Според мене най-добре е да започнете от официалният сайт на канадското правителство в раздела му за имиграция, нещата там са актуални и добре обяснени, но трябва да бъдат прочетени внимателно.silvestar99 написа:Най-вероятно ви е писнала тази тема,но ще съм благодарна на всички които ми дадат малко инфо!Сега започвам да се интересувам как да имигрирам в Канада с цялото си семейство,какви документи са ми необходими,и от къде да започна.Ние сме млади и ще се радвам ако някой ми подаде ръка,а защо дори и да не направим едно добро приятелство.Благодаря предварително!!!![]()
Това е супер специфично: аз пък с малки деца бих отишъл някъде на село - повече работа, по-спокоен живот, повече свободно време да прекараш с децата си, вместо по магистралите до и от работа, по-сигурен живот, повече усещане за общност. Но това ти е най-малкия проблем да се грижиш сега заsilvestar99 написа:Благодаря,за информацията.Да попитам и още нещо,нашите деца са малки това плюс или минус е?И според теб към кои град да се насочим,аз си мисля за Торонто?
провинция саскачуан-градове риджайна и саскатун.идеалната дестинация за млади хора с малки деца.тихо,спокойно,автобуса минава един път на седмица.silvestar99 написа:Благодаря,за информацията.Да попитам и още нещо,нашите деца са малки това плюс или минус е?И според теб към кои град да се насочим,аз си мисля за Торонто?
Батката не е компетентен да се изказва за установяване в Канада, защото той самия НИКОГА никъде не се установи, а подви опашка и се прибра в България, под предлог за "тръстики, синджирчета и ходене до офиса". Аз лично от него пример не бих взимал ако искам имиграцията ми да е успешна.......newcomer написа:провинция саскачуан-градове риджайна и саскатун.идеалната дестинация за млади хора с малки деца.тихо,спокойно,автобуса минава един път на седмица.silvestar99 написа:Благодаря,за информацията.Да попитам и още нещо,нашите деца са малки това плюс или минус е?И според теб към кои град да се насочим,аз си мисля за Торонто?
не малко хора от пъпа на лондон/ук/ се изнесоха натам.
Ти май не се вслуша в съвета на Коко и вадиш тигана преди да си хванал рибата. Хайде отговори си първо на въпроса отговаряш ли на условията за имиграция, после се кахъри в кой квартал на Торонто ще се установиш след 2 години най-рано.silvestar99 написа:Много благодаря,а според теб къде ще бъде добре за живеене за нас?Аз никого не познавам но сме решили да рискуваме,защото знаете какво бъдеще предлага нашата държава,и не искам и децата ми да са свидетели на този филм.Ако някой реши да ни помогне с още мнения много ще съм ви благодарна!!!Може да ми пишете и на лични
+1Павел написа:Ти май не се вслуша в съвета на Коко и вадиш тигана преди да си хванал рибата. Хайде отговори си първо на въпроса отговаряш ли на условията за имиграция, после се кахъри в кой квартал на Торонто ще се установиш след 2 години най-рано.silvestar99 написа:Много благодаря,а според теб къде ще бъде добре за живеене за нас?Аз никого не познавам но сме решили да рискуваме,защото знаете какво бъдеще предлага нашата държава,и не искам и децата ми да са свидетели на този филм.Ако някой реши да ни помогне с още мнения много ще съм ви благодарна!!!Може да ми пишете и на лични
Понеже търсиш помощ, човек не имигрира, защото иска да рискува и защото филма в България бил еди какъв си. Аз вярвам, че успешен имигрант е този, който го прави, защото знае какво иска да получи на новото място и как да го постигне, тоест има план за ново начало, а не истерия по бягство. Нищо лично.silvestar99 написа:Много благодаря,а според теб къде ще бъде добре за живеене за нас?Аз никого не познавам но сме решили да рискуваме,защото знаете какво бъдеще предлага нашата държава,и не искам и децата ми да са свидетели на този филм.Ако някой реши да ни помогне с още мнения много ще съм ви благодарна!!!Може да ми пишете и на лични
Напълно съгласен.Павел написа: Ти май не се вслуша в съвета на Коко и вадиш тигана преди да си хванал рибата. Хайде отговори си първо на въпроса отговаряш ли на условията за имиграция, после се кахъри в кой квартал на Торонто ще се установиш след 2 години най-рано.
pumpy написа:Понеже търсиш помощ, човек не имигрира, защото иска да рискува и защото филма в България бил еди какъв си. Аз вярвам, че успешен имигрант е този, който го прави, защото знае какво иска да получи на новото място и как да го постигне, тоест има план за ново начало, а не истерия по бягство. Нищо лично.silvestar99 написа:Много благодаря,а според теб къде ще бъде добре за живеене за нас?Аз никого не познавам но сме решили да рискуваме,защото знаете какво бъдеще предлага нашата държава,и не искам и децата ми да са свидетели на този филм.Ако някой реши да ни помогне с още мнения много ще съм ви благодарна!!!Може да ми пишете и на лични