Проблем: Откъде в Торонто мога да си купя Риванол?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
def34

Re: Проблем: Откъде в Торонто мога да си купя Риванол?

Мнение от def34 »

AsicsFan написа:
Павел написа:Нито си фъни, нито си работил за фармацевтична компания, след като ръсиш глупости като подчертаната.

Айде у лево

Канада

http://www.londondrugs.com/on/demandwar ... ?q=aspirin"

САЩ

http://www.cvs.com/search/_/N-3mZ2k?pt= ... rm=aspirin"
Твой ваксиниран мишок :D
Малката подробност - Аспирин е продукт на Байер, Тиленол е продукт на компания протежание на Джонсън и Джонсън или да перефразираме да се хване картинката - Аспирин - Германски продукт, Тиленол - УСА продукт. Айде на ваксините Павка :rofl:
Тайленолът е ацетаминофен и няма нищо с аспирина.Предозирането с Тайленол уврежда необратимо черният дроб,но естествено понеже упорито се рекламира, се промива съзнанието че това е "хапче за всяка болка"..
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

def34 написа:Предозирането с Тайленол уврежда необратимо черният дроб..
Предозирането с кой медикамент не уврежда нищо?
Бе за говорим за безобидните хомеопатични отвари.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

AsicsFan написа:
Павел написа:Нито си фъни, нито си работил за фармацевтична компания, след като ръсиш глупости като подчертаната.

Айде у лево

Канада

http://www.londondrugs.com/on/demandwar ... ?q=aspirin"

САЩ

http://www.cvs.com/search/_/N-3mZ2k?pt= ... rm=aspirin"
Твой ваксиниран мишок :D
Павка аз не казах "не го продават" бре не ме изопачавай :D но на всякъде тука ти разправят как боляло корем и колко е вреден Аспирин-а и да си купиш Тиленол. Оправдават се че Парацетамола не вредял така на лигавицата. Друг е въпроса колко народ израстна с Аспирин и колко го е болял корема. Малката подробност - Аспирин е продукт на Байер, Тиленол е продукт на компания протежание на Джонсън и Джонсън или да перефразираме да се хване картинката - Аспирин - Германски продукт, Тиленол - УСА продукт. Айде на ваксините Павка :rofl:
Да, ти не каза "не го продават", а "забраняват" - голямо изопачение! Я кажи кой казва, че аспирина е вреден, щото аз пък непрекъснато четa колко е полезен и предпазва от инфаркт и редица ракови заоболяввания и че се препоръчва да се пие по една таблетка на ден профилактично.

Ако Вальо Фотото, от една друга тема, се е бил имунизирал навреме против хепатит (Thank you GlaxoSmithKline for Twinrix!), сега щеше да е в Канада!

Ама на такива като теб да се обяснява ползата от имунизациите, е все едно да се обяснява на някой религиозен фанатик, какъв идиот е.

И последно, ще ти стане ли нещо, ако напишеш Тайленол?
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
AsicsFan

Мнение от AsicsFan »

Павел написа:Да, ти не каза "не го продават", а "забраняват" - голямо изопачение! Я кажи кой казва, че аспирина е вреден, щото аз пък непрекъснато четa колко е полезен и предпазва от инфаркт и редица ракови заоболяввания и че се препоръчва да се пие по една таблетка на ден профилактично.
Не знам къде си Павка, аз съм в Торонто, както съм си написал. Тук още като пристигнах и ходих на ESL и там почнаха да ни проповядват. После беше една лекарка при която ходих. Случи ми се в две аптеки. Никъде не го пише, щото Байер може да ги съди, но на живо ти го обясняват.
Павел написа:Ако Вальо Фотото, от една друга тема, се е бил имунизирал навреме против хепатит (Thank you GlaxoSmithKline for Twinrix!), сега щеше да е в Канада!

Ама на такива като теб да се обяснява ползата от имунизациите, е все едно да се обяснява на някой религиозен фанатик, какъв идиот е.
Не го познавам кой е този. Но познавам човек чиито близък почина от ваксина.
Павел написа:(Thank you GlaxoSmithKline for Twinrix!)
...
И последно, ще ти стане ли нещо, ако напишеш Тайленол?
А на тебе ще ти стане ли нещо по-предния ред да го напишеш на Български? Кажи баба "Тенк ю".
Winners train, losers complain.
Sofia=>Toronto 2010-07-28
Citizenship 2014-11-13
Toronto=>Sofia 2021-04-28 (Завърнал се)
pumpy

Мнение от pumpy »

AsicsFan написа: Тук още като пристигнах и ходих на ESL и там почнаха да ни проповядват.

Е ако трябва на курсовете по английски да се образоваме как да си пазим здравето, то здраве му кажи....

Не го познавам кой е този. Но познавам човек чиито близък почина от ваксина.

Това е МНОГО относително, знаейки как пациентите си попълват медицинската история. Онзи ден има пациент на стола и както всеки пациент първо го питам "има ли нещо в медицинското ви здраве/състояние, което трябва да знам ?" Отговора е: "не всичко ми е наред". След това се обръщам и започвам да чета на компютъра, където пише: "СПИН и смемени стави на колената".....Е ако това значи "всичко ми е наред" :?: :?: :?: Примера е, че ако някой отишъл да му сложат ваксина и отговорил по същия начин на лекаря си, че и го написал по този начин, няма как лекаря да знае, че нещо му има и да не прилага съответната ваксинация, ако е противопоказна в този случай. А ако събитието се развива при онези "световно известните лекари" то коментарите ми са тотално безсмислени....
.
Публикувай отговор