Търся си работа

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Публикувай отговор
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Re: Търся си работа

Мнение от ablood »

Аре не ми превключвай от обиди и грубост на надменна любезното за да ми дадеш урок! Не съм толкова късопаметен.

Ако искаш да си коректен, представи се! Истипосал моите данни, дай и своите!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

domino написа:
Bistra написа:
succes написа:а по-скоро с едно грозно отношение към тези, които го ползват по една или друга причина.
Ти в България уважаваш ли крадящите ток?...Щото и аз така.
А всички "социалджии" ли са като тези дето крадат ток, или има и такива дето след това връщат всичко стократно с лихвите? Последните поне може ли да ги уважаваме?
Би ли посочил кой слага всички социаладжии под един знаменател? Ама не да постваш редактиран цитат, а дадеш пример за някой, който никога не ги е разграничавал.
grozdan

Мнение от grozdan »

За протокола: когато бяхме на една седмица се обадих на въпросната агенция. Поздравих, поговорих си с момичето/жената отсреща, тя усети шопския ми акцент, пита ме откъде съм, от колко време съм в Канада, обясни за какво става въпрос и каза, че това не е за мене. Беше права! Не съм забелязал да е надута или злонамерена. Дори напротив.

П.С. Може да не съм съгласен с голяма част от мненията на аблъда, но на бялото черно не мога да кажа.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
scoubidou

Мнение от scoubidou »

Едно уточнение, че виждам че има хора, които не могат да вдянат. Имах приятели, дошли 2 години преди мен, вече установени с хубави работи, питам ги как е с работата, и ми викат няма проблеми, познаваме те, ще те препоръчаме където сме работили преди. Идвам аз и почват да звънят по познатите за работа и отвсякъде чуваме един и същ отговор: При нас съкращават в момента, никакъв шанс за работа.
Аватар
domino

Мнение от domino »

ablood написа:
domino написа:
Bistra написа:
succes написа:а по-скоро с едно грозно отношение към тези, които го ползват по една или друга причина.
А всички "социалджии" ли са като тези дето крадат ток, или има и такива дето след това връщат всичко стократно с лихвите? Последните поне може ли да ги уважаваме?
Би ли посочил кой слага всички социаладжии под един знаменател? Ама не да постваш редактиран цитат, а дадеш пример за някой, който никога не ги е разграничавал.
Не съм редактирал нищо. Както беше мнението така съм го цитирал. Ти би ли посочил колко ... как да го кажа ... "видове социалджии" има и всеки "вид" колко уважение и съответно, неуважение заслужава?
”Do not be wise in your own ieyes”
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

scoubidou написа:Едно уточнение, че виждам че има хора, които не могат да вдянат.
Ние много добре те разбираме. Просто не сме съгласни с теб.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Домино, от телефона ми е много неудобно да поствам множествени цитати, пък и нямам толкова време. Просто прегледа кво сме писали с Пумпи, Бистра, боеца...
pumpy

Мнение от pumpy »

ablood написа:
domino написа:
Bistra написа:
Няма да ти посочи, нито той, нито агента, защото такъва нещо НЯМА и никога не е имало. Но поради липса на аргументи, се минава на емоции и чувства. И колкото повече обиждаме, толкова по-сигурни се чувстваме в правотата си....и неудобните въпроси се подминават с нова доза лични нападки по ново направление, някои просто си го могат нищоправенето/приказването, други могат да работят. Хората са различни.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

domino написа:
Bistra написа:
Разбира се! Аз имам приятели, с които се запознахме в този именно форум. Били са на социал в началото. Сега се трудят честно и почтено. Престрашиха се излязоха от анонимнoст дори пред такава ламя като мен. Черпихме се и видяха, че ламята не ги изгори, нито изяде. Най-важното не добиха комплекс за малоценност на чергите (надявам се), какъвто се забелязва у някои ципокрили екземпляри...Абе, хора всякакви!
Ама да плюеш наляво и дясно заводолазен (същевременно обяснявайки как прецакваш оплютите), не приемам!
Така че! Имаме русофили vs. русофоби, ще имаме очевидно и космонавти vs. водолази ( или пещерняци, ако повече ти харесва). ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
scoubidou

Мнение от scoubidou »

pumpy написа:
ablood написа:
domino написа:
Bistra написа:
Няма да ти посочи, нито той, нито агента, защото такъва нещо НЯМА и никога не е имало. Но поради липса на аргументи, се минава на емоции и чувства. И колкото повече обиждаме, толкова по-сигурни се чувстваме в правотата си....и неудобните въпроси се подминават с нова доза лични нападки по ново направление, някои просто си го могат нищоправенето/приказването, други могат да работят. Хората са различни.
Можете да си добавите следната молитва в молитвениците си: Боже, благодаря ти че не съм като онези грешници, социаладжиите, а си плащам данъците и десятъка като примерен гражданин. Амин. :lol:
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Пумпи, не ми помагаш.
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
domino написа:
Bistra написа:
Разбира се! Аз имам приятели, с които се запознахме в този именно форум. Били са на социал в началото. Сега се трудят честно и почтено. Престрашиха се излязоха от анонимнoст дори пред такава ламя като мен. Черпихме се и видяха, че ламята не ги изгори, нито изяде. Най-важното не добиха комплекс за малоценност на чергите (надявам се), какъвто се забелязва у някои ципокрили екземпляри...Абе, хора всякакви!
Ама да плюеш наляво и дясно заводолазен (същевременно обяснявайки как прецакваш оплютите), не приемам!
Така че! Имаме русофили vs. русофоби, ще имаме очевидно и космонавти vs. водолази ( или пещерняци, ако повече ти харесва). ;)
a това приятелско семейсъво с което си ходите на гости да не би случайно да живее на Ил Перо :rofl:
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа: a това приятелско семейсъво с което си ходите на гости да не би случайно да живее на Ил Перо :rofl:
Не.
Онези ги резнах, знаеш защо. Мразя съгледвачите!
Освен това казах този форум. С тях се запознахме на друго място.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
scoubidou

Мнение от scoubidou »

ablood написа:
scoubidou написа:Едно уточнение, че виждам че има хора, които не могат да вдянат.
Ние много добре те разбираме. Просто не сме съгласни с теб.
Еми и аз не съм съгласен с тебе, така че сме в задънена улица. Между другото, ако ми кажеш какво работиш, и аз ще ти кажа. Ако се опиташ да излъжеш, ще постна цитати от резюмето ти :rofl:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

scoubidou написа:Ако се опиташ да излъжеш, ще постна цитати от резюмето ти :rofl:
Ако изкараш лични данни за участник във форума без неговото изрично съгласие, печелиш еднопосочен бан форевър.
Публикувай отговор