президента Плевнелиев легитимен ли е ?!?!?!!!!

http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/0 ... mistichno/"
Мух, каква е тази дума, бе?myhata II написа:Сега въпроса е
Има ли честнни и почтенни като мен ?
![]()
Коментар към същата статия:спиро написа:18% от младите искат да живеят във времето на Тодор Живков
КАЖЕТЕ ИМ ЧЕ НЯМЯ ДЯ ИМАТ ИНТЕРНЕТ И ТЕЛЕФОНИ И ЩЕ ИМ МИНЕ!!!
М-Дам ...като при Другаря Фидел. Венсеремос!speedy написа:Коментар към същата статия:спиро написа:18% от младите искат да живеят във времето на Тодор Живков
КАЖЕТЕ ИМ ЧЕ НЯМЯ ДЯ ИМАТ ИНТЕРНЕТ И ТЕЛЕФОНИ И ЩЕ ИМ МИНЕ!!!
Азо, далеч по-страшното е другото, което го пише малко по-надолу:спиро написа:18% от младите искат да живеят във времето на Тодор Живков
Там се посочва, че за остров Белене не са чували 40 на сто от анкетираните.
Според данните от проучването, 42 на сто от младите българи до 35 години не знаят, че Хитлер и Сталин са диктатори.
Повече от половината не знаят какво е Освиенцим (Аушвиц) и не свързват с нищо конкретно Холокоста.
Това е глобален феномен и причината според мен е information overload. Всичкият тоз интернет, телефони, кабелни телевизии и т.н. Едно време нямаше интернет, телефоните бяха с шайба и имаше 3 канала на телевизора. Оставаше ни място в главите и за уроците, освен дневната доза "Костенурките Нинджа". Сега братче Фасбуци, Ютуби и кво ли не, де ще им остане на малките място в паметта за Аушвиц и СталинMrGeek написа:Азо, далеч по-страшното е другото, което го пише малко по-надолу:спиро написа:18% от младите искат да живеят във времето на Тодор ЖивковТам се посочва, че за остров Белене не са чували 40 на сто от анкетираните.
Според данните от проучването, 42 на сто от младите българи до 35 години не знаят, че Хитлер и Сталин са диктатори.
Повече от половината не знаят какво е Освиенцим (Аушвиц) и не свързват с нищо конкретно Холокоста.
Азо, бил си щастлив щот си бил малък, без никви грижи и отговорности. Не щото е било страшен кеф по времето на правешкия дръвник.спиро написа:на някой млади ще им хареса, на мене какво ми беше в кравайските години, бях щастлив. а бях щастлив, защото съм свободна душа, а не щот някой ме е мачкал, геис... сега сме по големи роби от средновековния строй, и не ми казвай че в главите има нещо друго освен пари, иначе си гледай канацки/западни/ филми, щом като ти дава свобода. и не забравяй, да си навиеш часовника утре за работа.