Запомни едно от мен: злобата, никога не е скъпа! Виж, любовта е друга бира!

Едно ти признавам - никога не падаш по гръб!Bistra написа:Яхуто беше така любезен да ти отговори вместо мен. На някои с падане на температурите рязко им пада ендорфинът ( така нареченият "хормон на щастието") и почват да се взимат твърде насериозно.
Запомни едно от мен: злобата, никога не е скъпа! Виж, любовта е друга бира!
Е, аз имах най-благородни чувства. Исках да те осведомя за липсата на амазонска джунгла между Колумбия и Панама. Ти пък го прие лично.Bistra написа:Тогава защо ми скачаш като жаба на муха?![]()
Хем да ми е за първи път, не ми е!
Нека се опитам да позная. Първо си на всяка манджа мерудия, демек във всяка тема. Второ, в повечето случаи изцепките ти са такива (като амазонската в случая), че няма начин някой да не ти сипе с големия черпак. Grozdan просто имаше късмета да е първия попаднал на географското ти откритие.Bistra написа:Тогава защо ми скачаш като жаба на муха?![]()
Хем да ми е за първи път, не ми е!
а ти си Черната Златка от Биг Брадър-втори сезонBistra написа:Батето е на ниво обикновен пъстроперест папагал. Не е достигнал все още високи нива в областта на древногръцката трагедия.scoubidou написа:Той батето затова те кръсти Черната Бистра
Викаш, първият изпълзял от дупката?MrGeek написа:Нека се опитам да позная. Първо си на всяка манджа мерудия, демек във всяка тема. Второ, в повечето случаи изцепките ти са такива (като амазонската в случая), че няма начин някой да не ти сипе с големия черпак. Grozdan просто имаше късмета да е първия попаднал на географското ти откритие.![]()
И тук пак излъга. Или отново сме свидетели на смайваща некомпетентност.Bistra написа:Бате, какво е това Биг Брадър, бре? Ние такова у Канада нямаме.
Даа, моят приятел, дето ме ухапа беше подобен на вид. Промъкваше се към ръката ми по корем като куче. Нямаше вид на бесен. Обаче хапе и то здраво.Rall написа: Ходих да проверя катериците, че ме притеснихте тука и докладвам, че са живи, здрави, дебели и нямат вид да са бясни..
Bistra написа:Хех, как си го прикоткал!![]()
Аз с такива успехи не мога да се похваля. Чак птиче да ми кацне на ръката.
По-рано хранех една катеричка от ръка. Веднъж реших да я погаля, тя ме ухапа и избяга. После обаче пак идваше.