Покана за среща-разговор на тема "Хомеопатия" #2
- ablood
- Обратна връзка:
Покана за среща-разговор на тема "Хомеопатия" #2
Wow! Супер!
Среща с дискусия на тема "хомеопатия". Ще бъде купон.
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 25&t=46229
Среща с дискусия на тема "хомеопатия". Ще бъде купон.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Re: Покана за среща-разговор на тема "Хомеопатия" #2
"лека закуска, кафе/чай"ablood написа:Wow! Супер!...Ще бъде купон.

- optics
- Модератор
В пряк и преносен смисъл хомеопатията е гОла вОда

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- ablood
- Обратна връзка:
За срещата да се подготвиш с по-научни аргументи!optics написа:В пряк и преносен смисъл хомеопатията е гОла вОда

В пряк и преносен смисъл малкия ми син се лекува с гОла вОдаoptics написа:В пряк и преносен смисъл хомеопатията е гОла вОда

- optics
- Модератор
Няма смисъл. С комунисти, религиозни и хомеопати, не се спори.ablood написа:За срещата да се подготвиш с по-научни аргументи!optics написа:В пряк и преносен смисъл хомеопатията е гОла вОда
Имам роднини и от трите категории.

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
хомеопатично кафе

За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- ablood
- Обратна връзка:

В пряк и преносен смисъл малкия ти син не е болен....fighter написа:В пряк и преносен смисъл малкия ми син се лекува с гОла вОдаoptics написа:В пряк и преносен смисъл хомеопатията е гОла вОда
- Bistra
- Напуснал форума
Направо ми взе думите от устата.pumpy написа:В пряк и преносен смисъл малкия ти син не е болен....fighter написа:В пряк и преносен смисъл малкия ми син се лекува с гОла вОдаoptics написа:В пряк и преносен смисъл хомеопатията е гОла вОда

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Когато е......Bistra написа:Направо ми взе думите от устата.pumpy написа:В пряк и преносен смисъл малкия ти син не е болен....fighter написа:В пряк и преносен смисъл малкия ми син се лекува с гОла вОдаoptics написа:В пряк и преносен смисъл хомеопатията е гОла вОда
Това го кажете на вездесъщите светила на класическата медицина, които бързат да си изпишат антибиотиците и разните му там други неща

- Bistra
- Напуснал форума
Не помня откога не са взимали антибиотици, ама е за всеки случай - много отдавна. Сигурно има вече едно 3-4 години. Разбира се боледуват от вируси, ама те вирусите се лекуват и с билков чай, съчетан с леки аналгетици. Защо си даваш парите залудо за скъпи хомеопатични лекарства? Доколкото имам спомен от българската си буйна младост не бяха никак евтини. А ефектът е същия.fighter написа:Това го кажете на вездесъщите светила на класическата медицина, които бързат да си изпишат антибиотиците и разните му там други неща
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- roumensp
За последните 7-8 години само два пъти са ми предписвали антибиотици. За разлика от БГ, тук не ги раздават за щяло и нещяло.Bistra написа:Не помня откога не са взимали антибиотици, ама е за всеки случай - много отдавна. Сигурно има вече едно 3-4 години. Разбира се боледуват от вируси, ама те вирусите се лекуват и с билков чай, съчетан с леки аналгетици. Защо си даваш парите залудо за скъпи хомеопатични лекарства? Доколкото имам спомен от българската си буйна младост не бяха никак евтини. А ефектът е същия.fighter написа:Това го кажете на вездесъщите светила на класическата медицина, които бързат да си изпишат антибиотиците и разните му там други неща
Последният път като бях на лекар ми дадоха единствено един спрей, който да си впръсквам в носа един път на ден и аз бях много възмутен и скептичен, но след 2-3 дена взех, че се оправих ...

- ablood
- Обратна връзка:
Ей сега ще се появи някой клакьор, който ще раздуе колко членове на семейството му са били окончателно излекувани от болести, пред които съвременната медицина е безпомощна.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Natural selection - the best medicine... за обществото.