Клисуров, ама ти $100 на час ли чарджиш клиентите сиklisurov написа: BTW по-горното ми "творение" ми отне около половин час да го сътворя и възпроизведа и при една ставка от около минимум $100 на час би ви коствало едно $50![]()

Клисуров, ама ти $100 на час ли чарджиш клиентите сиklisurov написа: BTW по-горното ми "творение" ми отне около половин час да го сътворя и възпроизведа и при една ставка от около минимум $100 на час би ви коствало едно $50![]()
Колега,както се казва в Бг "прав си, ама и така не е".Това с нереалните очаквания - ок!Дали обаче тези опарените хора са с нереални очаквания никой не знае.Но понеже Йорданова говори за професионалисти и ти цитираш т.9 та бих те попитал при теб ако дойде някой с много кофти зъб ти ще му свалиш ли звездите от небето и да му кажеш че всичко ще е на 6???Или ще му кажеш истината "виж, приятелю, зъбът ти е за вадене"?Ти знаеш ли какво говори Йорданова в лични разговори?Имаш ли познат който да я е ползвал за емигр.услуги?Как се нарича човек който в лични разговори ти гарантира виза а после ти пише т.9?pumpy написа:Не, клиентите от България не са второ качество, но имат нереални очаквания.....и това е подтвърдено от десетки хора с бизнес в Канада, които се опитват да направят нещо за сънародниците си от България или прясно дошлите тук.MSSN написа: Значи ние клиентите от БГ сме второ качество, така ли?
Със сигурност умееш доста добре да лъжеш. Оказва се, че с измама могат да се правят пари навсякъде по света. Дано ги харчиш със здраве тези пари - нашите пари, които ги събирахме лишавайки нас си и децата си!
П.С. Научи се също и да пишеш грамотно. Май нещо не ти е ясен пълният и краткият член в българския език.
Погледни точка 9 от изброените: ако тази точка я има в договора, който си подписал не виждам къде е измамата.
Разбира се, разбирам разочарованието и цената му. Разбирам и защо, някои не искат да работят със сънародници. Аз лично до сега не съм се парил, всички, с които съм се запознал в Канада и/или във форума са били и са свестни хора, но аз не съм ги избирал, защото са българи или не, а защото имат КАЧЕСТВА, които уважавам.......
Останалото е кал, която не мис е коментире, че да не сбъркам и аз някой член.....
Аз знам какво аз приказвам на пациентите си и знам какво пише в техните досията по този повод. Аз не случайно работя на "майната си", точно за да мога да си позовля да практикувам стоматологията, която смятам за правилна и да не правя компромиси за да си "платя наема"никой написа:!Дали обаче тези опарените хора са с нереални очаквания никой не знае.Но понеже Йорданова говори за професионалисти и ти цитираш т.9 та бих те попитал при теб ако дойде някой с много кофти зъб ти ще му свалиш ли звездите от небето и да му кажеш че всичко ще е на 6???Или ще му кажеш истината "виж, приятелю, зъбът ти е за вадене"?Ти знаеш ли какво говори Йорданова в лични разговори?Имаш ли познат който да я е ползвал за емигр.услуги?Как се нарича човек който в лични разговори ти гарантира виза а после ти пише т.9?
Вероятно няма да се разберем но пък не ми пречи да опитам още веднъжpumpy написа:Аз знам какво аз приказвам на пациентите си и знам какво пише в техните досията по този повод. Аз не случайно работя на "майната си", точно за да мога да си позовля да практикувам стоматологията, която смятам за правилна и да не правя компромиси за да си "платя наема"никой написа:!Дали обаче тези опарените хора са с нереални очаквания никой не знае.Но понеже Йорданова говори за професионалисти и ти цитираш т.9 та бих те попитал при теб ако дойде някой с много кофти зъб ти ще му свалиш ли звездите от небето и да му кажеш че всичко ще е на 6???Или ще му кажеш истината "виж, приятелю, зъбът ти е за вадене"?Ти знаеш ли какво говори Йорданова в лични разговори?Имаш ли познат който да я е ползвал за емигр.услуги?Как се нарича човек който в лични разговори ти гарантира виза а после ти пише т.9?
Не знам за Йорданова какво приказва, но предполагам всеки от нас си има глава на раменете и чете какво подписва. Както съм цитирал страшно много пъти "Канада е страната на лъжата" и това се връзва невероятно добре с "нереалните очаквания".....
Всичко останало са неприятни нерви. Ако в договора има клауза за гаранция на виза е едно, ако има обратната е съвсем друго. Ако ние вярваме на всеки, който ни сваля звездни от небето е трето и в тази връзка сте щастливци, че не сте взели визи. Тук звезди се сипят по цял ден, направо свят да ти се завие.....
Отговорpumpy написа:Не, определено няма да се разберем. Когато някой ми иска 8000 за да ми каже "добро утро" аз се оглеждам дали не е вечер; Дискутираме,не го приемай лично към теб
Когато са ме късали на изпит, преди много, много години, НИКОГА не ми е бил виновен професора, а аз че не съм учил като хората; Няма нищо общо с темата и същноста на случая
Когато плащам на някого 8000 го проверявам основно, не защото приятелите ми ме бъзикат за "шапката на главата", а защото уважавам труда си, ерго парите си; Да обаче от Бг е малко по-трудна проверката
Преди много години аз самия мислех да имигирам чрез фирма. Потърсих, почетох, инвестирах около 200 часа в интернет и се убедих, че няма нещо, което фирмата може да направи, а аз не мога - равносметката: 4000 в моя джоб, а не в чуждия.Ако някой няма твоите интелектуални способности означава ли че трябва да бъде мамени омайван?Всеки може да чете но малко могат да намерят правилната инфо.Все пак тя търси бачкатори а не професори.Грешка на клиентите е че не са искали договора й да е преведен.
И последно, нека Марто да каже: регулирани ли са паралегалите или не. И изобщо, възможно ли е договора да е подписан от паралегал или си трябва адвокат, който е 100% лицензиран ? Ако имате достатъчно доказателства за некорекност, си има Бар и си има процедура по жалване. Трудно е от БГ, но аз съм готов да ви съдействам, да ви подам жалбата тук на място ако това е случая. Но ще трябва да ме убедите и мен и адвоката ми, че има основание за жалба. Има време за всичко под слънцето.Писах вече че омайването е основно устноАко ли не, си натискаме клавиши, вместо да спим....Да споделя че не съм конкурент който иска да развали невината репутация на някой си или умирам от кеф да се занимавам пак с някой си."Всяка крушка си има опашка"
В тона на дискусията, аз те приветствам да прочетеш пак поста на klisurov, в който според мен има доста истина.никой написа:Отговорpumpy написа:Не, определено няма да се разберем. Когато някой ми иска 8000 за да ми каже "добро утро" аз се оглеждам дали не е вечер; Дискутираме,не го приемай лично към теб
Когато са ме късали на изпит, преди много, много години, НИКОГА не ми е бил виновен професора, а аз че не съм учил като хората; Няма нищо общо с темата и същноста на случая
Когато плащам на някого 8000 го проверявам основно, не защото приятелите ми ме бъзикат за "шапката на главата", а защото уважавам труда си, ерго парите си; Да обаче от Бг е малко по-трудна проверката
Преди много години аз самия мислех да имигирам чрез фирма. Потърсих, почетох, инвестирах около 200 часа в интернет и се убедих, че няма нещо, което фирмата може да направи, а аз не мога - равносметката: 4000 в моя джоб, а не в чуждия.Ако някой няма твоите интелектуални способности означава ли че трябва да бъде мамени омайван?Всеки може да чете но малко могат да намерят правилната инфо.Все пак тя търси бачкатори а не професори.Грешка на клиентите е че не са искали договора й да е преведен.
И последно, нека Марто да каже: регулирани ли са паралегалите или не. И изобщо, възможно ли е договора да е подписан от паралегал или си трябва адвокат, който е 100% лицензиран ? Ако имате достатъчно доказателства за некорекност, си има Бар и си има процедура по жалване. Трудно е от БГ, но аз съм готов да ви съдействам, да ви подам жалбата тук на място ако това е случая. Но ще трябва да ме убедите и мен и адвоката ми, че има основание за жалба. Има време за всичко под слънцето.Писах вече че омайването е основно устноАко ли не, си натискаме клавиши, вместо да спим....Да споделя че не съм конкурент който иска да развали невината репутация на някой си или умирам от кеф да се занимавам пак с някой си."Всяка крушка си има опашка"
Е, аз защо говоря за "очакванията" ??? Как не ми се с случило НИТО ВЕДНЪЖ тук пациент да ме попита какъв ми в фотополимера, докато в България това е от НЕВЕРОЯТНО значение за пациента....те и тук някой си избираха зъболекар по краката на секретарките, лъскавостта на офиса и модела стол, на който лежат по време на лечението. Не че удобен стол не е важен, но все си мисля, че друго дефинира "професионалист". ПРоблема на Деси е, че е забравила от къде идва или не е дооценила рисковете да прави бизнес дистанционно в България. Винаги съм давал за пример един от колегите ми в Монреал - преобвай да си запишеш час и ще разбереш как се оказва, че може да те види по спешност сле д4-5 седмициagent Ozo написа:Каквито и критериите за проверка - такива и изводите за фирмата. На лъскав офис, секретарка, очарователен външен вид и ред такива външни признаци, се ловят именно шараните и повърхностните "изследователи".
Аз бих проверил съвсем други неща, като например: от колко време е в бизнеса, какъв е процента на успеваемост, кои са партньорите, какви са гаранциите и тям подобни. И ако за някои от въпросите ми бъде отказана информация под измислени предлози, това ще е показателно за мен.
Пък "офисът" може и да е сгъваема маса и стол в коридора.
Малко е, налиcrusader написа:Клисуров, ама ти $100 на час ли чарджиш клиентите сиklisurov написа: BTW по-горното ми "творение" ми отне около половин час да го сътворя и възпроизведа и при една ставка от около минимум $100 на час би ви коствало едно $50![]()
Combien gagnent les avocats?Un avocat qui commence dans une grosse firme ... au Canada, il ne gagnera qu'entre 82 000$ et 89 500$.
Доста ще да е предвидлива тази дама - още преди две години да се подсигури с ник ..agent Ozo написа:... ник-ът "wolf" е поръчков, че това е човек на Деси ...