Здравейте!
Видях на сайта canadaimm.com следния цитат "Ако имате опит поне две години като практикуващ свободна професия в областта на Изкуството, Културата или Спорта и разполагате с необходимите финансови средства, може да се окажете успешен кандидат." и съм много заинтригувана.

Аз и съпругът ми сме фотографи, работим в собствена фирма, съпруга ми е самоосигуряващ се, аз съм назначена във неговата фирма, но в момента съм в майчински. Аз имам висше икономическо образование, той е със средно специално /строителен техник/. Професиите ни не са търсени, но точно този цитат в горепосочения сайт ми дава някаква надежда. Имам леля, която живее със семейството си в Торонто от 7 години, това ни дава някакви точки, макар и малко. Сега дилемата ми е по коя програма трябва да пуснем application, за да отидем като самоосигуряващи се, да си основем бизнес там и да работим като фотографи/в което имаме опит/, а не по образованието си /което там очевидно никой не иска, а и ние не сме практикували/.
Живеем във Варна, ще съм много благодарна ако споделите фирми, към които можем да се обърнем за помощ и съвет относно нашата бъдеща процедура.
Благодаря предварително за информацията! Форумът е много полезен, чета всичко с огромен ентусиазъм, макар че съдейки по всичко изчетено нямаме особено големи шансове да живеем в Канада....
Поздрави,
Катя