Намерили България
Re: Намерили България
И още по темата Бал 2014 БГ,видеото е прясно=прясно от тази сутрин със столичният естет Денди в сутрешният Блок,'интересното е от 05:15 минута.
Приятно гледане!
http://play.novatv.bg/programi/zdravei- ... start=true"
Приятно гледане!
http://play.novatv.bg/programi/zdravei- ... start=true"
- Bistra
- Напуснал форума
Ми, да са живи и здрави, Жоре! Дет викаше един познат: "Дано да не отменят визите, че това ще дойде и насам!"joro написа:
Знаеш ли какви добри дечица имам (нямащи нищо общо с тези). Не ми трябва близост на лоши влияния, пък и нали някой трябва да остане да гласува и строи тази България.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

че какво им е на тези на снимката?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
- Bistra
- Напуснал форума
На тези-нищо. Има обаче една прекрасна българска черта ( виж за справка Мухата II - Избрани съчинения)...Цитирам по памет: "Ако се цепиш от колектива, колективът ти го нацепва!"
На което моят скромен отговор е: Fuck "Колективът"!
Много съм доволна, че така наречената чужбина ни дава възможност на някои да сме "отцепници", а не по задължение "солидарни сънародници".
На което моят скромен отговор е: Fuck "Колективът"!

Много съм доволна, че така наречената чужбина ни дава възможност на някои да сме "отцепници", а не по задължение "солидарни сънародници".

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Така де, ама то и тук можеш да попаднеш на не до там прекрасен колектив.
Радой Ралин
Радой Ралин
- Bistra
- Напуснал форума
Именно! Aма тук можеш да си го подбереш, докато там нямаш избор.IRA написа:Така де, ама то и тук можеш да попаднеш на не до там прекрасен колектив.

А на мен там ми се вижда по лесен подбора.
Радой Ралин
Радой Ралин
Та както казва мухата, на Бистра и **** отново!

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
М-Дам...изключваш всички и оставаш сам. Aма човек живее сред хора. Социално животно е.IRA написа:А на мен там ми се вижда по лесен подбора.
Защо там е по-лесен подбора, че ми стана любопитно? Езиков проблем ли, що ли?
Мухи, вярвам, нееднократно съм ти представяла доказателства, че не съм бай ти Линко, за да се натискаш с него по кьошетата. Мирси за вниманието ! (както се казва).myhata II написа:Та както казва мухата, на Бистра и **** отново!

Сезонът на Слънчев Бряг е отворен.
Ето ви началото му.
БГ мадами организират това шоу за западняци.
С това сме и известни.
31/05/2014
Приятно Гледане!
https://www.youtube.com/watch?v=BEdTnzErwnA"
Ето ви началото му.
С това сме и известни.
31/05/2014
Приятно Гледане!
- Bistra
- Напуснал форума
Е, извинявай, ама това е нищо!Mielle написа:Сезонът на Слънчев Бряг е отворен.
Ето ви началото му.
С това сме и известни.
31/05/2014
Приятно Гледане!

М-Не, това не мисля, че е фатално. Освен това е в бар.
Сега, друг е въпросът дали в този бар се допускат деца. Бях чула, че срещу 20 лв фейсконтролът си затварял очите за личната карта ( което е неправилно)...Ама другото. На бар не ходят монахини, все пак! Е, предполагам, че младежите трябва да са обръснати като мутри. Онова наше момче затова не са го пуснали. Имал е прекалено коса. Па и е задавал лингвистични въпроси на астралопитек с пищов. Моята дъщеря им вика на такива Douchebags ...Пa как им се подиграва...Лелей, ще задмине и майка си по проклетия!

Bistra пуснах умишлено по-леко клипче.Иначе в тубата има колкото искаш казва се Bar Crawl
Ето нещо по-пикантно.Ами според мен си е гнусотийка,зависи кой и как го разбира.
https://www.youtube.com/watch?v=ft3iFpRi64g"
Ето нещо по-пикантно.Ами според мен си е гнусотийка,зависи кой и как го разбира.
https://www.youtube.com/watch?v=ft3iFpRi64g"
- Bistra
- Напуснал форума
Чакай сега, да се изясним. Това, което правят пълнолетни хора в бар със специaлни забавления не е обект на коментар. ( Да не сме толкова моралисти, де!)
Те са отишли там доброволно и без насилие, за да се забавляват. Виж обаче, какво правят тези клипчета в тубата си е за коментар. В такъв бар, в Монреал, например, нямаш право да снимаш, еле пък да правиш видеоклипове. И това е задължение на охраната (Телефоните се оставят на входа)
, а не да определя по прическите и лингвистиката, кой е подходящ да влезе и кой не. Щото, ако някой лъсне без да го е желал изрично в Интернет, отива и съди първо собственика на заведението. А оттам до затварянето на бизнеса му е само една крачка. ...Та така! Не съм против хората да се забавляват отвреме-навреме, но да го правят дискретно, без да обиждат естетическите и морални стандарти на останалите. В случая с абитуриентките... Ако преглътнем евентуално циганската музика, щотo ще каже някой..."Въпрос на вкус"....Никой не изкоментира 700 грамките, които представителки на нежният пол надигаха, снабдени със специaлни накрайници, да не си повредят червилото...И това да се случи на най-трезвената нация в света ( според Михата 2)
...Тц,тц,тц! Какво остава за нас пияните-заляни канадци?!

Те са отишли там доброволно и без насилие, за да се забавляват. Виж обаче, какво правят тези клипчета в тубата си е за коментар. В такъв бар, в Монреал, например, нямаш право да снимаш, еле пък да правиш видеоклипове. И това е задължение на охраната (Телефоните се оставят на входа)

Абсолютно си права!
Така е!Плащат си хората за пошлоста.
Дори нарицателното име на България вече било Вулгария
Лошото обаче е,че като се направят на пияни свине после скачат от прозорците на хотелите в желанието си да цопнат в басейна за фън и миналата година приключиха със смъртни инциденти.
И после в британската преса има заглавия като:"Отивайте до Слънчев Бряг във България за да намерите смъртта си"
Да,ама статиите им са изкривени.В тях никъде не засягат темата,че техните сънародници се напиват до припадък и на пияна глава скачат.А виждате ли България им е виновна за малоумниците.

Дори нарицателното име на България вече било Вулгария

Лошото обаче е,че като се направят на пияни свине после скачат от прозорците на хотелите в желанието си да цопнат в басейна за фън и миналата година приключиха със смъртни инциденти.
И после в британската преса има заглавия като:"Отивайте до Слънчев Бряг във България за да намерите смъртта си"
Да,ама статиите им са изкривени.В тях никъде не засягат темата,че техните сънародници се напиват до припадък и на пияна глава скачат.А виждате ли България им е виновна за малоумниците.
В България туристите всяка година се увеличават, а това не се харесва на някой. А такива клипове като на Слънчев бряг може да се снимат навсякъде по света.Mielle написа:Абсолютно си права!![]()
Дори нарицателното име на България вече било Вулгария![]()
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп