Абе той и адаша не е имал такъв самолет, но някои пилоти и стюардеси са имали. Аз например летя с една въшка от Калгари до Форт Нелсън: каца общо 3 пъти(Едмонтън, Форт Сайнт Джон и Форт Нелсън) да зареди и вземе/остави пътници. Ние не слизаме от самолета, стюардесата не се сменя, пилота слиза всеки път, за да си огледа самолета и пак се качва след това и продължава. Ние стоим вътре, докато зареждат нафта, но ни карат да си откопчаем коланите, докато я зареждат. Абе общо взето нещо като въздушно маршрутно такси. Та с две думи с този случай не се сменя самолет, пилот, стюардеса, багажа си стои натоварен през цялото време, изобщо точно както го разказва адаша.nini написа:И аз го прочетох това, казаното от Иво, и мноого се зачудих, но не исках да влизам в подробности.
Иво, аз от 12 години всяко лято съм в БГ, такъв самолет не съм имала, летя винаги до СОФИЯ. Много логика има в това, което ти обяснява Коко. Самолета за презокеанския полет е съвсем друг клас...+400 човека.
Много, ама адски много ме съмнява Луфтханса да прави същото с полета от София до Монреал. И го казвам, не защото съм летял с Луфтханса от София до Монреал(аз имигрирах с Ер Франс и те смениха самолета и терминала в Париж), а защото съм летял с тях от София до Денвер/Чикаго/Ню Йорк. Все ми се е слувало и друг път да летя през "голямата вода" и от двете страни на този континент и все по някаква странна причина съм сменял самолети, терминали, екипаж и пилоти. За багажа никога не съм се интересувал, защото имам добра застраховка и се моля всеки път ако може да закъснее, за да си подменя част от гардероба за чужда сметка и да получа някое сертификатче за намаление от самолетната компания

И последно адаш: можеш да си трошиш глават колкото си искаш, това е тови избор и не е нужно да ни информираш за него...но да заблуждаваш хората и да трошиш тяхната глава е меко казано "кофти"