FSWP - 2014г.
Re: FSWP - 2014г.
Ами по-горе писах - още на 8.05. са получени, като гледам м/у-народния форум вече са минали на по-далечни дати. Не знам дали имат практика да се свързват с кандидати когато има проблем с картите...по-скоро едва ли го правят.
По темата с картите... картопритежателите на виза кредитна от алианз, днес ги питах, кредитна класик си е и може до 4 бона да извърши на ден независимо дали е в страната или извън. Поне според нашия клон. 

Koko и chegevara, повярвайте, ми че преди да задам въпрос във форума или да пиша на ЛС съм изчела информацията. Но дилемата при мен е следната: по трудов договор се водя като "специалист финансова дейност", а задълженията по длъжностна характеристика са същите както и на "оперативен счетоводител". Това е разписано по документи. Няма нищо финансово във смисъла на финанси. Няма как да променя договора на "оперативен счетоводител". Затова незнам кой е кода на професията. 

sapfira80, ако има по техния НОК "специалист финансова дейност" или нещо, което да се доближава стреляй в тази посока. Никои няма да ти търси трудова характеристика нашенска... За това всички казват, че е мн важно писмото от работодателя, там описваш характеристиката ти по техния нок един вид, но с други думи. 
Нали разбираш, че не изпращаш трудовата си характеристика, а ти си я пишеш, чувал/а ли си за 2-та руски учени натамъненко и нагаждаков.

Нали разбираш, че не изпращаш трудовата си характеристика, а ти си я пишеш, чувал/а ли си за 2-та руски учени натамъненко и нагаждаков.

Мерси, tonny!
- EkaterinaSt
- Обратна връзка:
А писмото от работодателя не трябва ли да е от самия работодател? Подписано и подпечатано?
Да не те отчайвам, но ако задълженията ти се различават от на търсените професии не мисля, че ще приемат кандидатурата ти. Доколкото помня длъжността, на която са те водили е сред 50-тте нока, но гледай и по длъжностна характеристика да отговаря, основно това гледат, а не наименованието на длъжността.
Да не те отчайвам, но ако задълженията ти се различават от на търсените професии не мисля, че ще приемат кандидатурата ти. Доколкото помня длъжността, на която са те водили е сред 50-тте нока, но гледай и по длъжностна характеристика да отговаря, основно това гледат, а не наименованието на длъжността.
Според мене попадаш в тази категория - 1111, не е лошо обаче да провериш колко апликации вече има по нея, доколкото знам това е една от професиите които се запълват бързо.sapfira80 написа:Koko и chegevara, повярвайте, ми че преди да задам въпрос във форума или да пиша на ЛС съм изчела информацията. Но дилемата при мен е следната: по трудов договор се водя като "специалист финансова дейност", а задълженията по длъжностна характеристика са същите както и на "оперативен счетоводител". Това е разписано по документи. Няма нищо финансово във смисъла на финанси. Няма как да променя договора на "оперативен счетоводител". Затова незнам кой е кода на професията.
http://www5.hrsdc.gc.ca/noc/english/noc ... val65=1111"
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- EkaterinaSt
- Обратна връзка:
Писмото от работодателя на английски ли да бъде или може и да е на български и да се преведе. Ако решат да звънят да проверяват нещо очаква ли се от работодателя ми да знае английски...щото не знае.
))

Koko написа:Според мене попадаш в тази категория - 1111, не е лошо обаче да провериш колко апликации вече има по нея, доколкото знам това е една от професиите които се запълват бързо.sapfira80 написа:Koko и chegevara, повярвайте, ми че преди да задам въпрос във форума или да пиша на ЛС съм изчела информацията. Но дилемата при мен е следната: по трудов договор се водя като "специалист финансова дейност", а задълженията по длъжностна характеристика са същите както и на "оперативен счетоводител". Това е разписано по документи. Няма нищо финансово във смисъла на финанси. Няма как да променя договора на "оперативен счетоводител". Затова незнам кой е кода на професията.
давам ти следния съвет - сайта който ти е изпратил Коко е много полезен - влез в него , отиди на на всички професии започващи с 1...(те са свързани с финанси), влез във всяко по отделно и си тЪрси в главния Нок има под нокове и може да се намериш.
chegevara написа:Koko написа:Според мене попадаш в тази категория - 1111, не е лошо обаче да провериш колко апликации вече има по нея, доколкото знам това е една от професиите които се запълват бързо.sapfira80 написа:Koko и chegevara, повярвайте, ми че преди да задам въпрос във форума или да пиша на ЛС съм изчела информацията. Но дилемата при мен е следната: по трудов договор се водя като "специалист финансова дейност", а задълженията по длъжностна характеристика са същите както и на "оперативен счетоводител". Това е разписано по документи. Няма нищо финансово във смисъла на финанси. Няма как да променя договора на "оперативен счетоводител". Затова незнам кой е кода на професията.
давам ти следния съвет - сайта който ти е изпратил Коко е много полезен - влез в него , отиди на на всички професии започващи с 1...(те са свързани с финанси), влез във всяко по отделно и си тЪрси в главния Нок има под нокове и може да се намериш.
да и според мен си 1111 accountant
Кате, няма проблем да е на български, но трябва да е с копие от лицензиран преводач към него.
Сапфира, по-добре разгледай къде можеш да се вместиш като длъжности вписани в реферънс летъра - те това гледат реално, а не точно да ти отговаря наименованието на длъжността.
Сапфира, по-добре разгледай къде можеш да се вместиш като длъжности вписани в реферънс летъра - те това гледат реално, а не точно да ти отговаря наименованието на длъжността.
Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears
Аиде да се запиша и аз със изпратени документи.
Другата сряда започва и за мен 80-90 дневното чакане...дано не съм омазал нещо.
Благодаря на Че и Леда за указаната помощ с попълване на документите.

Другата сряда започва и за мен 80-90 дневното чакане...дано не съм омазал нещо.

Благодаря на Че и Леда за указаната помощ с попълване на документите.

успех Тони и готви много бира да черпиш.
Няма проблем, но при едно условие... На варненско капанче ... на плажа. 

Има голяма тапа с PER писмата противоположно на предни години.
Едва от скоро започнаха да обработват PER писма с приети от CIC документи - дата 7.5.
Дърпането на пари е станало преди месец-месец и полвина на тези апликейшъни.
Успех на всички.
Едва от скоро започнаха да обработват PER писма с приети от CIC документи - дата 7.5.
Дърпането на пари е станало преди месец-месец и полвина на тези апликейшъни.
Успех на всички.