Като се прибрах комшуту ми каза че тук се минава на червено

Обикновено така правят, и мен ме накараха да се откажа от американската.ivandaman написа:Госпожата на гишето ми каза че могат да ми подновят пак BC книжката но трябва да се откажа от Костариканската..
Done Deal
Твоят случай е малко по-особен, не е точно замяна ... все пак някога си имал ВС книжка.ivandaman написа:Не само че са 7 години ами Коста Рика въобще я няма в никакъв списък за автоматична замяна.
Нямаш проблем, вече съм си тук, снощи се прибрах от България.ivandaman написа:А иначе за черпенето ако не ме лъже паметта сега е твой ред
Bistra написа:Мигащ червен светофар работи като "STOP" по тукашния правилник.
Извън острова - Монреал е разрешен десен завой на червена светлина, стига да не застрашаваш движението и да няма знак изрично указващ противното. Аз се възползвам редовно от тази опция.
Не зная в другите провинции как е, но при нас е тъй.
Загледа ли се в адамовата ябълка на госпожатаivandaman написа:Туко що се върнах от офиса на ICBC. Книжката ми от BC беше изтекла март 2006 година (Преди 7 години и половина). Според уеб сайта на ICBC трябваше да мина пак теория и практика. Имам книжка от Коста Рика но тази държава не е в листа на държавите които могат да заменят книжката директно..
Понякога common sense prevails in Canada и точно заради това уважавам тази държава. Госпожата на гишето ми каза че могат да ми подновят пак BC книжката но трябва да се откажа от Костариканската..
Done Deal
Направиха ми снимка казаха че ще ми пратят книжката по пощата и междувременно ми дадоха едно жълто листче като временно разрешение за шофиране.
Аз лично оплаквания нямам
Обяснила съм му вече. Ти дрънкаш излишно в случая.Павел написа:Вместо пак да дрънкаш излишно, можеше, ако знаеше, по-подробно да обясниш на човека какво представлява червен мигащ светофар - кога става немигащ и каква е разликата м/у мигащ и немигащ, за да не си помисли, че тук винаги е разрешен ляв завой на червено.
Това къде го прочете в моя пост?Павел написа:Не само в другите провинции е така, ами и в много други държави, само дето има изискаване преди да направиш завоя да направиш пълен стоп, за разлика от кебекарско, дето явно минавате със свирещи гуми.
Бих искал да е второто, но най-вероятно е по-скоро първотоПавел написа: Голям късметлия си или чаровник -
Бях си приготвил писмо (от костариканският застраховател), преведено, в два екземпляра, агента дори и не пожела да го погледне. Каза че нямало нужда. Той имаше "адамова ябълка" щот приличаше на мъж..Павел написа: .... не само че са ти подменили книжка на 100 години, ами са ти дали пълен иншурънс дискаунт, без да са ти искали писмо от костарикански застраховател!
Пак да попитам за адамовата ябълка
Bistra написа:Обяснила съм му вече. Ти дрънкаш излишно в случая.Павел написа:Вместо пак да дрънкаш излишно, можеше, ако знаеше, по-подробно да обясниш на човека какво представлява червен мигащ светофар - кога става немигащ и каква е разликата м/у мигащ и немигащ, за да не си помисли, че тук винаги е разрешен ляв завой на червено.Това къде го прочете в моя пост?Павел написа:Не само в другите провинции е така, ами и в много други държави, само дето има изискаване преди да направиш завоя да направиш пълен стоп, за разлика от кебекарско, дето явно минавате със свирещи гуми.
Пак не си си пил успокоителните.