Beermaker?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
bat Nicky

Мнение от bat Nicky »

Да, за това става въпрос. Биричката става направо превъзходна. А и цената си я бива. Малко е играчка докато си я направиш защото има ферментация, бутилиране ... но то пък къде има лесно :wink: Трябва само да се внимава с газировката, защото последния път ми гръмнаха няколко шишета и жена ми щеше да ме убие :evil: Сега заложих малко бяло винце Совиньон бланк та до октомври - ноември да е готово. Ще трябва да сложа и малко червено но се колебая между Каберне и Мерло. Между другото да кажа на тези които не знаят и питат - в Канада е разрешено производството в домашни условия и за собствена консумация на слабоалкохолни напитки като вино, бира и ... боза :D Дори има специални магазинчета, където освен че може да се закупят необходимите за целта материали и съоръжения, ако не ви се занимава, хората предлагат напитката да ферментира при тях, те да се грижат за нея през цялото време (защото си има някои чалъми които трябва да се съблюдават) и накрая дори ще ви я бутилират и ще сложат етикети. Е, всичко се заплаща, но дори и по този начин питието излиза двойно по-евтино от това в ЕлСиБиО .
Хайде да ви е наздраве :beer: :beer: :beer:
Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Такаа...
Наближаваме заветната цел...
Сега, бате Ники, ако кажеш къде в Монреал има такива магазини, направо започвам домашно производство!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено