analgin написа:Джон Кери обясни защо няма да пътувате скоро без визи до САЩ[/url]
Честно казано, ще си го преместя в другия крачол !!! Важното е че цяла Европа ми е безвизова и мога да си бачкам където си искам ! Аз си и бачкам де, и съм мнооого хепи !!! Ако знаете колко е гот да бачкаш на Запад и да харчиш на Изток, еее няма такъв живот честно !!! На 1 час съм от България със самолет и на 100 евро билет,лятото като ида на морето с 1000 евро(по-малко от половината ми месечна заплата) рускините ме гледат така, все едно че съм Путин,а не някой американски селянин дето се казва Джон Кери !!!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
analgin написа:Джон Кери обясни защо няма да пътувате скоро без визи до САЩ[/url]
Честно казано, ще си го преместя в другия крачол !!! Важното е че цяла Европа ми е безвизова и мога да си бачкам където си искам ! Аз си и бачкам де, и съм мнооого хепи !!! Ако знаете колко е гот да бачкаш на Запад и да харчиш на Изток, еее няма такъв живот честно !!! На 1 час съм от България със самолет и на 100 евро билет,лятото като ида на морето с 1000 евро(по-малко от половината ми месечна заплата) рускините ме гледат така, все едно че съм Путин,а не някой американски селянин дето се казва Джон Кери !!!
Ти докато бачкаш на Запад хората живеят, ама ходи му обясни разликата на гастербайтера.
Ти докато бачкаш на Запад хората живеят, ама ходи му обясни разликата на гастербайтера.
Marto написа:Малко извън темата, ама знае ли някой в днешно време колко време минава между смърт и погребение в България. Тука лесно отнема седмица, но не съм сигурен, че там балсамирането на покойника се прави особено често.
Намирането на билет и пътуването може да отнеме повече от 2 дена, особено ако не е между Торонто/Монреал и София. Въпросът е какъв е шансът човек да пристигне на време.
Миналата година тъст ми почина на 18 декември. С жена ми летяхме на 19 през Маями и Лондон. Бълдъзата се прибра на 23, погребението беше на 24. Хората от погребалната агенция бяха свършили невероятна работа. (това последното го казвам като медик)
yahoo написа:Процента на отказите се определя от тях самите без дори да са длъжни да дават обяснения защо отказват виза и може да бъде поддържан над 3% докогато си пожелаят
Да ве, те затова го поддържат над 15%, а не над 4 да речем.
Интересно защо нямат визи за чехи и словаци да речем.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Е, нали се бием в гърдите в селския хоремаг
Румба, на запад няма живот майна, тия са като някакви мумии, живота е по нашите географски ширини,тука са живите и красиви хора и живота кипи,мангизите са там а живота е тука,Файтера, недей завиждай бе брато,по-добре 1-ви на село, отколкото последна дупка на кавала в града ! Всяка прилика със съфорумци е случайна
Футбола остана единствения легален начин да си купиш негър...
М-Да, като ги гледам моите връстници там си викам: "Толкова ли сме остарели? ...Явно, толкова!"
Ама, щото на нас не ни личи, бе!
Файтъра не го убеждавай! Той знае.
Я да видим, кой сега е маргиналът?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
yahoo написа:Процента на отказите се определя от тях самите без дори да са длъжни да дават обяснения защо отказват виза и може да бъде поддържан над 3% докогато си пожелаят
Горното беше казано на шега заради елементарното измъкване за неопределено време зависещо изцяло от тях. Като знам какви хора заминаха със зелени карти и какви хора се канят да им ходят на гости дори се учудвам как процента на откази е толкова малък
Е, нали се бием в гърдите в селския хоремаг
Румба, на запад няма живот майна, тия са като някакви мумии, живота е по нашите географски ширини,тука са живите и красиви хора и живота кипи,мангизите са там а живота е тука,Файтера, недей завиждай бе брато,по-добре 1-ви на село, отколкото последна дупка на кавала в града ! Всяка прилика със съфорумци е случайна
Всъщност Цезар е казал " По-добре първи в провинция, отколкото втори в Рим"
Разликата е съществена.
Иначе коже и да си първи у некое залупено село, но с тия 2000 евро месечна заплата си жив умрел - сбираш цела година за тия 5 дена на морето. 1000 евро стигат да си платиш хотела и да погледаш рускини безплатно.
Баси кефа - готов съм да платя 1000 евро, за да не виждам пачемутки.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Горното беше казано на шега заради елементарното измъкване за неопределено време зависещо изцяло от тях. Като знам какви хора заминаха със зелени карти и какви хора се канят да им ходят на гости дори се учудвам как процента на откази е толкова малък
Противоречиш си в първото и второто изречение.
Получавал съм виза (цялото 4 членно семейство) от България за САЩ преди повече от15 години
Веднъж ми е отказвана и два пъти давана (последния път десетгодишна) виза за САЩ от Канада съвсем основателно и 4-те пъти.
Ivan1007 написа:Веднъж ми е отказвана и два пъти давана (последния път десетгодишна) виза за САЩ от Канада съвсем основателно и 4-те пъти.
Не съм твърдял, че отказват неоснователно само за да имало причина да има визи. Само ми беше смешно как дипломатично ни казват, че визите могат да отпаднат, но при тези проценти вероятността за това клони към никога. На мен никога не са ми отказвали виза и смятам, че хората които са достатъчно "чисти" и сега нямат особени проблеми да пътуват въпреки визите.
Браво, много ми хареса, от него лъха на живот !
Живеят в България колкото и да е измислено !
Никъде не прочетох за кредитна карта или моргидж - КЕФФФ !!
По често пускай такива разказчета !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев