Това ми е първият пост и предполагам последния, но като гледам колко простотия се излива не се сдържах.
dwars: понеже и аз и ти знаем ситуацията не виждам смисъл да влизаш нито в полемика, нито да го забелязваш "специалиста по всичко". То такива ги е имало и в България, явно и тук ги пускат.
Нека хората да си знаят и да си имат предвид рисковете от кацане дирекно в английската част. Жената (г-жа Николова) е искала да сподели и да информира хората, за което браво. Стискаме палци да се оправят нещата!!!
Незнам на този borkoo каква му е историята, нито ме грее, нито ме интересува и не разбирам защо трябва да го убеждават него, че това е истина. Също така незнам да се изисква документ, за да се вържеш към интернет доставчик. Как, на какво живее и с какво си плаща на адвоката си е работа на момчето, ти не му плащаш нали!? А това че властите са ги оставили в небитието си е чиста истина.
А да съвсем да забравя относно за тона "момко". Както се казва каквото и както посееш и хейтваш, това ще си пожънеш. Незнам на кой му трябва доктор, но на когото много хора се опитват да му обяснят един свършен факт и въпреки това продължава да разтяга локуми - това си е за мен проблем с възприятията.
dwars споко ще се наредят нещата!
Спирам, че като чета тея простотии се изнервям като се предполага, че този форум е за и в помощ на хората...
Хайде лека
borkoo написа:domino
Сбъркал си рейса,пич

!Нямам на кого да се извинявам или благодаря.Това,че живея в Канада не го дължа нито на Жана,нито на моята учителка на която плащах много добре,нито на теб.Дължа го на себе си!Не съм обидил никого,нито Жана,нито теб,че да ми даваш такива акъли.Извинявам се,че ще се повторя,обаче подаването на такова инфо във форума е взривоопасно така да се каже.Щото някой бил чул от някого си и става развален телефон,а хората четат този форум.Сигурен съм,че госпожа Николова е пуснала поста с добри намерения,но продължавам да твърдя,че някой я мята по върбите,тоест дават и невярна информация.Прочетох поста на dwars и кво да ти кажа,общи приказки,не спира ли да се надяват.Аз само искам този dwars да ми обясни как си е наел квартира в Монреал или където и да е в Кебек без паспорт.Как проприатера му е попълнил байа без да му види паспорта и конформасиона?Гледам,че пише във форума,тоест има нет и как е сключил договор с интернет оператор без паспорт?Няма да питам как живее вече няколко месеца без доходи и от къде пари за адвокат,а адвокатите тук са доста скъпи,защото въпросите ми станаха доста при това неудобни.Личното ми мнение е,че има някаква драма около лицето представящо се тук като dwars,но то крие истината и нещата не стоят по начина по който ги е представило,а от там погрешно инфо дава и самата Жана Николкова.
cantare
Малко по-внимателно с тона,моме.Тук пишат нормални хора с нормален тон.Ако имаш проблеми с нервите върви на доктор,ако си решила да си избиваш комплексите,не му е тук мястото.Смятам правилно ме разбра.Не знам дали вече си пристигнала в Канада или не,но ако си потресена както твърдиш ще има да се тресеш още доста щото тука не всичко е идеално,а стигнеш ли до администрацията им е направо брутално

тоест абсолютни табарнаци.