matinelea
А моето скромно мнение е,че правиш огромна грешка,че идваш в Канада с тази хубава професия и по-точно,че идваш в Кебек.Тук за да влезеш в ордера на дентистите трябва да...не знам какво сравнение да направя.Само едно ще ти кажа,запомни думата ФРЕНСКИ,тук всичко е на ФРЕНСКИ,става дума за ордерите,първия ти изпит е по френски език и това ти е най-малкия проблем.После се срещаш с дискриминативното им отношение,видиш ли кой си ти,че да дойдеш в Кебек с твойта диплома от някъде си и да искаш да си равен на "великите" специалисти завършили у Кебек

.Закучат ли се,никога няма да бъдеш зъболекар в Кебек.Тоя пич дето ти предлага работата в BC си е цяло чудо.Възползвай се и не идвай в Кебек защото ще останеш доста разочарован по отношение на бъдещите ти планове да практикуваш в Монреал.Аз не съм дентист и моя опит не е свързан с техния ордер а с друг,но като цяло положението е идентично навсякъде.Лоша администрация,лошо здравеопазване,трудна реализация по специалността.Разбира се има си куп други предимства.Желая ти успех!