Биде вечер, биде утро - ден втори:
BODY COUNT - чичо Айс Ти открадна шоуто посред бял ден, а музикантите му мязат на Дон Кинг/заключон/бияч в кръчма/ - според инструмента - китарист/басист/китарист
HATEBREED - смотаняци
BAD RELIGION - изненадващо добре, вокалът им е същи Уили Танер
TWISTED SISTER - fucking crazy, Дий Снайдър можеше да изнесе още един концерт, абе направо са си за хедлайнери тез стари хора. И има плочки по корема, хем гони шейсетака.
LAMB OF GOD - не внимавах много, рифовете биваха, но вокалът беше над прага ми на болка.
SLAYER - за 4-ти път ги гледам, безмилостни както винаги, макар и в не съвсем оригинален състав. Вечна му памет на Джеф Ханеман.
От алтернативните сцени:
THE MOTORLEAGUE - стандартен хеви метъл, не знаех че млади групи ги влече да свирят такова
FUCKED UP - нищо особено, с изключение на басистката, която къдреше възсложни хармонии докато тримата и китариста опъваха едни и същи акорди.
Поради жеги и мързел пропуснах от двата дни Overkill, Death Angel и Exodus, за което се разкайвам. От друга страна открих WHITECHAPEL и DROPKICK MURPHYS, така че не съм съвсем валат.
Общо взето съм много доволен, повече от втория ден.
Като спомена колегата за невести с разголена пищна гръд - Дий Снайдър печели с нокаут това съревнование, на неговия концерт имаше таман три

Да живей!