Времето в Канада
Времето в Канада
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Времето в Канада
В Монреал е подобно. В петъка ни отне 2 часа да се придвижим от Rive Sud до ски курорта Bromont. Това не ни попречи, обаче да си изкараме много приятно нощта. На другият ден колата мязаше на влакът беглец излязъл от филма на Кончаловски, тъй като беше валял цяла нощ леден дъжд. Е, и? Какво те притеснява? Да не е спрял живота сякаш?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Е ли времето в Торонто = времето в Канада?
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич "
powered by Optics
powered by Optics
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for & ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
ми кво му е на времето в канада.типично канадско.-50 гр в риджайна,леден дъжд в торонто,2 метра сняг в монтреал и 36 часа дъжд за денонощие във вакувърmyhata II написа:Днес в Торонто ситуацията беше такава ..
http://www.blogto.com/city/2013/12/phot ... ice_storm/"
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
Ще се радвам да получаваме инфо и от другите провинции и градове в тази тема
Благодаря ви !
Благодаря ви !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
при мен е доста мъгливо.видимост 500 метра,3,4 градуса над нулата.myhata II написа:Ще се радвам да получаваме инфо и от другите провинции и градове в тази тема
Благодаря ви !
прогнозата за четвъртък/петук е 13-15 грасуса,ще си пием кафето на улицата.
а при вас мухи как е.разледихте ли хладилника.
Ако нямате поне метър сняг и да няма защо да запалите камината как ще разберете че е Коледа
- Bistra
- Напуснал форума
около 50 см и то с навяванията. Ти се моли да не падне такъв в Русе, че животът замира.newcomer написа:2 метра сняг в монтреал
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
то и без сняг си е замрял.на мен така ми харесва.изи.няма стресBistra написа:около 50 см и то с навяванията. Ти се моли да не падне такъв в Русе, че животът замира.newcomer написа:2 метра сняг в монтреал
- optics
- Модератор
по лампичките наоколоyahoo написа:Ако нямате поне метър сняг и да няма защо да запалите камината как ще разберете че е Коледа
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- Bistra
- Напуснал форума
Батка, и ние сме изи, бре. Най-голямото натоварване (аз мисля го споменах по-горе) ни беше, че подскачахме цяла нощ, започвайки с The Wanted (прости, на пияната глава, какви ли не глупости се вършат) и завършвайки с хоро(кебекари играят хоро...А, сега кажи, че не ме бива ), и метал.newcomer написа: то и без сняг си е замрял.на мен така ми харесва.изи.няма стрес
Ама сега ще го даваме по - изи със семейството. Все пак до 6-ти има много време за празнуване, ски, релакс и т.н. Един сняг ли ще ни уплаши?!
"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."
Никола Вапцаров
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."
Никола Вапцаров
- optics
- Модератор
Today, 23 December
A mix of sun and cloud. Wind west 30 km/h. High 10.
Tonight, 23 December
Partly cloudy. Wind west 30 km/h. Wind becoming light near midnight. Low plus 2.
Tuesday, 24 December
A mix of sun and cloud. High 7.
A mix of sun and cloud. Wind west 30 km/h. High 10.
Tonight, 23 December
Partly cloudy. Wind west 30 km/h. Wind becoming light near midnight. Low plus 2.
Tuesday, 24 December
A mix of sun and cloud. High 7.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel