Нова тема нов късмет. Нова стара процедура, където да си клюкарим кои на къде е с процедурата, какви документи ни трябват, какви трудности изпитваме и т.н...Да си чешем езиците и да се оплакваме, също е вариант.
Дано всички успеем!
На пръв поглгед критериите са същите, като са добавили едно бонус изискване (мисля че в старата програма го нямаше) към дипломата и дава отговор на вечния въпрос може ли с всякаква диплома да се кандидатства за определена професия.
University degree at the Master’s level or equalNote de bas de page 1 OR University level entry-to-practice professional degree (or equalNote de bas de page 1). Occupation related to the degree must be:
NOC 2011 Skill Level A, and
licensed by a provincial regulatory body.
Това малко ме смущава. Дано не го разчитам правилно.
Note: Degree program must be in one of these fields of study: Medicine, Veterinary Medicine, Dentistry, Podiatry, Optometry, Law, Chiropractic Medicine, or Pharmacy.
Note: Degree program must be in one of these fields of study: Medicine, Veterinary Medicine, Dentistry, Podiatry, Optometry, Law, Chiropractic Medicine, or Pharmacy.
Няма как без да бъдеш лицензиран в Канада да работиш, като медицинско лице, а в цитата други лица не виждам!
Милене я ми разяснете и на мен тоя спор. Аз разбрах, че образованието трябва отговаря на skill level A 2011, а не на noc 2014. Мисълта ми е никаква промяна от миналата. Не са обвързали дипломата с професията.
Прати целият линк, и както ти казах според написаното става въпрос за медицински длъжности, които бе приравняване няма как да бъдат практикувани в Канада...
chegevara написа:Да има,ако има нещо питай.
някой срещал ли е вече таблица като на миналата процедура със запълване на бройките? Ако може линк - Благодаря.
chegevara написа:Да има,ако има нещо питай.
някой срещал ли е вече таблица като на миналата процедура със запълване на бройките? Ако може линк - Благодаря.