kъm Канада с паспорт който изтича ckopo
kъm Канада с паспорт който изтича ckopo
Връщам се в Канада с канадски паспорт който изтича 3 месеца по-късно, вместо изискваните 6 месеца.
Сте имам ли проблем на летищeto?
Някой бил ли е в тази ситуация? Моля споделете.
- ablood
- Обратна връзка:
Re: kъm Канада с паспорт който изтича ckopo
Такива изисквания за канадски паспорт при връщане в Канада?!? Ти сериозно ли?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
What if my passport expires while I am outside Canada?
Свържи се с най близкото до теб посолство да разберещ какво да правиш.
Свържи се с най близкото до теб посолство да разберещ какво да правиш.
http://www.flightcentre.ca/blog/renewin ... le-abroad/"You should contact the nearest Canadian diplomatic or consular mission to apply for a new passport. See: Foreign Affairs and International Trade - Canadian Offices Abroad
However, you should never begin traveling with a passport that will expire during your trip. You may not be allowed to enter some countries if you passport is not valid for several months into the future. You should always obtain a new passport well before your current one expires.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
- ablood
- Обратна връзка:
Не му бил изтекъл паспорта, а му оставали "само" 3 месеца.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
От къде го намери това изискване ? В Канада можеш да влезеш и без паспорт, стига да убедиш имиграционния, че си канадец и авиокомпанията да те качи на самолета.elfelf написа:Връщам се в Канада с канадски паспорт който изтича 3 месеца по-късно, вместо изискваните 6 месеца.
Аз лично съм влизал със сканиран канадски паспорт, показан на лаптома ми и български паспорт, в който ми сложиха печат, че съм влязъл

Това за 6 месеца е когато имаш виза в изпичащ паспорт, а не когато се прибираш вкъщи.
А аз реших ,че му изтича паспорта и затава пита, иначе въпроса няма смисъл.ablood написа:Не му бил изтекъл паспорта, а му оставали "само" 3 месеца.

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин
- optics
- Модератор
ablood написа:Не му бил изтекъл паспорта, а му оставали "само" 3 месеца.
Като се абстрахираме, какво трябва и как може, чисто математически, за протокола да кажа аз как го разбрах
3 месеца по-късно вместо изискваните 6 месеца означава че му изтича след 6+3 = 9 месеца !3 месеца по-късно, вместо изискваните 6 месеца

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
е сега като ми е изтекъл срока на канадския ми паспорт,като ми дойде време да отида да си потърся пенсията ще ме пуснат ли да вляза в канада с него или ще трябва да си го подновя
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
Трябва да го подновиш, няма проблем да го направиш през офиса на почетния консул в София.newcomer написа:е сега като ми е изтекъл срока на канадския ми паспорт,като ми дойде време да отида да си потърся пенсията ще ме пуснат ли да вляза в канада с него или ще трябва да си го подновя
По темата - на мен ми се случи веднъж да се пътувам до Канада с паспорт който му оставаха 2-3 седмици валидност, но нямах никакви проблеми да мина с него през граничния контрол.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
ок.на мен по ми е удобно консулството в букурещKoko написа:Трябва да го подновиш, няма проблем да го направиш през офиса на почетния консул в София.newcomer написа:е сега като ми е изтекъл срока на канадския ми паспорт,като ми дойде време да отида да си потърся пенсията ще ме пуснат ли да вляза в канада с него или ще трябва да си го подновя
По темата - на мен ми се случи веднъж да се пътувам до Канада с паспорт който му оставаха 2-3 седмици валидност, но нямах никакви проблеми да мина с него през граничния контрол.
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Преносимостта на пенсиите от Квебек е на кота "0", така че за сега имаш една грижа по-малко.newcomer написа:е сега като ми е изтекъл срока на канадския ми паспорт,като ми дойде време да отида да си потърся пенсията ще ме пуснат ли да вляза в канада с него или ще трябва да си го подновя
По въпроса за паспорта - нямаш проблем да се прибереш с него ако е валиден. Аз съм влизал в Канада 5 часа преди крайният срок на валидност на паспорта.