Времето в Канада
Re: Времето в Канада
Само ако знаеш как върви водката ..... 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Дам, там ти е хвърлен пъпът очевидно.newcomer написа:ти виж какво става в риджайна

Щерю днес сменя предно стъкло. Спука се заради студа. Да са живи и здрави застрахователите!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

там я.там е моята слабост,ама тя от как е там се покри като водолаз.нищо не обажда.Bistra написа:Дам, там ти е хвърлен пъпът очевидно.newcomer написа:ти виж какво става в риджайна![]()
Щерю днес сменя предно стъкло. Спука се заради студа. Да са живи и здрави застрахователите!

Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Готови да преспят с Коко Динев - Чалга-осеменителя, да се слави името муdavidT написа:В същия момента ,в Пловдив, всички кафета на открито на главната се пукат по шевовете от млади,красиви и напращели девойчета![]()
![]()

Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
- Bistra
- Напуснал форума
Няма вероятно време от празници.newcomer написа:там я.там е моята слабост,ама тя от как е там се покри като водолаз.нищо не обажда.

Едно птиче ми каза, че е много добре - без ледени висулки по косите и ушите.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Стефан Цанев
Стефан Цанев

Dead Eyes See No Future
Нали ти казах че истината е в канчето, а всичко друго е бож лаф работа бе РъбеллRall написа:Сигурно, три живота нема да ми стигнат да разбера, как може уж интелигентни хора, да обсъждат времето по света и унас

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Не виждам ни'кви хора тук. Още по-малко - интелигентни.Rall написа:...как може уж интелигентни хора, да обсъждат времето по света и унас
Само някаква муха си жужи наоколо...
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
Горцки, какво е времето в Нунавют ? 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Чета, че тия дни из Риджайна е -53С, та ми стана интересно какъв уиндшилд уошър ползват там
Или то при тези температури не им трябва? Тука съм виждал само до -40С да продават 

Не продават уошър , минават на водка 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
В Канада (За Квебек не знам) Времето е тема номер 1.. Дискутира се навсякъде и от всички. От познати и непознати. Използва се като icebreaker като мотив за започване на разговор и т.н.tonich написа:Не виждам ни'кви хора тук. Още по-малко - интелигентни.Rall написа:...как може уж интелигентни хора, да обсъждат времето по света и унас
Извода???
Мухата е истински КАНАДЕЦ

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
ivandaman написа:В Канада (За Квебек не знам) Времето е тема номер 1.. Дискутира се навсякъде и от всички. От познати и непознати. Използва се като icebreaker като мотив за започване на разговор и т.н.tonich написа:Не виждам ни'кви хора тук. Още по-малко - интелигентни.Rall написа:...как може уж интелигентни хора, да обсъждат времето по света и унас
Извода???
Мухата е истински КАНАДЕЦ![]()
![]()

Така е защото мухата комуникира с родни канадци работещи на бели работи , а не с бай Киро или Амед от Албания по строежите

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Правилно! Значи преди неколцина дни един ми се присламчи на бара и започна много агресивно нещо да ме омагьосва. Обаче! Чашата ми преля като ми заяви: "Гледай ме в очите!" - с недвусмислен жест, с два пръста показващ ирисите си...Резултатът беше, че го погледнАх най-сетне...Ама на него му се прищя да не бях. Каза ми: "Добре." ...И ме остави на мира....А, ако си беше говорил невинно за времето, можеше и с отговор да го удостоя даже.ivandaman написа:В Канада (За Квебек не знам) Времето е тема номер 1.. Дискутира се навсякъде и от всички. От познати и непознати. Използва се като icebreaker като мотив за започване на разговор и т.н.
Извода???
Мухата е истински КАНАДЕЦ![]()
![]()