Calgary?!?
Calgary?!?
Spodelete kojto znae za zastrahovkite v Calgary kojto znae ot purva ruka! Zashtoto tuk v Montreal naj-visokata e 500$ i neshto za nova kola ednostranna, a ot drugia forum na Calgarskoto drujestvo chuvam za 3500 i pri tova ako imash kusmet. A i kak stoi vuprosa s registraciite ako znaete zashtoto v Quebec kolata ne minava pregled ta i ako niakoj znae i spodeli shte sum mnogooo blagodaren.
Blagodaria i dajte mnenia molia vi se.
Blagodaria i dajte mnenia molia vi se.
Ами много си дал моята първа застраховка беше към 400 долара с Бг книжката,а после като взех местната падна на около 300.
Регистрацията като купуваш колата мисля ,че в бюро аксе дю монтреал беше мястото-от там ти дават номера и там си плащаш пътния данък,но да не те излъжа-нека се изкажат опитните.
А прегледи-не знам и слава богу ,че няма...
Регистрацията като купуваш колата мисля ,че в бюро аксе дю монтреал беше мястото-от там ти дават номера и там си плащаш пътния данък,но да не те излъжа-нека се изкажат опитните.
А прегледи-не знам и слава богу ,че няма...
Ej zatova ne obicham da pisha v tozi forum zashtoto polovinata imat nujda o ochila a ostanalata chast ne si gi slagat a obshto vzeto 90% sa profesori i filosofi na niakakva tema. Ne te pitam za istoriata na tvoia jivot ili postijenia a za kola zastrahovki i preregistracia na takava ot Monreal v Calgary a ako ne mojesh da kajash nishto po vuprosa naj-dobre si zatvori neshtastna usta.
NAJ-VISOKATA E 500 i neshto a ne tazi koiato plashtam az, registracia v Calgary ne v Montreal i za pregledite tam a v Monreal znam che niama. Ta zatova pitah ot purva ruka i sum ozaglavil temata Calgary za slepite, ama maj zabraviam che ima i tritichni sluchai.
NAJ-VISOKATA E 500 i neshto a ne tazi koiato plashtam az, registracia v Calgary ne v Montreal i za pregledite tam a v Monreal znam che niama. Ta zatova pitah ot purva ruka i sum ozaglavil temata Calgary za slepite, ama maj zabraviam che ima i tritichni sluchai.
Re: Calgary?!?
I posle ima
Kak da ti otgovori niakoi kato obigdash.Patok написа: Blagodaria i dajte mnenia molia vi se.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- bgmontreal
- Обратна връзка:
не можах да разбера какво казваш - може ли да повториш?Patok написа:Ej zatova ne obicham da pisha v tozi forum zashtoto polovinata imat nujda o ochila a ostanalata chast ne si gi slagat a obshto vzeto 90% sa profesori i filosofi na niakakva tema. Ne te pitam za istoriata na tvoia jivot ili postijenia a za kola zastrahovki i preregistracia na takava ot Monreal v Calgary a ako ne mojesh da kajash nishto po vuprosa naj-dobre si zatvori neshtastna usta.
чета, чета и нищо не разбирам - ей затова мразя да чета в този форум - хората си пишат а нищо не мога да разбера.
Не можеш ли да питаш:
"Колко е liability застраховката в Алберта и по-точно Калгари? и
Има ли прегледи за колите?"
Да ама не! Непременно трябва да блеснем със знания на форуми на общности и т.н.
ДА НЕ ДЪРЖИШ ТАКЪВ ТОН НА МИТЕТО, ЧЕ ... :luk:
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Егати скапания тъпанар!!!Patok написа:Ej zatova ne obicham da pisha v tozi forum zashtoto polovinata imat nujda o ochila a ostanalata chast ne si gi slagat a obshto vzeto 90% sa profesori i filosofi na niakakva tema. Ne te pitam za istoriata na tvoia jivot ili postijenia a za kola zastrahovki i preregistracia na takava ot Monreal v Calgary a ako ne mojesh da kajash nishto po vuprosa naj-dobre si zatvori neshtastna usta.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Ти бе Иване що се обадаш на всяка манджа мерудия, без повод и със такъв, никой не ти е искал мнението досадник такъв. Доказва се че за информация на место малко хора ще се отзоват ама за локуми пълно.
А за хората на които не им станало ясно от първия път пиша пак.
За теб Български Монреале търсих информацията във форум на българите в града Калгари но понеже не е много активен форума и се съмнявам че инфото е много коректно реших да питам съшо и тук. Този сайт беше написан от Алекса преди време. Въпроса ми беше за автомобилните застраховки в Калгари дали са реално толкова скъпи колко се чува. За сравнение бях написал колко са тук (Монреал) и колко "се чува" че са в Калгари. Тук са най-много за нова/класическа/спортна/всяка европейск 570 ако се не лъжа но едностранната само на година и за да не се повтаряме тук в Кебек няма прегледи освен ако колата не е бачкала 6 месец или година беше. Ако си имаш кола в Монреал и искаш да си я закараш в Калгари има пререгистрация която струва нещо (ако някой знае нека обади). Та във същия форум покорни извинения че го споменавам пак пише че най малката едностранна застраховка 3500 и даже си късметлия ако се оправиш с такава сума - това е нещо което ми звучи недостоверно и затова реших да попитам тук където е по оживено. Та въпроса ми е ако някой знае нещо как стои въпроса със автозастраховките в Калгари и пререгистрирането на кола от Монреал в Калгари. АКо някой ме е разбрал и знае нещо нека ми пише или както казвате тук да даде мнение (всеки постинг е мнение нали) ако не просто нека си премълчи. А хората които не съм обидил нека не го правят с мен моля ви се, (защото Иване, ще ти навря шибания теодолит в задника ако продължаваш). Човек не може да се отърве от тия социяладжии които пълнят форума с постинги от досада у дома.
За теб Български Монреале търсих информацията във форум на българите в града Калгари но понеже не е много активен форума и се съмнявам че инфото е много коректно реших да питам съшо и тук. Този сайт беше написан от Алекса преди време. Въпроса ми беше за автомобилните застраховки в Калгари дали са реално толкова скъпи колко се чува. За сравнение бях написал колко са тук (Монреал) и колко "се чува" че са в Калгари. Тук са най-много за нова/класическа/спортна/всяка европейск 570 ако се не лъжа но едностранната само на година и за да не се повтаряме тук в Кебек няма прегледи освен ако колата не е бачкала 6 месец или година беше. Ако си имаш кола в Монреал и искаш да си я закараш в Калгари има пререгистрация която струва нещо (ако някой знае нека обади). Та във същия форум покорни извинения че го споменавам пак пише че най малката едностранна застраховка 3500 и даже си късметлия ако се оправиш с такава сума - това е нещо което ми звучи недостоверно и затова реших да попитам тук където е по оживено. Та въпроса ми е ако някой знае нещо как стои въпроса със автозастраховките в Калгари и пререгистрирането на кола от Монреал в Калгари. АКо някой ме е разбрал и знае нещо нека ми пише или както казвате тук да даде мнение (всеки постинг е мнение нали) ако не просто нека си премълчи. А хората които не съм обидил нека не го правят с мен моля ви се, (защото Иване, ще ти навря шибания теодолит в задника ако продължаваш). Човек не може да се отърве от тия социяладжии които пълнят форума с постинги от досада у дома.
- bgmontreal
- Обратна връзка:
http://www.kanetix.com/website/qb_templates/Step1
Ако не знаеш постал код в Калгари, вземи някой на фирма в Калгари и толкова за да знаеш за справка.
Друг път питай като хората:
"Колко е застраховката в Калгари?"
"Има ли някаква далавера
за
прехвърляне от Монтреал в Калгари?"
"Има ли прегледи в Калгари?"
Не е сложно нали?
Тук имаше един образ мики, който отиде в Калгари, но той питаше къде да търси квартири в полунощ и едва ли може да му се вярва
Ако не знаеш постал код в Калгари, вземи някой на фирма в Калгари и толкова за да знаеш за справка.
Друг път питай като хората:
"Колко е застраховката в Калгари?"
"Има ли някаква далавера

"Има ли прегледи в Калгари?"
Не е сложно нали?
Тук имаше един образ мики, който отиде в Калгари, но той питаше къде да търси квартири в полунощ и едва ли може да му се вярва

http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Що не дойдеш да ми го навреш бе нещастник?Patok написа:Ти бе Иване що се обадаш на всяка манджа мерудия, без повод и със такъв, никой не ти е искал мнението досадник такъв. Доказва се че за информация на место малко хора ще се отзоват ама за локуми пълно.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
БгМонреал въпросите не ми бяха точно същите но на първия този сайт Кинетикс беше попадение в десятката а колко ще ми струва регистрирането на "шейничката" от Монреал в Калгари ще потърся из правителствените сайтове - явно е специфично, а че прегледи си има - има ги навсякъде извън Кебек.
А ти мерудийчо пак без да съм те канил ще спреш да ми се навираш за да не те взема насериозно - не обичам някакви, които за два шамара място нямат да ми се правят на отворени, защото си ми по-близко отколкото си мислиш.
А ти мерудийчо пак без да съм те канил ще спреш да ми се навираш за да не те взема насериозно - не обичам някакви, които за два шамара място нямат да ми се правят на отворени, защото си ми по-близко отколкото си мислиш.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Чак пък за два шамара да нямам място... Я ме виж на снимката колко съм голям - има място за 3, дори и за 4 шамара...Patok написа:БгМонреал въпросите не ми бяха точно същите но на първия този сайт Кинетикс беше попадение в десятката а колко ще ми струва регистрирането на "шейничката" от Монреал в Калгари ще потърся из правителствените сайтове - явно е специфично, а че прегледи си има - има ги навсякъде извън Кебек.
Радвам се, че съм ти близко - можеш да минеш с по биричка...
А да ме вземеш - ами бая килца съм, пази си кръста!
Айде бирата е от теб тоя път!
Паток
1.Извинявам се ,че не съм прочел внимателно постинга ти ,но имах предвид ,че форума го четат и хора които са в Монреал и още нямат кола,та смятам ,че не е история на живота ми ,а нещо насочващо и полезно.
2. И ПО-ВАЖНО ОТНОСНО НЕщАСТНАТА УСТА И шАМАРИТЕ-НЕ ИСКАМ ТОЯ ФОРУМ ДА СТАВА МЯСТО ЗА ТАКИВА РЕПЛИКИ.
ЗАТОВА АЗ ЖИВЕЯ В ЛАСАЛ НА 10 МИНУТИ ОТ АНГРИНЙОН
ТЕЛЕФОН 2990574 - ДИМИТЪР КОЛЕВ
ВИНАГИ ГОТОВ ЗА шАМАРИ!!!
ОБАДИ СЕ ДА КАЖЕш КОГА И КЪДЕ!!!
МНОГО ПОЗДРАВИ ОчАКВАМ ОБАЖДАНЕ ИЛИ ИЗВИНЕНИЕ СЕГА!
1.Извинявам се ,че не съм прочел внимателно постинга ти ,но имах предвид ,че форума го четат и хора които са в Монреал и още нямат кола,та смятам ,че не е история на живота ми ,а нещо насочващо и полезно.
2. И ПО-ВАЖНО ОТНОСНО НЕщАСТНАТА УСТА И шАМАРИТЕ-НЕ ИСКАМ ТОЯ ФОРУМ ДА СТАВА МЯСТО ЗА ТАКИВА РЕПЛИКИ.
ЗАТОВА АЗ ЖИВЕЯ В ЛАСАЛ НА 10 МИНУТИ ОТ АНГРИНЙОН
ТЕЛЕФОН 2990574 - ДИМИТЪР КОЛЕВ
ВИНАГИ ГОТОВ ЗА шАМАРИ!!!
ОБАДИ СЕ ДА КАЖЕш КОГА И КЪДЕ!!!
МНОГО ПОЗДРАВИ ОчАКВАМ ОБАЖДАНЕ ИЛИ ИЗВИНЕНИЕ СЕГА!