7George написа:Позициите за лека, мързелива, приятна и високоплатена работа не се обявяват от агенции или даже вестници и джоб-сайтове. Просто титуляра на работното място трябва да умре, а съседа му по бюро или кабинет скача и се намества там, стига шефа да няма вече някой напредвид. То е ясно.
А може ли някакъв пример за лека, мързелива, приятна и високоплатена работа?
Повечето government jobs, където salary band e от определено ниво нагоре (примерно 3 или повече)
Синдикалист. Умираш си от кеф като гледаш удръжките от заплатите на повечето "government jobs, където salary band e от определено ниво нагоре"
Можеш да водиш спокоен, уреден, граничещ с лукс живот и същевременно да пускаш реклами по телевизията от същите тези удръжки срещу политиката на правителството, разбира се, за да покажеш заинтересованост, но не е задължително.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Помпадур, какво неясно има? Държавните позиции които не са мениджмънт ниво са юнионизирани (както ти го наричаш - синдикат). Оттам натам според твоята мисъл "Синдикалист. Можеш да водиш спокоен, уреден, граничещ с лукс живот и същевременно да пускаш реклами по телевизията от същите тези удръжки срещу политиката на правителството" излиза, че правителствените чиновници пускат реклами сами срещу себе си, понеже те също СА синдикалисти
Аз бих казала, че те са синдикирани - бюрократите, де.
Синдикалист е друго...Вълчото дето ги синдикира.
Заради това и не те разбрах. А иначе с други думи казано : Вълчото пуска реклами за сметка на овсете за да не изгуби правото си отвреме-навреме да похапва.
Синдикатите са легална форма на рекет, Митю.
И много моля никът ми не е Помпадур, а Бистра ( на латиница).
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Bistra написа:Аз бих казала, че те са синдикирани - бюрократите, де.
Синдикалист е друго...Вълчото дето ги синдикира.
Заради това и не те разбрах. А иначе с други думи казано : Вълчото пуска реклами за сметка на овсете за да не изгуби правото си отвреме-навреме да похапва.
Синдикатите са легална форма на рекет, Митю.
И много моля никът ми не е Помпадур, а Бистра ( на латиница).
това е краткия ти ник нейм
пълният се чете така
Черната Бистра от Биг Форум БГКанада
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?