...Да поизтупаме праха...Никаква активост 16 месеца...А и аз явно въобще не съм забелязъл, че последния пост тук е бил към мен...Но по-добре късно, отколкото никога! То и с какво ли друго да се оправдая

Доста време мина, откакто бяхме последно на среща. А и откакто сме влизали тук. По обективни причини. Животът много се помени. Но това очаква всички, които са решили да поемът по нелекия път на емиграцията! Скоро време очакваме нови попълнения тук (с някои дори бяхме на последната ни среща през март 2012 и за които вече тъчем "килимчето"

).
Не е лесно тук, но нещата се случват, стига човек да е упорит и да следва някаква линия. Има си преходен период, който е различен за всички. Едно нещо мога да споделя, което ми прави впечатление-кой каквото и образование и диплома да има от БГ, в повечето случаи се учи наново тук, дори и в друга сфера, защото това увеличава много шасовете за намиране а работа после. Освен, ако човек няма намерение да работи какво да е за ниско заплащане. Не, че е задълително, но е огромен плюс! Това показват моите наблюдения. Надявам се и при мен ще има този ефект след 15 мес. учене!
Според статистиките, Канада продължава да е едно от най-добрите места за живеене (аз лично нямам база за сравнение, но определено смятам, че е по-добре от БГ, както и от Щатите(прощавай Фил

). Също смятам, че съм направил правилният избор и до момента не съжалявам за нищо!
Успех на всички, вървящи по този път! Следвайте мечтите си и вярвайте в себе си! А на "колегите" от "Киното" - чакаме ви!
Доскоро!