медицински изследвания
Re: медицински изследвания
Обикновени паспортни снимки. Ние носихме и на хартия, и те ги сканираха. Електронните дори не ни ги поискаха - става дума за Вита.
Vouloir, c'est pouvoir!
Здравейте,
Искам да ви попитам дали си следите статуса в официалният сайт и ако да,след колко време се отразява в системата, че сте си правили медицински? Ние ги направихме на 03.06. в Грийнберг ( за което смятам,че е грешка от наша страна) и вчера като проверих в сайта видях, че сме на позиция получени документи за demande de résidence permanente изпратени през януари 2013. Мислите ли,че е минало достатъчно време от медицинските и че вече би трябвало да се отразят или е възможен проблем по обработката?
Благодаря
Искам да ви попитам дали си следите статуса в официалният сайт и ако да,след колко време се отразява в системата, че сте си правили медицински? Ние ги направихме на 03.06. в Грийнберг ( за което смятам,че е грешка от наша страна) и вчера като проверих в сайта видях, че сме на позиция получени документи за demande de résidence permanente изпратени през януари 2013. Мислите ли,че е минало достатъчно време от медицинските и че вече би трябвало да се отразят или е възможен проблем по обработката?
Благодаря
sahida,
ние направихме медицинските във Вита на 23.05 и към днешна дата не сме отразени. В други форуми четох, че много хора получават визи без да се отразят стъпките в сайта. Каква е логиката и аз не знам
ние направихме медицинските във Вита на 23.05 и към днешна дата не сме отразени. В други форуми четох, че много хора получават визи без да се отразят стъпките в сайта. Каква е логиката и аз не знам

И накрая, не годините в живота ви се броят, а живота в годините ви.
Хм, ние ги направихме на 04.06 и на следващата седмица ни отразиха в статуса, че са получени медицинските изследвания, но това хич не ме топли. Докато не получим покани за визи все ще сме на тръни.
Както винаги ни остава само да чакаме и дано по-скоро имаме новини, за да може при проблем да имаме време да реагираме и да се вместим в срока от 90 дни за медицинските. 

Нашите медицински бяха отбелязани в онлайн статуса още на следващия ден след прегледите.
Но това хич не ме радва на фона на тези измислени стачки. Чудя се какъв е този късмет?!
Но това хич не ме радва на фона на тези измислени стачки. Чудя се какъв е този късмет?!

Vouloir, c'est pouvoir!
Нашият статус най-накрая се промени, вече имаме "Medical results have been received." 

DSC Виена - 11.02.2011
Accusé - 12.09.2011
Писмо за изчакване - 01.06.2012
Интервю - 17.10.2012 - Успешно!
Документи до Сидни - 20.12.2012
Потвърждение от Сидни - 11.02.2013
Покана медицински - 20.05.2013 (направени на 10.06.2013)
Покана визи - 15.08.2013
Accusé - 12.09.2011
Писмо за изчакване - 01.06.2012
Интервю - 17.10.2012 - Успешно!
Документи до Сидни - 20.12.2012
Потвърждение от Сидни - 11.02.2013
Покана медицински - 20.05.2013 (направени на 10.06.2013)
Покана визи - 15.08.2013
-
Може ли да попитам , дали е посочен срок в медицинските покани до колко време след получаване на поканите трябва да се направят медицинските изследвания ???brbrbrbr написа:Нашият статус най-накрая се промени, вече имаме "Medical results have been received."
При нас нямаше посочен срок, но им писах да ги попитам и ми отговориха - 60 дни! Това е от април месец инфо.
Vouloir, c'est pouvoir!
-
Малко се разрових преди да прочета отговора ти и намерих в Емиграция Канада Wikipedia - 3 месеца.cantare написа:При нас нямаше посочен срок, но им писах да ги попитам и ми отговориха - 60 дни! Това е от април месец инфо.
То дали 2 или 3 все там

Благодаря

Здравевйте,
Искам да споделя какво се случва с нашето досие
и по- скоро с медицинските изследвания. Казусът беше, че статутът ни не се променя и решихме, че може и да не са ги получили( понеже ги правихме в Грийнберг). Освен, че писах до Букурещ( още нямам отг.) се свързах в петък с лекарката, която ни обслужи. Тя обеща да пише до администрацията в Лондон( там си комуникирала много добре с лекарка българка)и тази сутрин се обади с новини, че док. са получени успешно. Дори ни изпрати потвърдителен мейл с досието на водещияткандидат.
Оказа се,че чакат някакъв много важен лекар за подпис, който явно е в отпуск и аз не знам.Така че мили хора спокойно, след като лекарят разпише мед. на всички нас ще продължим напред.
Търпение трябва, както не веднъж се е коментирало досега.
Хубава вечер на всички!
Искам да споделя какво се случва с нашето досие

Оказа се,че чакат някакъв много важен лекар за подпис, който явно е в отпуск и аз не знам.Така че мили хора спокойно, след като лекарят разпише мед. на всички нас ще продължим напред.
Търпение трябва, както не веднъж се е коментирало досега.
Хубава вечер на всички!
Срока е 60 дни. Пишего на сайта http://www.cic.gc.ca" . Преди 3-4 дни получихме покана за медицински на нея също пише 60 дни...sofia_shi82 написа:Малко се разрових преди да прочета отговора ти и намерих в Емиграция Канада Wikipedia - 3 месеца.cantare написа:При нас нямаше посочен срок, но им писах да ги попитам и ми отговориха - 60 дни! Това е от април месец инфо.
То дали 2 или 3 все там)
Благодаря
Док.за Виена-30.11.2011
CSQ-03.06.2013-по пощата
док.до Sydney(N.E.)-18.06.2013
Баркодове-26.08.2013
Покана за медицински-19.09.2013 (направени на 27.09.2013)
Покана за визи-18.11.2013
CSQ-03.06.2013-по пощата
док.до Sydney(N.E.)-18.06.2013
Баркодове-26.08.2013
Покана за медицински-19.09.2013 (направени на 27.09.2013)
Покана за визи-18.11.2013
Здравейте,
Вчера минахме медицинските във Вита.
Искам само да споделя, че ако не можете да отидете цялото семейство заедно, не е проблем да отидете по отделно (естествено с резервация в МОМ), но таксата трябва да платите на куп. Ако се случи да ходите отделно, то това трябва да стане в рамките на календарния месец. Може даже единия да отиде в Грийнберг, а другия във Вита. Всичко това се координира с МОМ.
Също така не е необходимо да ходите до МОМ, става и с телефонно обаждане (много са мили). Продиктувах си e-mail-а и на него ми пратиха банковата им сметка. След това сканирах платежното и медицинските формуляри и им ги върнах на същия e-mail. Снимаха ни на място. На прегледа си носете медицинските формуляри и паспортите. Носете си и поканите за медицинските. Може да ви ги поискат, както на нас.
Иначе изследванията не са нищо особено... общ преглед (слушалка, кръвно и общи въпроси от типа: боледували ли сте от туберкулоза, а роднините ви, лежали ли сте дълго време в болница, пиете ли ежедневно хапчета за нещо, имате ли проблеми с бъбреците, носили ли сте някога очила, колко тежите, колко сте високи) след това има очен преглед, кръв, урина, рентгенова снимка и това е.
Искам да попитам, как получавате "ОК" на медицинските? Уведомяват ви по e-mail или разбирате чрез online status-а?
Вчера минахме медицинските във Вита.
Искам само да споделя, че ако не можете да отидете цялото семейство заедно, не е проблем да отидете по отделно (естествено с резервация в МОМ), но таксата трябва да платите на куп. Ако се случи да ходите отделно, то това трябва да стане в рамките на календарния месец. Може даже единия да отиде в Грийнберг, а другия във Вита. Всичко това се координира с МОМ.
Също така не е необходимо да ходите до МОМ, става и с телефонно обаждане (много са мили). Продиктувах си e-mail-а и на него ми пратиха банковата им сметка. След това сканирах платежното и медицинските формуляри и им ги върнах на същия e-mail. Снимаха ни на място. На прегледа си носете медицинските формуляри и паспортите. Носете си и поканите за медицинските. Може да ви ги поискат, както на нас.
Иначе изследванията не са нищо особено... общ преглед (слушалка, кръвно и общи въпроси от типа: боледували ли сте от туберкулоза, а роднините ви, лежали ли сте дълго време в болница, пиете ли ежедневно хапчета за нещо, имате ли проблеми с бъбреците, носили ли сте някога очила, колко тежите, колко сте високи) след това има очен преглед, кръв, урина, рентгенова снимка и това е.
Искам да попитам, как получавате "ОК" на медицинските? Уведомяват ви по e-mail или разбирате чрез online status-а?
Здравейте може ли някой да ми отговори след интервюто до колко време трябва да се изпращат документите до Sydney (NS) и има ли възможност медицинските да се правят в друга държава не в БГ?
След интервюто ми предстои заминаване за 8 месеца и дали там където съм мога да изпратя към Канада медицинско, както и паспорт-а си за Виза? Дали канадците биха направили проблем за това ?
Благодаря ви предварително за отговора
След интервюто ми предстои заминаване за 8 месеца и дали там където съм мога да изпратя към Канада медицинско, както и паспорт-а си за Виза? Дали канадците биха направили проблем за това ?
Благодаря ви предварително за отговора
emitoo, погледни страниците с обяснения, които ви дадоха заедно със сертификатите за селекция. В нашите пишеше 5 години (по спомен), погледни при вас как е.emitooo написа:Здравейте може ли някой да ми отговори след интервюто до колко време трябва да се изпращат документите до Sydney (NS) ...
”Do not be wise in your own ieyes”
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон