ielts
ielts
Здравейте ,
преди един месец бях на ielts и резултата е :
Listening 6.0
Reading 7.5
Writing 5.5
Speaking 6.0
Overall Band Score 6.5
Имам ли някакви шансове или трябва да се явявам пак ?
Благодаря предварително
преди един месец бях на ielts и резултата е :
Listening 6.0
Reading 7.5
Writing 5.5
Speaking 6.0
Overall Band Score 6.5
Имам ли някакви шансове или трябва да се явявам пак ?
Благодаря предварително
- EkaterinaSt
- Обратна връзка:
Re: ielts
За кандидатстване по федералната процедура изискването е минимум 6.0 на всеки от четирите модула за основния кандидат. Вариантите ти са или да обжалваш резултата си на writing или да се запишеш за явяване отново и да се опиташ да изкараш нужните оценки! Успех! 
IELTS-a го обсъждаме тук - http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 20&t=45447" Заповядай в общата дискусия, за да не разводняваме форума с теми-близнаци.

IELTS-a го обсъждаме тук - http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 20&t=45447" Заповядай в общата дискусия, за да не разводняваме форума с теми-близнаци.

Има ли срок за обжалване на резутатите.EkaterinaSt написа:За кандидатстване по федералната процедура изискването е минимум 6.0 на всеки от четирите модула за основния кандидат. Вариантите ти са или да обжалваш резултата си на writing или да се запишеш за явяване отново и да се опиташ да изкараш нужните оценки! Успех!
Срока е 6 седмици от датата на получения резултат.
цената е 145 лв. Аз обжалвах и спечелих макар, че се явих и втори път.
Успех.
цената е 145 лв. Аз обжалвах и спечелих макар, че се явих и втори път.
Успех.
Ставате смешни вече с тези ваши обжалвания. Всяко второ мнение в темите за IELTS e "Обжалвай!".
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
Сменете заглавието на темата на Обжалване на резултат IELTS и тук да се обсъжда, да не дразним тонича в темите за IELTS 
Честно казано обжалването е не лоша опция за изпит, който струва 355лв и освен това задължително се явяваш на всички модули, а не само на модула, на който ти трябва нова оценка. Ако съм на ръба на изкарването на 6 на останалите модули и ме дъни "субективен" модул като writing или speaking - определено бих обжалвала. На следващо явяване освен, че ще дадеш 200лв повече, не е ясно и колко ще изкараш на останалите модули. Някой път listening-a & reading-a могат да бъдат големи дървета...
В края на краищата целта е да пратиш документите навреме, пък после ясно, че ще се доучва, ако искаш да ти е по-лесно в Канада.

Честно казано обжалването е не лоша опция за изпит, който струва 355лв и освен това задължително се явяваш на всички модули, а не само на модула, на който ти трябва нова оценка. Ако съм на ръба на изкарването на 6 на останалите модули и ме дъни "субективен" модул като writing или speaking - определено бих обжалвала. На следващо явяване освен, че ще дадеш 200лв повече, не е ясно и колко ще изкараш на останалите модули. Някой път listening-a & reading-a могат да бъдат големи дървета...
В края на краищата целта е да пратиш документите навреме, пък после ясно, че ще се доучва, ако искаш да ти е по-лесно в Канада.
Miracles start to happen when you give as much energy to your dreams as you do to your fears
- EkaterinaSt
- Обратна връзка:
Е, чак пък смешни.... 

Обжалвай!EkaterinaSt написа:Е, чак пък смешни....
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"