Ужасно!
Сутринта в 6 часа всичко беше в лед. Всичките пожарни и полицейски коли по пътищата. Магистралата затворена.
Единственото хубаво нещо бе, че броят на колите бе около 1/3 от обикновено.
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич "
Ужасно!
Сутринта в 6 часа всичко беше в лед. Всичките пожарни и полицейски коли по пътищата. Магистралата затворена.
Май единствените, които се панират по-мощно от Торонто при гледката на 1 сантиметър сняг, са Ванкувър
Огромната бройка китайски шофьори по пътищата явно хич не помага, като ги знам как карат на сухо, направо си ги представям на лед
Ужасно!
Май единствените, които се панират по-мощно от Торонто при гледката на 1 сантиметър сняг, са Ванкувър
Огромната бройка китайски шофьори по пътищата явно хич не помага, като ги знам как карат на сухо, направо си ги представям на лед
В събота сутринта излязох малко преди 8, докато стигна до офиса (по-малко от 7км) видях 4 завъртяни из канавките коли, с китайски шофьори. Просто шофирането не им е силната страна.
Както спомена Тонич, магистрала 1 беше блокирана, аз прекарах 1 час в трафика.
Наистина тук като падне 1 см сняг и всички изпадат в паника
miteto написа:Май единствените, които се панират по-мощно от Торонто при гледката на 1 сантиметър сняг, са Ванкувър
В нашия край почти никой не си купува и слага зимни гумни и 1 см сняг си е неприятна работа.
Когато паднат 10-15 см - не ходя на работа. А когато паднат 20 - затварят училищата.
А на който му трябва сняг - Cypress и Grouse Mountain са почти до града, Mount Seymour е на 1 час и Уислър е на 2 часа с кола.
Последно промяна от roumensp на Сря Дек 03, 2014 5:17 pm, променено общо 1 път.
Абре момче младо ,те хората купонясват по къси гащи на плажа с по една девойка на всяко коляно ,той ми тръгнал да гони Михаля в някви тундри, където в радиус 100км няма жив човек ! Ще те изяде мечка някой път
"Mатематически гарантирано е,че Биткоин e обречен"
Powered by Мосю Geek
Rall написа:Днес вална малко, разходих се да му се порадвам:
Още е далеч от каквото трябва да е, но и така става. Е тва птиче изяви определени мераци към сандвича ми и му излезе късмета:
Сега червено винце и релакс
Абе, кофти провинция, гадно време, заседнал живот дето вика Давидко...
Малка корекция, вчера и днес беше 3-4 над нулата, само след 2-3 седмици ще закове на -20 и така до март-април месец. Ако се опитваш да правиш тогава снимки, кожата на ръката може да ти остане на фотоапарата. Иначе и мене ме кефи зимата, ама да не беше толкова студена и толкова дълга.
Ифф, съмняваш се, че снимките са от днес ли???
Вярно жега е, ама -20 не са кой знае какво. Вчера сутринта беше -17 в Квебек, един час джогинг, и после два часа разходка с байка, - екстра!
Давиде, кой каквото му е присърце да прави, живял съм и на тропически остров и на -40, чувствам се добре навсякъде...
Rall написа: Ифф, съмняваш се, че снимките са от днес ли???
Вярно жега е, ама -20 не са кой знае какво. Вчера сутринта беше -17 в Квебек, един час джогинг, и после два часа разходка с байка, - екстра!
Давиде, кой каквото му е присърце да прави, живял съм и на тропически остров и на -40, чувствам се добре навсякъде...
Виж сега, изобщо не се съмнявам че си екстремен тип, доказал си го с не една и две снимки(евала), ама не сме всички така. Като постоя навън на - 20 градуса, и ми иде да се навра в хладилника да се стопля.
Хех, как си го прикоткал!
Аз с такива успехи не мога да се похваля. Чак птиче да ми кацне на ръката.
По-рано хранех една катеричка от ръка. Веднъж реших да я погаля, тя ме ухапа и избяга. После обаче пак идваше.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Те тея птичета са свикнали, на това място е края на пътеката и който се качи там спира за почивка. Само да подсвирнеш и се появява някое птиче което те гледа настойчиво. Катериците в парка до нас са същия модел, идват и се хранят от ръка, но не трябва да правиш опит да я галиш или хващаш - хапят.
Само да вметна-пазете се от ухапване от диви животни-особено от еноти-има бяс по дивите животни в Канада и в щатите, катериците са по-малко опасни,ама знае ли човек. Последен случай на бяс, предаден на човек е от 2010 г. в Торонто-прилепите са най-опасни. В монреалско е от 2007 случая. Болестта е смъртоносна за всичко, що е топлокръвно, и лечение няма.
ПП. Дано тая зима е малко по-късичка, че беше гадно май месец да имам нестопен сняг по ъглите на двора, пък в слънчевите участъци тревата стана за косене . Поне кърлежите излязоха по-късно(ама не изчезнаха, мамка им).
Лек ден и приятни зимни дни и вечери.
eva-vet-eva написа:Само да вметна-пазете се от ухапване от диви животни-особено от еноти-има бяс по дивите животни в Канада и в щатите, катериците са по-малко опасни,ама знае ли човек. Последен случай на бяс, предаден на човек е от 2010 г. в Торонто-прилепите са най-опасни. В монреалско е от 2007 случая. Болестта е смъртоносна за всичко, що е топлокръвно, и лечение няма.
ПП. Дано тая зима е малко по-късичка, че беше гадно май месец да имам нестопен сняг по ъглите на двора, пък в слънчевите участъци тревата стана за косене . Поне кърлежите излязоха по-късно(ама не изчезнаха, мамка им).
Два случая за 7 години? Сигурен съм, че има повече пострадали от паднала саксия, докато са се разхождали по улиците
eva-vet-eva написа:Само да вметна-пазете се от ухапване от диви животни-особено от еноти-има бяс по дивите животни в Канада и в щатите, катериците са по-малко опасни,ама знае ли човек. Последен случай на бяс, предаден на човек е от 2010 г. в Торонто-прилепите са най-опасни. В монреалско е от 2007 случая. Болестта е смъртоносна за всичко, що е топлокръвно, и лечение няма.
Ти май живееш в романите на Маркес. Той е описал много точно изолацията на която са били подлагани заболелите от бяс в Новия свят по време на Средновековието и под опеката на Светата католическа църква. В днешни дни бясът е лечим и не е смъртоносен за хората. Разбира се си права, препоръчително е да не се оставяте да бъдете хапани, ама аз съм си луда глава. Единственото, което ме успокоява, че има и по-луди...като онзи дето се оставил да бъде изяден от анаконда и престоял 3 часа в търбуха и преди да го извадят.
Аз пък в Канада не съм виждала кърлежи до момента. През лятото ходя често боса по двора, а съм срещала всякакви диви твари да се разхождат налявo-надясно.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")