grozdan написа:Това ли беше темата за анцузите? И да не е, ш'ма извиня'ате. Специално за optics. Не е в центъра на София, но за сметка на това е известна личност Отделно стила на статията е върховен! Напомня ми на в-к Лична Драма.
DESS rulez !
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Преоткриване на нЕкои културни особености. Внимание, цъкането на този линк си е изцяло на ваша отговорност!
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
myhata II написа:На който не му харесва България, моля да не пише по българските форуми !
Мирси !
Всички на тоя форум не й харесват по нещо, затова са се изнесли или тепърва ще се изнесат.
Мирси !
Лек ти път тогава в хамериканските и канадските форуми, дано там да намериш сродни души по теми като за :
моргиджи и кредитни карти
А българското не го барайте, то не е за хора със празни души ..
Много Мирси още веднъж !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
А ти какво се закачаш с нас? Ние сме българи в чужбина. Горното вярно ли е? Вярно е. При това много смешно поднесено. Ти декларира обаче, че с "българета не се занимаваш". Ай, беж в руските форуми!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")