Айде и от мен да мине! Да дам своя принос в тази тема.
Общо взето съм адски търпелив човек, ама това дето ми се случи малко ме пораздразни. Поръчвам си преди Коледа по Интернет скиорски очила. Не заради друго, ама прилежно проверих наличността по нашенските магазини и от моделът, който бях харесала имаше, но в друга разцветка... Та идват очилата ( бързичко, без закъснение), аз супер доволна...

Отварям кутията и ...О, ужас!

Някой "умник" пропуснал да махне джаджата пълна с мастило (от онези, които закачат по дрехите против кражба). Вдигам се на крака и отивам в Монреалския магазин. Обяснявам им, че колегите от Отава са били позаспали и са ми изпратили закопчани очила, та да ми ги откопчаят. Те викат: "Готово!"... и заминават нанякъде с очилцата ми.
Брех, да му се не види, минават 10-15 мин никакъв откопчател на хоризонта. Аз като трябва да чакам се изнервям ( не обичам чакането ).
![Evil ]:)](./images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
Минават още 10 минути и се появяват откопчателят с управителят на магазина под ръка. И какво мислите? О, изненада! Стандартите на откопчаване в Онтарио и Кебек били различни и поради тази причина откопчаването не се състоя. Върнаха ми парите разбира се и ми изпратиха други очила, ама си загубих времето.