Дано да успеем да хванем евтините полети все пак...надеждата умира последна

Да ти кажа чувствата ни са взаимни. Като хвърлих боба и излиза че:milly написа: Имам пресантиман все пак, че до края на месеца ще имаме покани![]()
Абе
Вие с покани ли сте? Не ми става ясно каква е идеята да се плати предварително, ако не сте/ сме с покани за визи? Това с цел ускоряване на нещата ли е или....? Ако може да поясниш.Tish написа:Днес направихме плащане, получихме потвърждението на имейл с указанията (един pdf файл).
Благодаря за пояснението.Не знаех, че има такава практика в другите държави.Tish написа:Нямаме покани за визи.
Плащането може да се направи и без покани за визи, в България това не е масова практика , хората си чакат поканите, докато в другите държави кандидати си ги плащат с подаването на документи. Ако таксата е платена предварително, в писмото с поканата за виза няма да има изискване да направите плащане. Ако има отказ, парите се връщат.
За ускоряването на процеса - не вярвам че помага, но кой ги знае.
Ние направихме плащането, защото планираме да отидем при родителите ми, които не са в България. И ако канадците случайно се разработят поне да не търсим банките, където можем да направим плащане, а само да им пратим паспортите и без да се връщаме в България да тръгнем за Монреал.
Изчакайте си поканите, само исках да кажа, че от януари тази година има възможност да си ги платите онлайн , лесно става, ако някой реши може да се възползва.