Събиране на Монт Роял в подкрепа на протеста...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
demococcus

Re: Събиране на Монт Роял в подкрепа на протеста...

Мнение от demococcus »

Мелимело, радвам се че повдигаш въпроса. За съжаление в този форум не пишат много хора, които се вълнуват дотолкова от случващото се в България, че да го подкрепят подобно на емигрантите в другите големи градове по света.

Балби, те темите са свързани. Срещу кого - ми например срещу този дето назначи Волен Сидеров за шеф на комисията по парламентарна етика. С каква цел - за да покажем че не сме безразлични към това как ни управляват. Или за да покажем че сме надраснали старата песимистка максима "Всички са маскари, а от мен нищо не зависи".
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

demococcus написа:
Балби, те темите са свързани. Срещу кого - ми например срещу този дето назначи Волен Сидеров за шеф на комисията по парламентарна етика. С каква цел - за да покажем че не сме безразлични към това как ни управляват. Или за да покажем че сме надраснали старата песимистка максима "Всички са маскари, а от мен нищо не зависи".
И какво става? Народа протестира срещу народа? :) Кой назначи Волен Сидеров? Някой, който е бил избран аболютно законно, на абсолютно законни избори :) от кой - от избирателите т.е. от част от протестиращите? :) Избират си ги и после си протестират - няма лошо, трябва да се изказва недоволство...ама в България както почти всичко и протестите ни дойдоха със закъснение. Нищо против протестите! Аз обичам недоволството да е изказано, но след като съм доволен да ходя да протестирам като недоволен...малко ми е двулично! Та затова - успех на протестиращите! :rock: :beer:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

и Хитлер е бил избран абсолютно законно, и Хитлер са го подценявали и са му се подигравали останалите политически партии и лидери и са си мислели, че е от ден до пладне престоя му в Райхстага

балби, пропорционалната система позволява да не се избира личност, а лидер на партия, разбираш ли ? Волен не е избран от "всички" избиратели и тези, които не са го избрали имат право да изразят протеста си, оки ? Това се нарича демокрация - гарантирани са правата на малцинството.

на мен ми е по-скоро двулично плямпането по форума, копи-пейст глупости от интерент, и перфектни извинения да не се помръдне задника от пред компютъра ... с псевдоморални причини

demococcus, събирането в подкрепа на протестите е тази неделя в парка Лафонтен на езерото, откъм Шербрук, 12 ч
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Крими,

Никога не ми е било толкова лесно да си намеря оправдание да не отида на протест, както сега.

Да скандирам за предсрочни избори, като знам за кого ще гласуват сънародниците ми е равносилно да крещя:
"Да живей бат' Бойко".

Нека арогантността му поомекне докато го тъпчат в опозиция 4 години.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

krimon написа: балби, пропорционалната система позволява да не се избира личност, а лидер на партия, разбираш ли ? Волен не е избран от "всички" избиратели и тези, които не са го избрали имат право да изразят протеста си, оки ? Това се нарича демокрация - гарантирани са правата на малцинството.
Тези, които са гласували за партия Атака са били наясно, че гласуват за личност, но ми се намериха познати, които са гласували за Атака и си протестират... Абсурда е, че минаха изборите и започнаха протестите... Ок аз и преди ти казах Кримон - пада и това правителство, пада парламента...кой мислиш, че ще бъде на следващите избори? :) Ще се върнеш ли от тук в България да участваш в НОВОТО управление? Съмнявам се. :)
Как да е - темата се изчерпа за мен, защото тъпчем в едни коловози без развитие... :) Идете, вижте се на Лафонтен, няма лошо. Мога да ви предложа, ако решите да дойда да ви снимам, за да сте всички на снимката.
Хубав уикенд ;) Ок? ;)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

balbi, аз съм си ангажирала професонален фотограф, но ако искаш ела и ти да ни снимаш ;)

Поне Плевенлиев се оказа читав президент: призовава за предстрочни избори

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/07/ ... ni_izbori/"

ето и отговора на президента, балби, за това какъв е смисълът от нови избори:
"Да плашим хората с избори, означава да кажем, че демокрацията е опасна".
Наздраве :y:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Аз лично не ги разбирам БСП-то защо не подават оствка. Да бяха подали в началото и да се направят на жертви като Бате ви Бойко, като нищо щеха да спечелят мнозинство в парламента. Въпреки,че се опасявам,че при едни предсрочни избори като нищо ще спечелят мнозинство. Протестите са в София, провинцията мълчи, а там са гласоподавателите на БСП.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

IRA написа:Аз лично не ги разбирам БСП-то защо не подават оствка. Да бяха подали в началото и да се направят на жертви като Бате ви Бойко, като нищо щеха да спечелят мнозинство в парламента. Въпреки,че се опасявам,че при едни предсрочни избори като нищо ще спечелят мнозинство. Протестите са в София, провинцията мълчи, а там са гласоподавателите на БСП.
Ама защо да подават, Ира? То дали са те или Бате ви Бойко е все тая! От едно котило са.
По-рано бях казала, че бих протестирала срещу заплащане. Е, сега се поправям...За тия нищо не може да ме накара да протестирам.Истински протест ще има, когато хора започнат да падат от глад по улиците в България...И аз очаквам той да е разрушителен...Не такъв иди ми-дойди ми да се снимаме...Докато хората в България си ходят по почивки и спа...Не са недоволни от положението си.Аз за какво да протестирам? Аз протеста съм си го изразила преди 9 години, напускайки държавата.
...
Аз имам един въпрос малко офтопик...Фотографът-професионалният еротични снимки прави ли? :$
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Bistra написа: Ама защо да подават, Ира? То дали са те или Бате ви Бойко е все тая! От едно котило са.
По-рано бях казала, че бих протестирала срещу заплащане. Е, сега се поправям...За тия нищо не може да ме накара да протестирам.Истински протест ще има, когато хора започнат да падат от глад по улиците в България...И аз очаквам той да е разрушителен...Не такъв иди ми-дойди ми да се снимаме...Докато хората в България си ходят по почивки и спа...Не са недоволни от положението си.Аз за какво да протестирам? Аз протеста съм си го изразила преди 9 години, напускайки държавата.
...
Аз имам един въпрос малко офтопик...Фотографът-професионалният еротични снимки прави ли? :$
:y: :rofl: :beers: :beer:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Bistra написа: Ама защо да подават, Ира? То
Ама аз писах защо. Ако бяха подали оствака в началото като нищо щяха да спечелят мнозинство на последвалите избори.

Радой Ралин
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Да подадеш оставка в началото на мандата си е признаване на неспособност и политическо самоубийство. Това само щеше да утвърди позициите на Бойко.

6 месеца, или 4 години все са килипир. Всички решения през това време се взимат в полза на кукловодите, които извличат 10-цифрени облаги.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

A не . В България обичат жертвите. Бате ти Бойко добре играе жертва и затова печели.

Радой Ралин
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Не мога да ги разбера мъжете дето Бойко така им бърка в здравето със смешното си его, че на някакво химическо ниво не го понасят и са готови да оставят Али Баба и 40-те разбойника да управляват, само и само самодоволната мутричка на Бойко да не мернат :!: ...
Хората не протестират извън София щото няма пред кого. Централизацията е тотална, а и хора с надежди и мечти за по-добро не са останали. Няма и телевизии, журналисти, ни един депутат.
Лошото е че с тези възпитани протести нищо няма да се постигне. Повече домати и яйца трябват. Но пак нищо няма да ги бутне тия гьонсурати.
Когато и да са следващите избори, надявам се никой от тези дебили да не вземе повече от 10%, да се топят и слушат взаимно, да не могат да се сдружават за да грабят наедро. А отвън винаги да ги чакат яйца и гнили домати, за да не се разсейват от обещаното. Да продадат мерцедесите и само в бусчета с охрана да се тъпчат :clap:.
Циганите - на Сатурн !
westside
Обратна връзка:

Мнение от westside »

++++ А според Другаря "Станишев: Не е имало правителство, по-отворено за диалог с гражданското общество"..http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2282119"

И дакато има такива Билбордове https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 1475_n.jpg

-----------------------------------------------
#ДАНСwithme #‎ДАНСwithme‬ ‪#‎ignorevolen‬ ‪#‎resistvolen‬ ‪#‎fightvolen‬ ‪#‎ostavka‬
Аватар
Chomsky

Мнение от Chomsky »

Всичко мара в кебек втасала, само катеричките си не вчесала... Верно иска се повечко кураж :D :rofl: за да се протестира срещу наредба 101, срещу корумпираността на ПК или какво там :rofl: :rofl:
Не че ме интересува, хич ме не боли ме малкия воден бик.
леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
Публикувай отговор