karelia79 написа:musa_musa написа:Здравейте karelia79, ние живеем в Кърджали и всеки ден има автобуси. горе-долу, през около 3 часа за Истанбул. Този вариант е доста добър за нас. Ние сме трима- двама възрастни с 10 годишно дете. Но все още сме от чакащите покана за визи.
Може ли да ми дадете повече информации и координати за тази резервация?

Нашите билети са еднопосочни. Имат и двупосочни, но не знам как са им цените. Резервациите за AirTransat се правят само по телефон или онлайн през сайтове от рода на trip.bg/air.bg През официалния им саййт не допуска да се правят резервации от България, освен ако не въведеш фалшив адрес в САЩ или Канада.
За мен лично най-големите плюсове на този полет, освен цената, са: краткия полет - само 10 часа; пристига в удобно време - следобед около 15 часа; по-големия допустим багаж (30 кг. чекиран; 10 кг ръчен, отделно лаптоп и детска количка или седалка за кола) Предполагам, че минусите ще са теснотията и лошата храна.
Здравейте,
И ние се спряхме на този вариант - полет от истанбул на 23.06.2014
За двама възрастни и бебе под 2 години, без място ни излезе 920 CAD, като с допълнителен багаж ще скочи до 1100 CAD сигурно.
Относно резервацията не знам дали този адрес (САЩ или Канада) изобщо има значение, но аз имам роднини там и дадох адреса на вуйчо ми, билета го пратиха на мейла и всичко е ОК, така, че ако имате познати там без проблем може да се напише техния адрес и не вярвам да има никакви проблеми.
Храната не знам каква ще е, но за тази цена не ме интересува какво ще ям над океана - още повече, че на борда има безплатни вода, кафе, чай, кола и др, а водка, уиски, бира и вино има за 6-7 CAD което лично мен ме устройва

24.03.2011 - Документи до Виена
15.10.2011 - Получено Accuse
22.10.2012 - Еntrevue de sélection - avec succès
10.02.2014 - Медицински изследвания - ОК
21.02.2014 - Покани за визи
07.03.2014 - Визи
07.03.2014 - Закупени билети за 23.06.2014