Експерти: Ахил може да е бил българин
- ablood
- Обратна връзка:
Експерти: Ахил може да е бил българин
Поредната смехория. След древно българският календар обаче всичко е възможно.
http://m.novinite.bg/view_news.php?id=62829
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Re: Експерти: Ахил може да е бил българин
Защо - кое ти се вижда странно? Гърците са кръщавали и обединявали народите на север от тях както им падне. Оттогава още са ги търсили да помагат в битки и за друга юнашка работа. Или те все още вярваш на всичко от историята, дето си учил в училище. Щото повечето се оказа съшито с бели конци и изфабрикувано от съветската пропаганда.
Embrace your climate change!
Е със сигурност не е турчин !!!!ablood написа:Поредната смехория. След древно българският календар обаче всичко е възможно.
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- ablood
- Обратна връзка:
О! Аз изобщо не изключвам вероятността да е истина. Всичко е възможно.
Смешни са ми обаче такива статии, изпълнени с термини като: възможно, вероятно, хипотеза, предполагат, странно, смятат за възможно...
Такива статии обаче неизменно водят до заглавия от рода на "Доказаха, че Ахил е бил българин", косвени признания от ЮНЕСКО и т. н.
Иначе ясно е, че българската следа е навсякъде по балканите. Ако след още 16 века археолози открият на едно място компютър, принтер и разпечатка на български това ще бъде възприето за вероятна подкрепа на хипотезата, че компютърът навярно е изобретен от българите.
Смешни са ми обаче такива статии, изпълнени с термини като: възможно, вероятно, хипотеза, предполагат, странно, смятат за възможно...
Такива статии обаче неизменно водят до заглавия от рода на "Доказаха, че Ахил е бил българин", косвени признания от ЮНЕСКО и т. н.
Иначе ясно е, че българската следа е навсякъде по балканите. Ако след още 16 века археолози открият на едно място компютър, принтер и разпечатка на български това ще бъде възприето за вероятна подкрепа на хипотезата, че компютърът навярно е изобретен от българите.
Ахил е предводител на мирмидонците, а те са от Егина, остров доста далеч от България
...

Циганите - на Сатурн !
Промили са ти и на тебе мозъка византийците. Много е ясно, че Ахил e македонец.anxeli написа:Ахил е предводител на мирмидонците, а те са от Егина, остров доста далеч от България...
А дали е така...кой ще ти каже сега?anxeli написа:Ахил е предводител на мирмидонците, а те са от Егина, остров доста далеч от България...

http://www.promacedonia.org/gibi/2/gal/2_206.html"
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.- римска поговорка или /Монтен ??/
- ablood
- Обратна връзка:
Хехехе...
Ето за такова натъмъняване говорех. Пускаш картинка с умишлено изрязани последните няколко реда, в които се пояснява, че преводачът нарича мирмидонците българи, защото по негово време мирмидонските земи вече били заселени с българи.
Това не значи че във войските по време на троянската война не е имало българи, но е по-скоро повод за хипотеза, отколкото твърдение.

Ето за такова натъмъняване говорех. Пускаш картинка с умишлено изрязани последните няколко реда, в които се пояснява, че преводачът нарича мирмидонците българи, защото по негово време мирмидонските земи вече били заселени с българи.
Това не значи че във войските по време на троянската война не е имало българи, но е по-скоро повод за хипотеза, отколкото твърдение.
Глупости на търкалета.........
Навремето една от любимите ми книги беше "Старогръцки легенди и митове". В древногръцката история не са били рядкост браковете между богове и хора. В случая Ахил е син на богинята Тетида (една от морските богини) и древногръцкият герой Пелей. Бракът между двамата е по заръка на Зевс, тъй като Прометей предсказал, че от бъдещ брак на Зевс с Тетида (Зевс е бил многоженец) ще се роди бог, който ще надмине по сила самия него. И за да не се сбъдне предсказанието е провокиран брака между Тетида (богия) и Пелей (смъртен). От който пък се ражда Ахил...........
Аман от псевдоисторици, псевдоархеолози и псевдоИндиана-Джоунсовци
Навремето една от любимите ми книги беше "Старогръцки легенди и митове". В древногръцката история не са били рядкост браковете между богове и хора. В случая Ахил е син на богинята Тетида (една от морските богини) и древногръцкият герой Пелей. Бракът между двамата е по заръка на Зевс, тъй като Прометей предсказал, че от бъдещ брак на Зевс с Тетида (Зевс е бил многоженец) ще се роди бог, който ще надмине по сила самия него. И за да не се сбъдне предсказанието е провокиран брака между Тетида (богия) и Пелей (смъртен). От който пък се ражда Ахил...........
Аман от псевдоисторици, псевдоархеолози и псевдоИндиана-Джоунсовци

Очаквайте скоро откритието, че древноиндийската цивилизация е българска. Щото нали Агни всъщност е български овчар, който често думал на Чандра:
- Бялуту агни йе мойту, а чернуту - твойту
- Бялуту агни йе мойту, а чернуту - твойту
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Македонски археолози, открили шлема на Александър Македонски, след по задълбочени разкопки са открили и мотоциклета му!
Dead Eyes See No Future
Да, модел Буциклет 340 пр. н.е.Rall написа:Македонски археолози, открили шлема на Александър Македонски, след по задълбочени разкопки са открили и мотоциклета му!
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Абсолютно!Това са били истински македонски страшни воини.Те били толкова ербап и страшни,че който ги видел ,вдигал ръце и викалMarto написа:Промили са ти и на тебе мозъка византийците. Много е ясно, че Ахил e македонец.anxeli написа:Ахил е предводител на мирмидонците, а те са от Егина, остров доста далеч от България...
-Мир,мир, - и оттам от маке-донци станали мирмир-донци

Не знаете я античката историа?
--- Например аз мога да кажаvalsto1 написа:А дали е така...кой ще ти каже сега?anxeli написа:Ахил е предводител на мирмидонците, а те са от Егина, остров доста далеч от България...
http://www.promacedonia.org/gibi/2/gal/2_206.html"

Въпроса беше откъде е Ахил и дали е българин, предледай си ти чипа
...
Какви са мирмидонците и колко от тях са от Егина трудно може сега да се каже. Ако някой иска да вярва че са били българи, които след 5 в.пр.не са фърлили сабите и са се аграризирали, негова си работа.

Какви са мирмидонците и колко от тях са от Егина трудно може сега да се каже. Ако някой иска да вярва че са били българи, които след 5 в.пр.не са фърлили сабите и са се аграризирали, негова си работа.
Циганите - на Сатурн !