Търсим работодатели
-
Търсим работодатели
Здравейте, и аз като всички други започвам търся работа за себе си и мъжът ми.Кратко описание за професиите ни.
Аз съм на 33г. професия счетоводител - стаж 9г. Магистър
Партньорът ми е на 31г. професия - мотокарист - складов организатор. стаж 5г.
Ако някои може да ме ориентира с търсеното и предлагането на такава работа нека помогне моля!
Ако някои може да ме ориентира с търсеното и предлагането на такава работа нека помогне моля!
Re: Търсим работодатели
от България трудно ще си намерите работа в Канада и още по трудно ще е някой да се наеме да ти предложи работа като счетоводител в Канада.
трябва да искараш първо курс в Канада за счетоводство за да почнеш в най ниско ниво във Финансовата сфера, по късно ще ти пратя линкове да се запознаеш с курсовете и изискванята но от тук няма как да стане.
ето ти линкове за търсене на работа
http://www.monster.ca"
http://www.workopolis.com"
изисква се CV в Канадски вариант , cover letter и на места изискват и потфолио.
успех макар че каузата е загубена но знае ли човек.
трябва да искараш първо курс в Канада за счетоводство за да почнеш в най ниско ниво във Финансовата сфера, по късно ще ти пратя линкове да се запознаеш с курсовете и изискванята но от тук няма как да стане.
ето ти линкове за търсене на работа
http://www.monster.ca"
http://www.workopolis.com"
изисква се CV в Канадски вариант , cover letter и на места изискват и потфолио.
успех макар че каузата е загубена но знае ли човек.
- ablood
- Обратна връзка:
След 2 годишен курс по счетоводство се започва търсене на работа, пращане на резюмета и ходене по интервюта.
Без местен опит и връзки е трудно и мъчително.
Без местна диплома и пресни познания по тукашното счетоводство е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО.
Без местен опит и връзки е трудно и мъчително.
Без местна диплома и пресни познания по тукашното счетоводство е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
-
съгласна съм с вас и ми е ясно че без доучване няма как да стане, но без работа няма как да уча.Затова не само счетоводство искам да работя.Благодаря ви все пак!
- ablood
- Обратна връзка:
BTW къде сте?
Защото или ставате като мен в 4:30 Монреалско време, или сте още в БГ.
Защото или ставате като мен в 4:30 Монреалско време, или сте още в БГ.
-
За съжаление сме в БГ
Току що и изпита IETLS ми отмениха днес не ми е ден
Извинявам се че ви притеснявам с глупави въпроси

kitkat_1980 написа:За съжаление сме в БГ![]()
Тук глупави въпроси няма. Има хора като теб и като мен, които все още са някъде по пътя на процедурата и естествено няма откъде да знаят това или онова. Има и такива, които вече са го изминали и имат достатъчно натрупан опит и знания. Затова е и форума - за взаимопомощ. Не се предавйте и не се отказвайте!
Документи Виена : 14.10.2011
Интервю : 15.11.2013
Документи Нова Скотия : 17.12.2013
Баркодове : 04.04.2014
Медицински : 12.05.2014
Повторни медицински :27.08.2015/ Направени - 01.09.2015
Покани за визи : 29.09.2015
Визи !: 27.10.2015
Интервю : 15.11.2013
Документи Нова Скотия : 17.12.2013
Баркодове : 04.04.2014
Медицински : 12.05.2014
Повторни медицински :27.08.2015/ Направени - 01.09.2015
Покани за визи : 29.09.2015
Визи !: 27.10.2015
Може ли малко да уточните? Вие сте преминали през имиграционна процедура и търсите работа в Канада, или търсите работодател за да кандидатствате за работна виза?kitkat_1980 написа:Здравейте, и аз като всички други започвам търся работа за себе си и мъжът ми.Кратко описание за професиите ни.
Ако сте PR и сте избрали Ванкувър, бих могъл да осигуря работа на партньора Ви.
- ablood
- Обратна връзка:
Във Ванкувър не се ли изисква разрешително за мотокарист?
Не, че трудно се изкарва....
Не, че трудно се изкарва....
Струва $250 и се изкарва за един ден. Важи 2 години.
В първата фирма, в която работих в Канада правиха собствени трейнинги. Така че може и да не е задължително да имаш тикет. Но ще проверя нещата в WorksafeBC.
В първата фирма, в която работих в Канада правиха собствени трейнинги. Така че може и да не е задължително да имаш тикет. Но ще проверя нещата в WorksafeBC.
Според мен въпросната дама не е кандидатствала по процедура и съдейки по това, че IELTS-а и е отменен (не съм чувал за такова нещо ще е интересно да сподели инфо), смятат да се пробват по федералната. Междувременно е попаднала в моята ситуация преди няколко месеца, когато бях готов на всичко да се разкарам по най-бързия начин, та сега търси и други варианти, освен процедурата. На мен лично тогава ми вдъхнаха кураж 2-3 човека от този форум, сред които Leda78, roumensp (каза че и по-големи некадърници от мен ще отидат, това е един вид мотивация
). Ако съм на прав път, моя съвет е явявай се на изпит по езика, подавай документи и после чакай реда си като всички нас. Професията ти е хубава и я има в списъка, малко са приетите досега, така че всичко е в твоя полза. Търси процедура и успех! 
Евала на fighter за готовността за помощ, дано някои ден и аз попадна на подобно предложение.

Евала на fighter за готовността за помощ, дано някои ден и аз попадна на подобно предложение.

-
Tonny е прав, в такава ситуация съм и наистина търся начин да се махнем от тук.Изпита трябваше да е на 02.10.2014г. във В.Търново.Обаче няма достатъчно записани за явяване и го отмениха.Това се е случвало и друг път.Всички документи са готови по федералната процедура, нотариално заверени единствено IELTS оставаше.Другата възможна дата за явяване е 06.12.2014.Остава варианта да продължа да чета и да се явя тогава.Едва след това мога да изпратя документите.МОля всеки който има инфо, съвет предложение за помощ да ми пише.Благодаря ви
Добре де кажи им да ти прехвърлят документите в Пловдив, на същата дата трябва да има и там. Освен това сега виждам (http://www.britishcouncil.bg/exam/ielts ... -locations" ), че на 18 Октомври има в София. Не знам от къде сте, варианти има много, напр. в Румъния или Гърция, не губете време, времето минава и бройките се запълват.
Ако е минал срока за записване не се притеснявай, звънни и питай ако не е късно ще те запишат. Виждам, че на 18 Октомври има и в Румъния (http://www.britishcouncil.ro/en/exam/ie ... -locations" ) и сега са записванията. Варианти, както казах бол...
Ако е минал срока за записване не се притеснявай, звънни и питай ако не е късно ще те запишат. Виждам, че на 18 Октомври има и в Румъния (http://www.britishcouncil.ro/en/exam/ie ... -locations" ) и сега са записванията. Варианти, както казах бол...

-
За пловдив казаха че местата вече са заети
( До Румъния не мога да стигна
Ще се пробвам да се помоля да ме вместят в пловдив

Ще се пробвам да се помоля да ме вместят в пловдив