roumensp написа:Не мисля, че трябва да се правят трагедии от случилото се ...
Имах предвид сериозността и импакта на софтуерния бъг по принцип. Все още обаче доста неща не са ясни относо пробива в CRA.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
аз лично си мисля, че ако само 900 SIN-а са откраднати - то това не е болка за умиране (good luck на тези 900 - дано не съм сред тях).
Но се съмнявам, че за 2 годишен exploit са откраднати само някакви си 900.
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
7George написа:Тоест продължение на политиката дето всеки си има отделни пари в семейството
Напротив, много са далечe оттам: първо, винаги ме е дразнело, че трябва да знам точния нет инкъм на жена си, за да си направя такс ритърна; второ, някои кредити могат да се получат само от съпруга с по-нисък нет инкъм (да не се минат случайно).
В Щатите са много по-добре в това отношение: ако искаш правиш семеен ритърн (само един за двамата), а ако не - правиш индивидуален и никой не те пита за инкъма на съпруга(та) ти. Изборът си е изцяло твой. Да не говорм, че кредити, които се полагат на семейство могат да бъдат заявени от който и да е от двамата съпрузи, независимо от дохода му.
При индивидуалния обаче плащаш по-големи данъци, за това е по-хигиенично да се файлва заедно