Джон Кери обясни защо няма да пътувате скоро без визи до САЩ

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
yahoo

Re: Джон Кери обясни защо няма да пътувате скоро без визи до

Мнение от yahoo »

Процента на отказите се определя от тях самите без дори да са длъжни да дават обяснения защо отказват виза и може да бъде поддържан над 3% докогато си пожелаят :D
pumpy

Мнение от pumpy »

Много в трудно да се приеме, че по този свят има закони тук или там и те се спазват, нали ?
Ако се обърнем към себе си и не търсим виновния навън и нарвим така, че населението ни не иска да "се разкара от там на всяка цена" то тогава тези откази сами ще паднат под 3%
Къде къде по-лесно да обвиняваме Америка обаче, че не ни иска....
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Радио Хоризонт, новини:
- Днес в България беше на посещение Координаторът на ЕС по борбата с тероризма Жил де Керков;
- Утре министърът на външните работи на Великобритания Филип Хамънд ще бъде на официално посещение в София;
- Държавният секретар на САЩ Джон Кери пристига на посещение у нас на 15 януари.
Програмата ни продължава с песента " Айдуци мамо бродят"!
:) :) :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

agent Ozo написа:Радио Хоризонт, новини:
- Днес в България беше на посещение Координаторът на ЕС по борбата с тероризма Жил де Керков;
- Утре министърът на външните работи на Великобритания Филип Хамънд ще бъде на официално посещение в София;
- Държавният секретар на САЩ Джон Кери пристига на посещение у нас на 15 януари.
Програмата ни продължава с песента " Айдуци мамо бродят"!
:) :) :)
Много е важно кой ги приема айдуците ! :rofl: :lol:
За тия гласувахте вашето поколение, сега си им сърбайте попарката ! :!:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

myhata II написа:Много е важно кой ги приема айдуците ! :rofl: :lol:
А вашето поколение за кого гласува и защо той не е на власт, Мухич? :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

agent Ozo написа:
myhata II написа:Много е важно кой ги приема айдуците ! :rofl: :lol:
А вашето поколение за кого гласува и защо той не е на власт, Мухич? :)
Нашето не гласува за никой, поради самия факт че няма за кого !
А това че искат да направят нови бюлетини с отметка "не искам за никого да гласувам ", праща моя вот който е най голям по бройка от всичките в пета глуха !
На теб ли да сядам да ти обяснявам че в България от началото на 90 те вота е контролиран !?!
България плаче за революция със съд и справедливост, знам че изглежда налудничаво, но това е пътя !
А сега се наслаждавай на факелиите на бойко и сие крадци и разбойници !
Между другото започнаха да се разчистват вече, има 5 показни убийства, които са резултат от честата смяна на властта !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

myhata II, на кой му пука какво става там? Местя го в другият крачол.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Между другото започнаха да се разчистват вече, има 5 показни убийства, които са резултат от честата смяна на властта !
Да бе и едното в бившия ми квартал. На една пресечка от мястото, където живеехме. Добpе, че се отървахмe! :whew:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Е, Мухич, докато вашето поколение на гласува, ще търпи да бъде управлявано от избранниците на други поколения. :)
Или пък ще аргатува в чужбина и ще чака да дойде на власт някой, който по случайност да му хареса.
А дано, ама надали. :)
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
myhata II написа:Между другото започнаха да се разчистват вече, има 5 показни убийства, които са резултат от честата смяна на властта !
Да бе и едното в бившия ми квартал. На една пресечка от мястото, където живеехме. Добpе, че се отървахмe! :whew:
в българия мафиоти отстрелват мафиоти,а там при вас в северна америка идиоти отстрелват невинни деца в училищата ,а полицаи стрелят по черни ходещи с пластмасови пищови по джобовете
добре ,че се отървах
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

newcomer написа:
Bistra написа:
в българия мафиоти отстрелват мафиоти,а там при вас в северна америка идиоти отстрелват невинни деца в училищата ,а полицаи стрелят по черни ходещи с пластмасови пищови по джобовете
добре ,че се отървах
В България не бях се прибирал 13 години и когато си отидох, още на 3-ия ден си казах "добре, че съм само за 12 дена". Ще изчакам още 13 преди да проверя имате ли напредък. :D
pumpy

Мнение от pumpy »

roumensp написа: В България не бях се прибирал 13 години и когато си отидох, още на 3-ия ден си казах "добре, че съм само за 12 дена". Ще изчакам още 13 преди да проверя имате ли напредък. :D
:y:
Аз пък последния път си казах "тук пак, само за погребения", Дано да са поне 13 години преди да трябва да го направя пак :(
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Малко извън темата, ама знае ли някой в днешно време колко време минава между смърт и погребение в България. Тука лесно отнема седмица, но не съм сигурен, че там балсамирането на покойника се прави особено често.

Намирането на билет и пътуването може да отнеме повече от 2 дена, особено ако не е между Торонто/Монреал и София. Въпросът е какъв е шансът човек да пристигне на време.
Аватар
lonly wolf
Изгонен от форума

Мнение от lonly wolf »

analgin написа:Джон Кери обясни защо няма да пътувате скоро без визи до САЩ[/url]
Честно казано, ще си го преместя в другия крачол !!! Важното е че цяла Европа ми е безвизова и мога да си бачкам където си искам ! Аз си и бачкам де, и съм мнооого хепи !!! :rock: Ако знаете колко е гот да бачкаш на Запад и да харчиш на Изток, еее няма такъв живот честно !!! На 1 час съм от България със самолет и на 100 евро билет,лятото като ида на морето с 1000 евро(по-малко от половината ми месечна заплата) рускините ме гледат така, все едно че съм Путин,а не някой американски селянин дето се казва Джон Кери !!!
Футбола остана единствения легален начин да си купиш негър...
Публикувай отговор