Българско шале
Българско шале
Здравейте ,
чувал съм , че има българско шале , тип мотелче близо до парка Муриси ,област Шаниган , на около 200 км. от Монреал. Ако някой знае сайта на семейното мотелче и някакви отзиви , моля да сподели. Благодаря !
чувал съм , че има българско шале , тип мотелче близо до парка Муриси ,област Шаниган , на около 200 км. от Монреал. Ако някой знае сайта на семейното мотелче и някакви отзиви , моля да сподели. Благодаря !
-
Re: Българско шале
Привет 
Ето това е сайта на въпросното мотелче: http://www.gite-auxtraditions.com/"
Ние ходихме вече 2 пъти там и сме много доволни
Препоръчваме го и на приятели.

Ето това е сайта на въпросното мотелче: http://www.gite-auxtraditions.com/"
Ние ходихме вече 2 пъти там и сме много доволни

Еми нужна ли е предварителна резервация?
-
Да. Хотелчето е малко и се пълни бързо.balbi написа:Еми нужна ли е предварителна резервация?

- ablood
- Обратна връзка:
Не е задължителна. Винаги можеш да се вдигнеш на 200 км от Монреал и да провериш на място дали има свободни места.balbi написа:Еми нужна ли е предварителна резервация?

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Блъде ай успокой тона плзablood написа:Не е задължителна. Винаги можеш да се вдигнеш на 200 км от Монреал и да провериш на място дали има свободни места.balbi написа:Еми нужна ли е предварителна резервация?

Ходил съм на места, където не е нужно - имат достатъчно места или има други алтернативи.
- ablood
- Обратна връзка:
Офтопик:
Брат ми попадна на екзотична ситуация по време на приятелско посещение в Централна Америка:
Влиза в хотел от голяма международна туристическа верига и иска стая за една нощ.
Резервация?
Няма.
Съжаляват, ама нямат стаи.
Брат ми сяда в лобито, вади си телефона и за няколко минути си прави резервация онлайн. Връща се на рецепцията и получава стая.
Брат ми попадна на екзотична ситуация по време на приятелско посещение в Централна Америка:
Влиза в хотел от голяма международна туристическа верига и иска стая за една нощ.
Резервация?
Няма.
Брат ми сяда в лобито, вади си телефона и за няколко минути си прави резервация онлайн. Връща се на рецепцията и получава стая.

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Във връзка с питането ми за резервация и твоя отговор ще споделя една ситуация на която аз бях инициатор. В смисъл, че не пожелах да направим резервация онлайн, защото не исках да си оставям кред картата.ablood написа:Офтопик:
Резервация?
Няма.
Екскурзията беше до Тадусак, като идеята беше да идем да си видим китовете, да разгледаме околността, да преспим там и да се върнем

Отидохме, всичко беше ток и жици до момента, в който не влязохме в инфо центъра, който играеше глобална роля на резервационен пулт. Лелята там заяви, че много съжалява, но няма кьорава свободна стая

Та така, стояхме, гледахме, чудихме се и накрая се метнахме на колата и тръгнахме на обратно. За капак се оказа, че било 400 години РД на Квебек сити

А това с брат ти и онлайн резервацията е готино!

Е тоя пак подгони вЕтАра и ни взе за лакирани канарчета.ablood написа:Офтопик:
Резервация?
Няма.

-
Доколкото познавам собствениците, няма да ви оставят на улицата дори и да нямат места в хотела. Ще вдигнат телефона и ще ви намерят нещо ...balbi написа:Блъде ай успокой тона плзablood написа:Не е задължителна. Винаги можеш да се вдигнеш на 200 км от Монреал и да провериш на място дали има свободни места.balbi написа:Еми нужна ли е предварителна резервация?
Ходил съм на места, където не е нужно - имат достатъчно места или има други алтернативи.

Престоят е с включена закуска. Има опция и за вечера с предварителна зявка за 15$/човек (данни от 2013 г). Вечерята се приготвя от жената, а тя готви просто божествено ...

- hoyden
- Обратна връзка:
Присъединявам се към мненията, че хотелчето е добро, но искам да уточня, че партитата са обилно поляти с чалга, гръцка музика, салфетки и т.н. На мен лично това ми дойде в повече, имайки предвид,че собственика беше предупреден, че не сме фенове на този вид музика.
Не ми хареса и факта, че бяхме разпитвани за големината и локацията на дома ни, колко са ни скъпи колите, какъв ни е стандарта и т.н.
Доста селско ми се видя цялото му поведение, което волю-неволю трябва да търпиш на вечеря, защото в близост няма ресторанти, а и вече си бяхме платили за храненията.
Иначе, Меги (съпругата и съсобственичка) беше безупречна!
Ние втори път там няма да отидем, но на почитателите на балканските партита и на тези, които не търсят тишина и спокойствие ще им хареса определено.
Не ми хареса и факта, че бяхме разпитвани за големината и локацията на дома ни, колко са ни скъпи колите, какъв ни е стандарта и т.н.
Доста селско ми се видя цялото му поведение, което волю-неволю трябва да търпиш на вечеря, защото в близост няма ресторанти, а и вече си бяхме платили за храненията.
Ние втори път там няма да отидем, но на почитателите на балканските партита и на тези, които не търсят тишина и спокойствие ще им хареса определено.
“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
Полезно уточнение...hoyden написа:Присъединявам се към мненията, че хотелчето е добро, но искам да уточня, че партитата са обилно поляти с чалга, гръцка музика, салфетки и т.н. На мен лично това ми дойде в повече, имайки предвид,че собственика беше предупреден, че не сме фенове на този вид музика.
На мен лично ще ми е интересно да чуя и други мнения...