Клетка за катерички на заем

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Chomsky

Re: Клетка за катерички на заем

Мнение от Chomsky »

Ма аз още не мога да разбера, как смееш да нарушаваш законите на тая държава дето ти е хранила и поила катериците. Ти имигранта дето си и им на гости на тези катерици, къде си тръгнал да громиш държавността с това гражанско неподчинение :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
Аватар
chegevara

Мнение от chegevara »

те не пораснаха ли вече тези катерички да бъдат самостоятелни и да припкат по дърветата ?
пусни снимки да ги видим
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

chegevara написа:те не пораснаха ли вече тези катерички да бъдат самостоятелни и да припкат по дърветата ?
Да не са луди да ходят навън на дъжд и студ като има топла къща и манджа! :D
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Ако ш'си говорим за катерички - при тях също има местни и имигранти.
Поне при нас, при вас не знам.
Местните са черни а пришълците са сиви. Вторите се развъждат и разпростират по-активно и
постепенно избутват местните катерици от зоните им за живот.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

При нас местните са сиви. Черни нямаме. Аз като ви казвах, че франкофоните учат по-добре езици, вие не ми вярвахте. ;) Ето и катериците го доказват. Ще ви завладеем постепенно чрез катериче нашествие. :rock:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Изритване от клетката:

Изображение

Последна доза мляко:

Изображение

Доволно нахранени:

Изображение

Не искат да си ходят:

Изображение

Настаняване в новото жилище. Френски прозорци, изглед към съседите, вратичка през която да не може да мине котка, или енот...

Изображение

Нещо обаче не ги кефи да се отдалечават. За сега не са слизали от перваза.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
chegevara

Мнение от chegevara »

супер са но са си малки още .
еми успех с отглеждането :y:
Аватар
Chomsky

Мнение от Chomsky »

Само внимавай с децата, защото тези гризачи пренасят не една болест. Вероятността да имат ендопаразити клони към 100% също. Имай едно наум!

А инак това че сам се уличаваш с фотоматериали в създаване на контралреволюционно ядро с тези нелегални катерички просто ме възмущава през 9 френски села в 10то.
Това веднага канадците трябва да ти лепнат по 58-1, -3, -7, а тия дето тук четат и се ослушват без да рапортуват на властите за това кощунство със закона чистотата на фрнеския език на патримонията едмо минимим 6-тица по 58-12 :rofl: :rofl: :rofl: да се научите на уважение. Тази държава ви е дала катерички а вие ... кръвта вода не става ей! :rofl: :rofl: :rofl:
леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Едно време в училище се говореше за обезпаразитяване.
:geek:
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Аз за първи път имам животно и не съм се сетил да ги третирам, а? :fubar:
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Възникна проблем. Катериците израстнаха в прекалено дружелюбна среда и когато ги пуснах в дивото демонстрираха пълна липса на навици за самосъхранение. Разхождат се невсякъде, оставят се да ги доближават деца и котки (и какво ли още не нощем). Често висят на перваза да се опитват да влязат. На 2 пъти излавям нашия котак да се примъква към тях снишен.

Една сутрин намерих едното катериче убито.

Другото не си е взело никаква поука, защото продължава да ме посреща на вратата, мотае ми се в краката и а съм спрял, а се е покатерила по мен.

Ето как се катери по брат ми докато се бъзикахме с колите днес:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Непрекъснато трябваше да си гледаме в краката. Ужас.

Ние у дома сме вече 5-ма + котарак. Някой да иска опитомена катеричка?
pumpy

Мнение от pumpy »

За съжаление твоя егоизъм ще убие и второто катериче. Някой спомена за SPCA и за дивите животни, но беше подминат брутално. Дарвин го беше нарекъл естествен подбор, нали. Твоите катеричета не да пригодени за живота и няма да го живеят дълго.....Дано това послужи за урок.......
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Пумпи, определено се превръщаш в отблъскващ трол.

Имаш ли информация, която те кара да вярваш, че SPCA подготвят животните за живот в дивото? Или, че ходят след тях и следят статистика кое колко дълго оцелява? Или, че хранят бебетата търпеливо със спринцовка на всеки няколко часа както майка им? Защото аз ставах всяка нощ да ги храня по 20-30 минути.

Никой не може да замени найка им, но мисля, че им дадох много по-голям шанс, отколкото безхаберните служители. Чувствах ги като своя отговорност. Намерих 2 измръзнали, дехидратирани бебета (едното с неподвижна лапичка) и пуснах в природата 2 силни млади катерици.

Малко ми беше, че катеричето, което отгледах от сляпо бебе ми умря в ръцете (живя още няколко минути след като го нямерих) ами и ти ме товариш, че аз съм бил виновен? Чувстваш ли се готин човек?
pumpy

Мнение от pumpy »

ablood написа:Пумпи, определено се превръщаш в отблъскващ трол.

Имаш ли информация, която те кара да вярваш, че SPCA подготвят животните за живот в дивото? Или, че ходят след тях и следят статистика кое колко дълго оцелява? Или, че хранят бебетата търпеливо със спринцовка на всеки няколко часа както майка им? Защото аз ставах всяка нощ да ги храня по 20-30 минути.

Никой не може да замени найка им, но мисля, че им дадох много по-голям шанс, отколкото безхаберните служители. Чувствах ги като своя отговорност. Намерих 2 измръзнали, дехидратирани бебета (едното с неподвижна лапичка) и пуснах в природата 2 силни млади катерици.

Малко ми беше, че катеричето, което отгледах от сляпо бебе ми умря в ръцете (живя още няколко минути след като го нямерих) ами и ти ме товариш, че аз съм бил виновен? Чувстваш ли се готин човек?
Явно си говорим на различни езици и докато не осъзнаеш, че някой може да знае нещо по-добре от теб (в случая тези от SPCA), няма смисъл да продължаваме. Какта аз не се обаждам за коли, контакти, плочки и гипсокартон, защото си знам мястото, може би може да приемеш, че понякога някой е по-квалифициран от теб в някои области.
И ако да ме характеризиш те кара да се чустваш по-добре, bienvenu, само дето това е елементарно поведение на 12 годишен хлапак, опитващ се да прехвърли собственото си поведение на някой друг и по-този начин да го оправдае като правилно.
И не те нападам - случилото се е случило, беше повече от ясно от самото начало и можеш да го видиш в няколко поста, не само моя....пробвай следващия път да постъпиш по различен начин, ако искаш да получиш различен резултат.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

ablood написа:Малко ми беше, че катеричето, което отгледах от сляпо бебе ми умря в ръцете (живя още няколко минути след като го нямерих) ами и ти ме товариш, че аз съм бил виновен? Чувстваш ли се готин човек?
Явно ти е било малко, щото ти очевидно продължаваш да не схващаш, че опитомявайки ги и изхвърляйки ги след това на улицата не им даваш абсолютно никакви шансове, а просто им подписваш смъртната присъда. Наистина, какво всъщност си очаквал по-различно от това, което логично се случва с опитомени катерици, пуснати на свобода? И да, не знам какви точно чиновници има в SPCA, но съм сигурен, че са наясно с ефектите при опитомяване на диви животни, далеч по-добре от "спасителя" на катерици аблъд.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Публикувай отговор