Ти кат гледам си в центъра на културата и интелекта - Париж ряпа да ядеMc.Murray написа:Аман от селения .....

Ти кат гледам си в центъра на културата и интелекта - Париж ряпа да ядеMc.Murray написа:Аман от селения .....
Хмм, аз не бих казал че милея страшно много по българското, но виждам че още не си научил един важните канадските уроци - mind your own business. Кой какво прави и защо го прави, не те интересува и не си завираш гагата в чуждите работи както е обичайно в "Булгаристан"Mc.Murray написа:Гледам всички тука сте се събрали от тарикат нагоре и все оригинални. ЕвалАта.
Не мога да разбера след като толкова милеете по българското .... в стил "пт мпетп лай*но по-хубаво няма" каквл въобще правите тук? Имам в предвид Канада.
Стойте си и си пийте много вкусната бира в Булгаристан.
grozdan написа:Многознaйко, напиши ни в кратко есе до 1000 думи какъв точно е вкуса на Бъдуайза, как ти е приятно да лочиш Корс Льайт и как се колебаеш дали Шлитц или Блю Рибън е най-шикозната бира на света.
Напиши и после помисли дали каквото и да е от местния магазин може да се сравни с неповторимия вкус на европейската бира.
Не виждам защо ама айде ще ти обясня.grozdan написа:Многознайкото си мечтае да е тарикат. Човек е толкова голем, колкото са големи мечтите му.
Многознайко, намери ли буквата "о" на клавиатурата?
Ние в работата сме с еспресо-машини на Nespresso (от тия с капсулите), които правят еспресото по-добро и от Старбъкс.Kan_Tangra написа:Същото, дето кафето тука било гадно. Ей го в стар бъкс за 2$ имаш еспресо. Кеф ти дълго, кеф ти двойно, кеф ти с бита сметана, кеф ти и 3те заедно.
Няма кафене, което да не продава еспресо.
Как им викат тука на местните езици на късото и дългото кафе?Kan_Tangra написа:
Същото, дето кафето тука било гадно. Ей го в стар бъкс за 2$ имаш еспресо. Кеф ти дълго, кеф ти двойно, кеф ти с бита сметана, кеф ти и 3те заедно.
Няма кафене, което да не продава еспресо.
Мерси, питам, щото на едно от партитата на фирмата, един колега каза на момчето на барбекюто че иска синя пържола, и си кзах и аз да опитам. Понеже колегта ме гледаше с интерес, се насилих да изям половината, после той загуби интерес (за мой късмет) и успях да я хвърля без да ме види.Kan_Tangra написа:дълго:
на френси: алонже
на англ: лонг
Mc.Murray написа: За какво ви е българска бира? Да я платите 20 долара бутилката ли?
Като ви се пие бира идете и си купете каквато и да е. Само не ми обяснявайте колко специфичен и неповторим е вкуса на българското пово