Zdraveite priateli!
Niakoi ot vas da ima na CD ili DVD "Don Juan" - un spectacle musical de Felix Gray?
Spectacala e strahoten, muzikata i pesnite kam nego - sashto.
Mislia, che bi bilo chudesno da moje da se share-ne...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
IvHaydu написа:Zdraveite priateli!
Niakoi ot vas da ima na CD ili DVD "Don Juan" - un spectacle musical de Felix Gray?
Spectacala e strahoten, muzikata i pesnite kam nego - sashto.
Mislia, che bi bilo chudesno da moje da se share-ne...
По-голямата част от музиката отдавна ми е изтеглена от Казата.А спектакъла ми е мечта да го гледам...Ти да не би да ходи?
Не съм...още...
Ще трябва да качвам пак Казаата явно, в хъбовете с ДС++ нищо не открих...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
billybg написа:Zdrasti Vanko,kak si bre,kakvo pravite,do kyde stignahte?Napi6i edno pismo ve...
Здрасти!
Къде се изгуби, отдавна не си писал...
Драсни ми 2-3 реда на мейла, че адресите ми отидоха по дяволите (благодаря на абв.бг за което !! Е, извиниха се хората, ама какво от това?)...
Накратко - всичко с нас е ОК, опитват се да ни плашат с това колко е страшна зимата, ама ние не им се връзваме много-много... Още повече, че аз си имам бая сланинки да ме пазят...
Учи франсето, с Жана разговаряйте само на френски на всякакви теми. Номера е да си пречупиш веднъж езика и да не се замисляш много-много какво да кажеш, а направо да го казваш (малко като жените ). Става с практика, с приказване...
Пийвай биричка, че тук си е бая скъпичка, пък и време не остава много, поне в началото... Все се чудиш как да съчетаеш всички неща, които си си наумил да свършиш... Но ако не се плашиш, не се вайкаш, а запрегнеш ръкави и започнеш системно и методично да действаш, резултатите идват.
България още не ни е залипсвала особено, но ние сме още "пресни", та не сме критерий, още повече, че при всеки е различно...
Гладен и без покрив тук няма да останеш, за това се е погрижила държавата, останалото зависи главно от теб. Ако имаш желание, сили и търпение, ще постигнеш това, което искаш.
Най-много ми липсват българските книги... Все още не мога да чета "спокойно" книги на френски и английски...Добре че са книжките на малкия с приказки - с него сме в люта конкуренция кой да ги чете (е, той не че ги чете де )...
Надявам се при теб всичко да е ОК. Хайде идвай де, заформя се едно малко кръгче от желаещи за домашна бира, така че няма страшно...
Специални поздрави на Жана!!!