Колко пари ми трябват в банковата сметка

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
lubomir

Колко пари ми трябват в банковата сметка

Мнение от lubomir »

Здравейте! продължавам да разпитвам - каква сума е желателно да имам в банкова сметка, за да съм благонадежден кандидат. говорим за 2-ма човека?
и още нещо - след като подготвя всички документи и изпратя копията им до Виена с обратна разписка, след колко време да очаквам отговор, и как ще разбера дали са ни одобрили - ако са ми насрочили дата за интервю ли?

Благодаря Ви много!
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Za 2ma dushi sa neobhodimi kam 5000USD. Nie sas saprugat mi poazahme tolkova, no na interviewto ni namaliha sumata.
I ne si spomenal za 1vi ili 2 ri dok? No ako sa te haresali, shte ti izpratiat 2ri, tova e polojitelen znak.
Uspeh
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

За 2-ма души стигат и 3000 USD.
:beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
lubomir

относно парите

Мнение от lubomir »

Благодаря Ви!
мен това, което ме учуди е, че две седмици след като пратихме първите документи - Preliminary Form, получихме втория комплект! даже първия комплект го пратихме с обикновена поща!
а относно препоръките - въпроса ми е, трябва ли да напусна предварително сегашната си работа за да ми напишат препоръка, или не е задължетелно.
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Чет Апр 22, 2004 11:05 pm, променено общо 1 път.
lubomir

трудовата книжка

Мнение от lubomir »

Да, обаче, в трудовата ми книжка е отбелязан само последния ми работодател. а в сегашната фирма в която работя ще ми ударят печат в книжката чак когато напусна!!! така че, на практика в трудовата ми книжка сегашния ми работодател няма да фигурира. другият вариант, мисля си аз, е да си извадя служебна бележка, която да я преведа, или легализирам, а също и да ми дадат препоръка, нищо че не съм напуснал. това си мисля аз!!! какво ще кажеш?
marinaro

Мнение от marinaro »

Към Любомир: кажи на сегашния ти шеф, че е нарушил закона, като не са вписали в трудовата ти книжка новата ти работа и не са я подпечатали. Изисквай от твоя шеф да ти попълни трудовата книжка и няма да имаш проблеми. Наистина много фирми в България правят този тъп номер като попълват трудовата книжка едва когато напуснеш работа. Това е голям капан за служитея, защото ако нещо се скара с ръководството - нямя да попълнят стажа в книжката.
Vaseto

za trudovia staj

Мнение от Vaseto »

Можеш да си поискаш от сегашния работодател да ти бъде издадено УП 2 за периода от назначаването до момента на издаването на документа. Причина за необходимостта от документа можеш сам да си измислиш.Разбира се, че не е необходимо да информираш работодателя си за намеранията и кандидатстването до настъпване на щастливия момент. След това с всички налични документи можеш да отидеш в НОИ там изготвят обобщена справка за целия ти трудов стаж на база на предоставени трудови, осигурителни книжки и образците. Аз лично изпратих такава справка във Виена и нямах проблеми. Получихме сертификатите на интервюто ни през юни.
Заключено