Стрелба в парламента

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
miteto
Модератор

Re: Стрелба в парламента

Мнение от miteto »

myhata II написа:Защо не е бил ранен или оставен жив за да може да бъде разпитан и да сподели мотивите си за убийствата и дали има съучастници ?
Мухъ, май много филми си гледал. Как се хваща жив някой луд с оръжие, влязъл в парламента? Може би да дойде Чък Норис и с един куршум изстрелян от кръста да му избие оръжието от ръката?
Каква е твоята теория, развий я тук подробно, не се срамувай.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа: Махни другото, ами че целия свят ни се смее, как при наличието на толкова много охрана/виж видео/, може да се промъкне някакъв келеш с пушка който преди това е застрелял демонстративно войник на пост пред паметник !
Ти ходил ли си въобще в парламента на разходка. Охраната въобще не е многочислена и влизането (поне до момента) беше свободно, дори когато депутатите са вътре и имат заседания.
Това да не ти е Булгария ...родната полиция пази бат Бойко да не би някой джурналист да му зададе неудобен фипрос. :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Mielle

Мнение от Mielle »

За огромно съжаление Канада тепърва ще плаща цената на допуснатите безпроблемно рефюджита.
Всъщност това е лицемерната страна за мен на всички демократични общества било то в Америка,Канада или Европа.
И за огромно съжаление Г-н Харпър и компания в момента са в поза партер на едни други велики сили,които дирижират какафонията.И всичко това не е случайно.За мен е било добре планирано във времето.
davidT

Мнение от davidT »

myhata II написа: Защо не е бил ранен или оставен жив за да може да бъде разпитан и да сподели мотивите си за убийствата и дали има съучастници ?
Муха,а защо ти не отиде да го хванеш ами само плещиш тук в форума. Хвани,вържи го и го предай на властите :D
"Mатематически гарантирано е,че Биткоин e обречен"
Powered by Мосю Geek
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

miteto написа:
myhata II написа:Защо не е бил ранен или оставен жив за да може да бъде разпитан и да сподели мотивите си за убийствата и дали има съучастници ?
Мухъ, май много филми си гледал. Как се хваща жив някой луд с оръжие, влязъл в парламента? Може би да дойде Чък Норис и с един куршум изстрелян от кръста да му избие оръжието от ръката?
Каква е твоята теория, развий я тук подробно, не се срамувай.

Ми Митьо, така и не разбрахме мотивите на "Убиеца" -ден 3ти, "ИДИЛ" също НЕ " потвърждава" че е негов акт !
Запътил се "терорист" САМ с пушка, НЕ къде да е, а към парламента !!!!
Не ти ли е странно ?
Убит войник на пост !!!!!!

Според мен, на този му е писнало от системата и от изродите които управляват и е решил да и се "противопостави"
Според мен всичките му действия са "ПОКАЗНИ" и убийството и бъдещите му намерения също !
Но, за жалост беше опаткан от шева на охраната, който е на преклонна възраст, което също не ми се връзва, ами ако нашия келеш са му свършили патроните и е решил да се предаде вътре, "нищо не знаем" ....!!!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

А да, специално за невярващите мухи ще го изложат в ковчег със стъклен похлупак и ще му организират поклонение! Ти чуваш ли се, какви ги плещиш?! :fubar:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Мухи, ако примем за момент че го бяха заловили жив – какво точно очакваш че щеше да каже? – Не си взех хапчетата и затова грабнах пушката и тръгнах да убивам? Или пък – Яви ми се Осама на сън и ми каза да убивам неверници? А може би щеше да изпадне в пълно умопомрачение и само да крещи – Аллах е велик?
Обърни внимание че шеф се пише с “ф“.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Koko написа:Мухи, ако примем за момент че го бяха заловили жив – какво точно очакваш че щеше да каже? – Не си взех хапчетата и затова грабнах пушката и тръгнах да убивам? Или пък – Яви ми се Осама на сън и ми каза да убивам неверници? А може би щеше да изпадне в пълно умопомрачение и само да крещи – Аллах е велик?
Обърни внимание че шеф се пише с “ф“.
Нищо не "очаквам" бе коки !
Брайвик изби цял остров с деца и го заловиха жив ! :y:
За "В" нарочно съм го написал така, защото този точно изобщо не ме кефи !
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:За "В" нарочно съм го написал така, защото този точно изобщо не ме кефи !
Е, що не те кефи? Ще ти помогна, може би защото си е изпълнил съвестно задълженията?...И не го е оставил на нашата съдебна система, която ще го прати в луксозен затвор за да го хрантутим всички ние данъкоплатците (виж за справка любимата тема на Павел - за смъртното наказание). ;)
Пък и посланието е яЦно. "Не хващай пушката и не се ебавай с държавата хранилница, щото те чакат червеите!" :y: :D
...
P.S.Между другото бащата на най-добрата приятелка на дъщеря ми е бил 2 години в Афганистан като военен полицай. Много добре им плащат. И никаква мобилизация не ги гони. Всичко е по желание, ама трябва да имаш кураж и да си мъж най-вече...Това е за надувкото от ВС, че го споменах по-нагоре. ;)
...А жена му е от ливански произход. Ето, че няма нищо общо с произхода дали си нормален или лумпен...(това за Мухата). ;)
Последно промяна от Bistra на Пет Окт 24, 2014 10:45 am, променено общо 1 път.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Ти си ми ясна, твоята позиция я четохме преди 3 страници напред, още един път ти благодаря за мнението скъпа Бистра ! :y:
Стефан Цанев
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

roumensp написа:
Павел написа:
roumensp написа:
Павел написа:Не мога да разбера, защо някои хора тук смятат, че всеки който е против безсмислени войни, или по-скоро войни за влияние и пари, под фалшивия претекст, че са за демокрация, е против Канада и не съжалява за убития вчера войник?
Коя е "безсмислената война", тая срещу циганите от Ислямската държава ли ? Никой не ти пречи да я считаш за безсмислена, всеки има право на мнение ... поне може да си спокоен, че няма да те вземат draft/conscription. :D
Тоя път ще пиша на български и по-бавно, да видим дали ще разбереш.

Войната с/у Саддам беше безсмислена и е главната причина сега да има война и с/у циганите от ислямската държава, която никога нямаше да види бял свят, ако не беше дадена възможност да се започне арабската пролет. За толкова години войната с/у алкайда/тероризма не беше спечелена и то при положение, че алкайда никога не е имала дневните приходи от 3 милиона долара и то само от продажбата на олио :D, каквито имат циганите от ислямската държава.
Да отгатнем ли от три пъти, колко кратка, евтина и успешна ще и тази войната срещу новото зло?

Дупе да му е яко на войника изпратен да мре на майната си, както и на данъкоплатеца.
Никой не ти говори за Садам, тя наистина беше безсмислена. Но миналото не може да се промени и сегашната не е. Ако контингент от 600 човека от 35 милионна държава ти се вижда много, не знам какво да кажа ...
Като погледнем така директо, войната срещу ISIL не е безмислена, но може ли да обясниш накратко, кой започна да спонсорира ислямистите в Афганистан само за да направи мръсно на джуджетата, кой създаде муджахидините и АлКайда? Кой продължава да спонсорира ISIL и кои са тези които копуват петрол от тях? Как може да се осъществява ембарго и санкции върху цели държави, а едни цигани си правят каквото искат? Ако смяташ, че някой ги спонсорира освен продажбите им на петрол, кой? Кои са тези съюзници за които се говори в това видео: Dempsey: I know of Arab allies who fund ISIS?
Да ти помогна... не създадоха ли ISIL по подобие на АлКайда за да се справят с поредния неудобен управляващ в региона?
Отговори поне на част от тези въпроси преди да има смисъл да обсъждаме, кой, как, и кога трябва да се противопостави на ISIL.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

agent Ozo написа:
roumensp написа:Ако контингент от 600 човека от 35 милионна държава ти се вижда много, не знам какво да кажа ...
Ами тогава 1 (един) човек от 35 милионна държава е пък хептен нищо. За какво е тази врява тогава?
Е ти много бързА да ги пишеш всичките трупове.
Врява е когато някой си губи половината ден да драска глупости за положението в Украйна, стрелба и убити пред парламента на собствената ми държава вече е проблем. Аз съм егоист и на първо място поставям семейството, роднините и държавата си и всичко, което би ги засегнало е много по-важно за мен от "международното положение". Не може всички да сме интернационалисти като теб, борещи се за световна справедливост, капиш ?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Интересното е, когато не чувствуваш държавата, в която живееш за своя. И аз се питам? Дали, ако е така, въобще би почувствувал кое да е място за свое? Някои хора цял живот са в процес на търсене. Объркани са емоционално. Тъжно е. :sweat:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

myhata II написа:Ми Митьо, така и не разбрахме мотивите на "Убиеца"
Как се разбират мотивите на умопобъркан тип, мухЪ? Кажи да чуем. :D

myhata II написа:Но, за жалост беше опаткан от шева на охраната, който е на преклонна възраст, което също не ми се връзва, ами ако нашия келеш са му свършили патроните и е решил да се предаде вътре, "нищо не знаем" ....!!!
Тук вече почти уцели на топло. Патроните на келеша са му били наистина на свършване, защото само умопобъркан тип може да тръгне да прави терористичен акт с ловна пушка Уинчестър 94 (това е същия този легендарен Уинчестър модел 1894-та).
Изображение
Заредена пушката съдържа обикновено 7 (по-рядко осем) патрона, три са били изстреляни при мемориала, вероятно е имал останали 4 в пушката. Абсолютно аматьорския избор на оръжие е причината да няма повече жертви, защото идиота явно не е искал да си хаби останалите 4 патрона, преди да влезе в парламента (например, когато прогонва шофьора от колата на министъра или когато се разминава с трима други служители пред входа). Това допотопно (макар и легендарно) оръжие изисква поне минута спокойствие за презареждане (при това ако си професионалист). Изобщо работа на тотално умопобъркан, очевидно в следствие дългогодишната употреба на дрога. Какви мотиви ти трябват в този случай?
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Mielle написа:За огромно съжаление Канада тепърва ще плаща цената на допуснатите безпроблемно рефюджита.
Всъщност това е лицемерната страна за мен на всички демократични общества било то в Америка,Канада или Европа.
И за огромно съжаление Г-н Харпър и компания в момента са в поза партер на едни други велики сили,които дирижират какафонията.И всичко това не е случайно.За мен е било добре планирано във времето.
И какво общо имат бежанците в случая?

Толкоз глупости се изписаха нямащи нищо общо със станалото.

Те и медиите не правят изключение де.

Психопат на наркотици стрелял.

Тъпо е да оставиш почетния караул без охрана.
Тъпо е да оставиш входа на парламента без подходяща въоръжена охрана.

Има секюрити чек за посетители с метални детектори за посетители, но чак при влизане в сградата
Иначе не беше проблем да се моташ отвън и психото се е възползвал.
Това явно ще се промени.
Жалко, че едно момче на 24 години плати с живота си за този урок._
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Публикувай отговор