Къде да се емигрира - Канада,Европа,САЩ или другаде?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Заключено
Аватар
IRA
Съсел

Re: Къде да се емигрира - Канада,Европа,САЩ или другаде?

Мнение от IRA »

В Китай много замърсен въздуха не може да се диша. В Сингапур не е лошо, казват.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
newcomer написа:да де,те тия от източните провинции са като феи ама на запад не са така.накълцани,пияни,заляни,надрусани и опикани с дръпнати очички като ескимоски
в риджайна по даунтауна е пълно с тая порода
Мислех, че говориш по принцип, защото горното е насочено към А-блъд...А той, както знаем е в източните провинции. Откъде този интерес към Риджайна? :^)
Ако се опитваш да обезвериш Таня ще ти кажа: Не ти прави чест!...Тя ми е приятелка и и желая само добро, както и на теб междувпрочем. |(

и на мен танчето ми е приятелка.иначе щях ли така живо да се интерисувам как ссе чувства,какви са и първите впечетления от новата и родина
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

newcomer написа:
Bistra написа:
newcomer написа:да де,те тия от източните провинции са като феи ама на запад не са така.накълцани,пияни,заляни,надрусани и опикани с дръпнати очички като ескимоски
в риджайна по даунтауна е пълно с тая порода
Мислех, че говориш по принцип, защото горното е насочено към А-блъд...А той, както знаем е в източните провинции. Откъде този интерес към Риджайна? :^)
Ако се опитваш да обезвериш Таня ще ти кажа: Не ти прави чест!...Тя ми е приятелка и и желая само добро, както и на теб междувпрочем. |(

и на мен танчето ми е приятелка.иначе щях ли така живо да се интерисувам как ссе чувства,какви са и първите впечетления от новата и родина
Аре ве батка,още ли не си ги забравил тези форуми бе,аз като живеех в България не знаех това що е "Форум"
Явно май вехтошарския бизнес не върви много добре :D
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
newcomer

Мнение от newcomer »

ми мухи кво да правя по цял ден от 10 до 19 в офиса.ше умра от скука.
ко ти прави обаче впечатление след 19 часа ме няма.гледам си живота. :)
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

newcomer написа:ми мухи кво да правя по цял ден от 10 до 19 в офиса.ше умра от скука.
ко ти прави обаче впечатление след 19 часа ме няма.гледам си живота. :)
Много ти кофти работното време
Аз в Бг отварях в 9 и до 12 вече бях затворил,следобед ходех за риба и други такива културни меропрятия
Стефан Цанев
newcomer

Мнение от newcomer »

е аз съм по голям работохолик от теб :D

Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

newcomer написа:е аз съм по голям работохолик от теб :D
Е ми щото не знаеш с какъв бизнес да се захванеш,ние едроваците работим така ! :)
Стефан Цанев
newcomer

Мнение от newcomer »

myhata II написа:
Е ми щото не знаеш с какъв бизнес да се захванеш,ние едроваците работим така ! :)
е да де,но сам съм си началник.не козирувам на някой паки или банги,че пицата била изстинала

Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

newcomer написа:
myhata II написа:
е да де,но сам съм си началник.не козирувам на някой паки или банги,че пицата била изстинала
Е не козирруваш на някой паки,ама се гъзиш на местния гербер или комунист,а в най лошия случай и му снасяш да немаш главоболия с нещастните "заложници" на вещи !
Между другото в далечната 2001 имах такъв случай !
Дойде един познат колега и ми доведе едно момче младоженец със един касетофон и златен синджир за да ми искат пари срещу залог
Направо го съжалих и му дадох безвъзмездни кинти и после се почувствах много зле че има такива хора ....! :(
Не те знам как я работиш тази измикярска работа,ама по добре човек да носи изстинали пици от колкото да се занимава с дране на изстрадали души ..!
Стефан Цанев
newcomer

Мнение от newcomer »

myhata II написа:
newcomer написа:
myhata II написа:
Е не козирруваш на някой паки,ама се гъзиш на местния гербер или комунист,а в най лошия случай и му снасяш да немаш главоболия с нещастните "заложници" на вещи !
Между другото в далечната 2001 имах такъв случай !
Дойде един познат колега и ми доведе едно момче младоженец със един касетофон и златен синджир за да ми искат пари срещу залог
Направо го съжалих и му дадох безвъзмездни кинти и после се почувствах много зле че има такива хора ....! :(
Не те знам как я работиш тази измикярска работа,ама по добре човек да носи изстинали пици от колкото да се занимава с дране на изстрадали души ..!

ми какво да ме есрам.борба з хляба.
като дойдат хазяина за наема,енергото за тока и данъчните за таксите и корпоративния данък тях не ги ли е срам и не се ли чувстват много зле,че има такива хора

Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа: Е ми щото не знаеш с какъв бизнес да се захванеш,ние едроваците работим така ! :)
Едри раци? Мммм, обичам едри раци. Има много месце в щипките им за гризкане. :rofl:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Joya написа:спрягате само Европа и Америка, има и други континенти ;).
Много мръсотия и лоша хигиена в Азия, бре! Като си представя какви гнусотии ядат, ми се отщява и на екскурзия да отида, па камо ли да се заселвам там. :sweat:
Е, виж ги тук поканадчените азиатци и си прави изводи! :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

чао банда.ракиено време стана :beers:

Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Joya написа:спрягате само Европа и Америка, има и други континенти ;)
http://www.manager.bg/%D1%81%D0%B2%D1%8 ... 1%82%D0%B0

Хората например са написали че дори в Китай може да живееш чудесно ако си чужденец на хубава работа и заплата. Така го приемам и аз, ако държавата има закони, които се спазват, имаш хубава работа и приличен доход, децата ти се чувстват добре, имат шанс за развитие = тази държава е добра за емиграция. Разни хора, разни идеали. Имам доста познати в Европа, от както съм в Канада масово ми пишат за информация и за подробности. Явно Европата не е за всеки ....

Ба си темата, ба си класацията:

"ЮАР има добри условия за отглеждане на деца. (черни или бели?) Рейтингът на страната обаче е с невисок бал заради проблеми в икономиката, престъпността и бедността на голяма част от населението."
След тази явна контрадикция, не бих гледал в класацията по-натам. Аз не бих прелетял над ЮАР със самолет дори, поради невероятната престъпност, омраза на черното население към бялото и поради маловажния факт, че само 60% от населението е заразено от спин. Най-засегнатата от спин държава е света наистина ще да е добро място за отглеждане на деца.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
prace

Мнение от prace »

Guinness написа:Моме ,ръчкай си Ауто-кад-а и бъди щаслива.И не ми разправай за социални придобивки,за които не си наясно.Канада може и да е социална държава ,ама сравнена само със Щатите.Сравнена със Западна Европа си е див капитализъм.
Айде със здраве ,че прекалено много време ти отделих и все сериозно да ми писва. :@ :@ :@
Абсолютно верно!

Никой, ако не те мързи, имаш някой лев и ищах за работа, бягай към Европата. Щото като дойдеш тук и видиш какъв застой и тъпотия те заобикаля, ще ти се иска никога да не си похарчил толкова пари и нерви за имиграция в Канада.
Заключено