optics написа:или -- да сложиш и двете качулки.ablood написа: Ако сте с качулка или не може да закопчаете якето, или прябва да я натъпчете под него, което мен лично много ме дразни.

optics написа:или -- да сложиш и двете качулки.ablood написа: Ако сте с качулка или не може да закопчаете якето, или прябва да я натъпчете под него, което мен лично много ме дразни.
yahoo написа:Някой срещал ли е в Канада премръзнали от недобро обличане/обуване в градски условия за да е от такова важно значение с какво сме облечени. Повечето зимни дрехи и най-вече всички видове пуловери ги върнах в България като абсолютно ненужни тук.
Аз винаги си купувам дрехи по мярка. Не само, че ми стоят по-добре, ами и са по-практични.Rall написа:Незнам какво се чуди Блъди, но предложения от Оптикс вариант с двете качулки работи безупречно
http://www.neimanmarcus.com/Womens-Clot ... rawer=true"Joya написа:Може ли препоръка за хубава марка парка , може би по-скоро от дамите , с пълнеж от гъши пух или пера, ама естествен, но да не е канук.
Не ми харесват моделите им, искам нещо хем елегантно, хем топло, за градски условия и не за дълъг престой на открито.
Аз лично си купувах до сега от един магазин Manteaux http://www.manteaux.com/fr/
Има страхотни модели, но не съм виждала с естествен пух, сякаш.
demococcus написа:Аз нещо не ги долюбвам галошите, точно защото не обхващат добре стъпалото и ми се тътрузят. На рафтчетата с обувки вкъщи най-многобройни са Keen : имат красиви, удобни и издръжливи модели в почти всички категории за в града и за разходки в парка. И цените са съвсем приемливи. Е, да, няма за по 40 кинта, но пък в кварталния еквивалент на СпортЕскперт могат да се намерят миналогодишни модели за по 90.
Иначе за хора, които не могат да си позволят хубави пухени якета, в Екипьора има добри оферти за около $200 - въпреки че не са пух, държат комфортно в голям температурен диапазон и изглеждат добре.
Чудех се дали немарковите пухени якета си струват вниманието - ако някой е носил такова, ще съм му благодарен да сподели.
Как става така, че хем имаш място около врата за 2 качулки, хем не ти вее и нямаш нужда от уплътнения? Ходиш непрекъснато с 2 качулки под качулката на якето ли (станаха 3)? Или не те притеснява да ходиш разкопчан?Rall написа: Значи, по точка едно - през яката на зимното ми яке спокойно се провират, не една ами две качулки даже.
По точка две, не се налага да свивам глава, и никакъв сняг не ми влиза у врато.
По точка три, не се налага да уплатнявам с шалове, или друго.
Rall написа:![]()
По точка .... загубих им брийкатаЯката не се регулира никак... и така си перим цел ден у гората незавиимо от температурата и не ми дреме