Много се забавлявах с някои от тях,но смехът е голям лечител казват..
Темата е затворена - билет е купен вече.

pumpy написа:И моето мнение е като на Танграта - не му трябва език. Ако един 12 годишен може да се оправи по летищата в Щатите, не виждам проблем един възрастен да си намери гейта във Франкфурт или Париж. Още в София ще му дадат бордна карта и най-вероятно гейт за прекачване. Ако си знаеш номера на втория полет, не е голяма философия да погледнеш едно табло в Париж, например и да отркиеш къде ти е "паркиран" самолета. Планирай му достатъчно време за престой и не се притеснявай - все ще стигне до теб![]()
Ако е толкова тежко положението - един телефон с роуминг в Европа, намира гише на съответната авиокомпания, обажда ти се и ти говориш с някой агент и му превеждаш по телефона, само време да има.
Аз лично винаги съм намирал този ангажимент с придружаването за 16-18 часа крайно неприятен и досаден. Ами ако не си допаднат с придружителя в първите 5 минути представи си какво преживяване ги чака....
Успех.
Абсолютно и елементарно, нещо което не е могла да проумее майката (бизнес-дамаIndependent написа:Наща баба на 67 години за пръв път дойде тук, без да знае езици. Благополучно се ориентира из лабиринта на Франкфурт и съвсем безпроблемно кацна в Монреал. Бяхме я инструктирали в никакъв случай да не кима с глава, за граничен контрол и бяхе приготвили едно обяснително писмо, че не говори езици, до кога ще остане в Канада, на кой адрес. Граничарката и показала листче с надпис "МЯСО?" и бабата казала Но. Според мен най-важното е да се приготви това писмо, да му се обясни какви могат да са последствията, ако вземе да кима по български и да се запаси с книжки за четене. Да следи таблата на летищата за евентуални промени на гейтове. Дори и да излезе някакъв проблем, поне в Европа ще може да се намери някой служител да говори български.
Май ти е много весело многознайко, но е време да си изпиеш аналгина!analgin написа:Браво
Сега ще чакаме другата ти тема за развеселяване - "Как да си попълня формулярите за социал?"
psimeonova написа:Май ти е много весело многознайко, но е време да си изпиеш аналгина!analgin написа:Браво
Сега ще чакаме другата ти тема за развеселяване - "Как да си попълня формулярите за социал?"
Не за друго, но помага против главоболие.
Пий си го редовно, че иначе не знам как ще смогваш да даваш акъл по всички теми...
И задължително ще се обърна към теб за помощ като стигна до социал, обещавам
Ти пък на духовност го обиди?! Той защитава в момента докторат на тази тема.ssimeonov написа:Здравейте
Хора, какво Ви става ? Човек, като мен, очаква да види, че българи живеещи в чужбина, са интелигентни и възпитани. Тук има достатъчно от противоположния вид. Ако наистина искате да оцелеем, като народ и общност, не бъдете надменни, високомерни и горделиви. Нас няма да ни затрие финансова криза, ограбване или нещо подобно, ще ни погуби "повредената ни душевност". Хубав ден на всички.
Bistra написа:Ти пък на духовност го обиди?! Той защитава в момента докторат на тази тема.ssimeonov написа:Здравейте
Хора, какво Ви става ? Човек, като мен, очаква да види, че българи живеещи в чужбина, са интелигентни и възпитани. Тук има достатъчно от противоположния вид. Ако наистина искате да оцелеем, като народ и общност, не бъдете надменни, високомерни и горделиви. Нас няма да ни затрие финансова криза, ограбване или нещо подобно, ще ни погуби "повредената ни душевност". Хубав ден на всички.![]()
Newwave - Доцент Дочев...Дисертация на тема: "Като не ги разбираме да ги конфронтираме!"newcomer написа: следва логичния напоследък въпрос КОЙ
Bistra написа:Newwave - Доцент Дочев...Дисертация на тема: "Като не ги разбираме да ги конфронтираме!"newcomer написа: следва логичния напоследък въпрос КОЙ
Първо с една ледена кофа, с последващо издумкаване на ламарина о ламарина.![]()
![]()
Не се притеснявай, ще ти връчим професорската титла...Заслужил си си я.
ssimeonov написа:Здравейте
Хора, какво Ви става ? Човек, като мен, очаква да види, че българи живеещи в чужбина, са интелигентни и възпитани. Тук има достатъчно от противоположния вид. Ако наистина искате да оцелеем, като народ и общност, не бъдете надменни, високомерни и горделиви. Нас няма да ни затрие финансова криза, ограбване или нещо подобно, ще ни погуби "повредената ни душевност". Хубав ден на всички.