Въпроси за документите за Монреал, Квебек
Re: Въпроси за документите за Монреал, Квебек!
В смисъл за документите ли става дума?
https://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Да за документите и точките. Нещо не разбирам, където се смятат точките за стажа в графа "EXPÉRIENCE" http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... nthese.pdf" кое се слага годините стаж по диплома или по принцип стажа като цяло?
Общо трудов стаж през целия ви живот като майчинството не се смята за стаж и малко по-нагоре съм дала и обяснение за едногодишния стаж по дипломата.
https://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Благодаря gaby_!
Привет tatiana777!
В тази част от DCS се описва трудовия стаж през последните 5 години, но там трябва да се вмъкне и останалия стаж, който ще се докаже и чрез Удостоверенията от НОИ:http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... on-dyn.pdf 13. Emploi(s) au cours des cinq dernières années, (en commençant par le plus récent; au besoin, utilisez une feuille séparée) (voir les instructions)-
Успех и винаги има шанс!
В тази част от DCS се описва трудовия стаж през последните 5 години, но там трябва да се вмъкне и останалия стаж, който ще се докаже и чрез Удостоверенията от НОИ:http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... on-dyn.pdf 13. Emploi(s) au cours des cinq dernières années, (en commençant par le plus récent; au besoin, utilisez une feuille séparée) (voir les instructions)-
Успех и винаги има шанс!
-
Благодаря deska565 !
Здравейте,
имам един въпрос към вече изпратилите документи. Изготвила съм си следната timetable:
Декември-Ielts, януари- TCF, февруари-подаваме докс. Според вас времето януари-февруари ще ни стигне ли за набавяне и превод на всички документи? Има ли такъв, за който примерно се чака повече от 40 дни или нещо подобно?
Благодаря Ви!
имам един въпрос към вече изпратилите документи. Изготвила съм си следната timetable:
Декември-Ielts, януари- TCF, февруари-подаваме докс. Според вас времето януари-февруари ще ни стигне ли за набавяне и превод на всички документи? Има ли такъв, за който примерно се чака повече от 40 дни или нещо подобно?
Благодаря Ви!
няма друг док, освен сертификатите, за който да се чака повече от месец. Е и паспорти, ако се налага да подновявате, разбира се, но и те са в рамките на 2-3 седмици.
В момента не съм наясно колко време след изпитите се получават сертификатите, но когато аз се явявах на tcfq преди 2 години си получих сертификата около месец и половина след самия изпит. Можеш да попиташ в тази тема За ielts съвсем не ми е актуална информацията.
Мисля, че февруари е оптимистичен вариант, но не е невъзможен.
В момента не съм наясно колко време след изпитите се получават сертификатите, но когато аз се явявах на tcfq преди 2 години си получих сертификата около месец и половина след самия изпит. Можеш да попиташ в тази тема За ielts съвсем не ми е актуална информацията.
Мисля, че февруари е оптимистичен вариант, но не е невъзможен.
Ce n'est pas en écoutant qqn parler que l'on évolue. C'est en agissant et en vivant des expériences.
За IELTS резултатите се чака 13 дена. Тогана получаваш код, с който можеш да си видиш резултата, но самия сертификат го получих около седмица по-късно по пощата. Изпращат се оригиналните сертификати, така че за IELTS ще чакаш в най-добрия случай около 20 дена. За TCFQ сертификата сроковете са по-дълги. Аз чаках около 45 дена за резултата.
УСПЕХ!
УСПЕХ!
Документи Виена - 16.12.2011
Accusse - 20.04.2012
Вкл.в листа на чакащи интервю-11.09.2013
Интервю 05.06.2014- Успешно !!!Счупен принтер...Очакване на сертификати по пощата.
Получени!!!
Документи NS-09.07.2014
Медицински- 09.09.2015/25.09.2015
Accusse - 20.04.2012
Вкл.в листа на чакащи интервю-11.09.2013
Интервю 05.06.2014- Успешно !!!Счупен принтер...Очакване на сертификати по пощата.
Получени!!!
Документи NS-09.07.2014
Медицински- 09.09.2015/25.09.2015
Благодаря ви!
If you choose to demonstrate your level of knowledge of French by means of your schooling, you must have completed a minimum of three years of secondary or post-secondary studies in French
Здравейте,
въпросът ми е следния завършил съм ГПЧЕ - с френски език мислите ли , че мога да подам документи като за ниво на френски като се уповавам на средното си образование като естествено през това време ще се ява на tcfq.Някой от вас процедирал ли е по този начин специалноста ми е оценена на 6 т. от търсените и точките ги събирам с уговорката дали и колко точки ще ми дадат в случай , че така изпратя документите до явяването ми на TCFQ.
Поздрави
Здравейте,
въпросът ми е следния завършил съм ГПЧЕ - с френски език мислите ли , че мога да подам документи като за ниво на френски като се уповавам на средното си образование като естествено през това време ще се ява на tcfq.Някой от вас процедирал ли е по този начин специалноста ми е оценена на 6 т. от търсените и точките ги събирам с уговорката дали и колко точки ще ми дадат в случай , че така изпратя документите до явяването ми на TCFQ.
Поздрави
-
Здравейте, може ли някои да ми даде информация за фирма, която движе процедурата за документи и заминаване за Квебек. Става въпрос за град Пловдов?
Здравейте на всички,
Ние със съпруга ми подготвяме първия пакет от документи. Отдавна живеем с идеята да го направим, но досега работихме по събиране на точки по един или друг показател и все още не сме приключили.Предстои ми явяване за пореден път на изпит за сертификат по френски за заветното B2 ако не и на четирите компонента, то поне на най-важните - слушане и говорене. Имам един въпрос към Вас и ще бъда много благодарна, ако получа отговор. Не ми става съвсем ясно от ръководството дали биха дали точки както на мен/аз съм водеща/, така и на съпруга ми за роднини в Квебек. Така се случи, че и на двамата братята ни са с канадско гражданство в Монреал. Аз имам всички необходими документи от моя брат за трите точки, които бих могла да получа, и се чудим дали има смисъл да набавяме и от другата страна. Наясно съм, че по фактор Престой и роднини, ако не се лъжа максималния брой точки е 8, но как точно се разпределят между двамата?
Благодаря предварително и успех в процедурата.
Ние със съпруга ми подготвяме първия пакет от документи. Отдавна живеем с идеята да го направим, но досега работихме по събиране на точки по един или друг показател и все още не сме приключили.Предстои ми явяване за пореден път на изпит за сертификат по френски за заветното B2 ако не и на четирите компонента, то поне на най-важните - слушане и говорене. Имам един въпрос към Вас и ще бъда много благодарна, ако получа отговор. Не ми става съвсем ясно от ръководството дали биха дали точки както на мен/аз съм водеща/, така и на съпруга ми за роднини в Квебек. Така се случи, че и на двамата братята ни са с канадско гражданство в Монреал. Аз имам всички необходими документи от моя брат за трите точки, които бих могла да получа, и се чудим дали има смисъл да набавяме и от другата страна. Наясно съм, че по фактор Престой и роднини, ако не се лъжа максималния брой точки е 8, но как точно се разпределят между двамата?
Благодаря предварително и успех в процедурата.
Съжалявам, сега като се зачетох по-внимателно, стигнах сама до извода, че се дават само на единия максимум 3 точки.
Имам въпрос, относно новата процедура след 1 август 2013г. за Квебек. Четох в сайта но не можах да разбера как доказвам нивото на език, само го отбелязвам или трябва да приложа сертификат, и верно ли че изискват от В2 нагоре.