Отдава се под наем 3 ½ от 1 януари, Outremont, $685 или $700

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Публикувай отговор
vio
Мнения: 226
Регистриран на: Чет Сеп 08, 2005 11:03 pm

Отдава се под наем 3 ½ от 1 януари, Outremont, $685 или $700

Мнение от vio »

адрес:
2125, boul. Edouard Montpetit, H3T 1J3

Два апартамента 3 ½ от 1 януари в непосредствена близост до кампуса на Университета на Монреал. Блокът е дървен, на 5 етажа, с асансьор (удобно ако имате бебе в количка, детски колела и т.н.). Включено отопление, топла и студена вода, печка, хладилник, интерком. Всичко останало – електричество, телефони, интернет, кабелна телевизия се плаща допълнително. Окабеляването за телефони и телевизията е на Bell и на Videotron. Включването става много бързо. В сградата има подземен гараж, но не знам дали има свободни места в момента. Удобно за новопристигащи, защото може да се сключи наем до 1 юли и после да се изнесете ако не ви хареса. Има перални и сушилни в блока.

Апартаментите се намират на 2 етаж, т.е. първият над партерния. Единият апартамент е с югоизточно изложение и е по-светъл, но е по-малък и гледа към улицата. По-големият апартамент гледа назад (северо-запад) към двора и съседната кооперация.

Предимства: На 200 метра от спирка на метро Едуард Монпетит (синята линия); удобни автобуси 51 (на 10 мин), 119, 129; Непосредствена близост до: начално училище (St.Germain D’Outremont), два много добри секондера (College Вrebeuf и Pansionat de Saint Nom de Marie) музикално училище секондер ( Ecole musical Vincent D’Indi);
Спортен център на университета (джим, закрит басеин, ледена пързалка)

Недостатъци: Дървен блок; Най-близките хранителни магазини са на 15 мин пеша или на 1-2 спирки с метрото – Provigo, Metro, Maxi, Pharmaprix.

Моля не ми пишете на лични, аз само пущам обявата. Най-добре е да се дойде на място да се видят апартаментите и да се срещнете с консиержа – всеки ден след 18ч. Има доста желаещи, но може да предложите 1-2 наема като депозит, който се връща при напущане. Предимство имат бели семейства със или без деца от Източна Европа  Консиержът е румънец. ;)
Публикувай отговор