Павел написа:Става, още повече ако хидропланера може да се преЗИМАва на лед
Колко пъти сме говорели, че дъжд през зимата означава липса на такава.
Ако наистина един ден се запътиш към Златния щат, обади се да ти дам напътствия, да не вземеш да направиш глупост и се заселиш в Брентууд - онзи ден се загледах в "Anger Management": двама черни затворници гледат по тв-то процеса на века с/у О Джей и единия вика на другия "За нищо не света не бих се заселил в такова оапсно място като Брентууд"
Спор няма за леда и снега, ама ти се опита да ме привличаш с липсата на дъжд във Ванкувър, което бих казал че няма да ти спечели награда "Топ Маркетинг и Реклама за 2013"
Остава ми утешението, че успях да спечеля наградата "Топ Маркетинг и Реклама за 2002", когато се пробутах на жена ми
Видеото е добро но коментарите са още по-интересни....
Яко ксенофобия и антиазиатски настроения...
Относно климата.. След 3 години в Торонто Ванкувър ми се струваше като "Tropical Paradise" Любопитно ми е как ще се чувствам тази зима след 12 години в Коста Рика???
Жена ми редовно си пуска парното.. Щом като температурата падне под 18С за нея е "студ" ... LOL...
Яко ксенофобия и антиазиатски настроения...
Относно климата.. След 3 години в Торонто Ванкувър ми се струваше като "Tropical Paradise" Любопитно ми е как ще се чувствам тази зима след 12 години в Коста Рика???
Жена ми редовно си пуска парното.. Щом като температурата падне под 18С за нея е "студ" ... LOL...
И аз правя като жена ти. Просто съм свикнал да седя по къс ръкав и не искам да обличам нищо по-дебело докато съм у дома. Но "истински" зимни дрехи нямам от много години.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
айде и една неанимирана, по тримесечия за последните 5 години:
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Не знам кво има, ама знам кво нема - облаци от 2 седмици. Къде изчезна Хъски да му кажа, че при 17 градуса мъжете наистина ходят по къси гащи, а жените по без гащи
Не знам кво има, ама знам кво нема - облаци от 2 седмици. Къде изчезна Хъски да му кажа, че при 17 градуса мъжете наистина ходят по къси гащи, а жените по без гащи
А в България биха казали - не е време за мъже !
Няма какво да си връзваш гащите на възел, в момента (петък на обяд) в Торонто е 6 градуса, а във Ванкувър е 7 градуса (според theweathernetwork.com). Главозамайваща разлика
Да де, ама 12 на обяд при тебе е 9 сутринта при нас. Днес беше облачно, но в 2 часа термометъра в колата показвяаше 16 градуса
Та кога каза, че ще се местиш насам , Мите
fighter написа:Да де, ама 12 на обяд при тебе е 9 сутринта при нас. Днес беше облачно, но в 2 часа термометъра в колата показвяаше 16 градуса
Та кога каза, че ще се местиш насам , Мите
Взе ми думата от устата - + това петъка беше първия по-хладен ден от последните 20 слънчеви, без пукнат облак. Моя в колата показваше 15, на балкона 14.