Как избягах в Канада
Как избягах в Канада
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
Re: Как избягах в Канада
Де да беше така както го описва тази млада другарка:) направо да се мятам..
Ама то нали както винаги дявола е в подробностите..

Рядко срещан напоследък свеж хумор.tonich написа:http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2257752
Браво на автора(авторката).
Много ми харесаха тези култови изречения:
Че и големи мазници бе, когато и да ида в магазина, все ми вика "Добър ден", па "Довиждане".
Аз пък да ви кажа, това някои българи, като отидат в чужбина, и се самозабравят. Ей като този полицай. Е к'во като е станал кука в Испания, бе, да не е по-голяма работа от мене, ама ха!
Акъл ще ми дават. Ма аз не им ща акъла бе, да не съм ги карала аз да ходят да работят, продажници нещастни. Па да си дойдат тук, да седнат с нас на тенекиеното, да видят лесно ли се плаща бира от 2 лева с нашите социални помощи
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Страхотно! Смях се от сърце

----------------------------------
документи Виена-03.07.2009
Визи - 23.12.2010
Полет - 23.01.2011
документи Виена-03.07.2009
Визи - 23.12.2010
Полет - 23.01.2011
- Bistra
- Напуснал форума
М-Дам, позната картинка. Ми те като додат у Канадата па така разсъждават, бе! (стига да им стигне мозъко, да се класират)
Ма, май не би. Много съм доволна, че затягат от година на година критериите. Я да си седят на тенекийката! Колко е хубавко!
Аз да се похваля...тъкмо си се върнах в цивилизацията. Аре, отчетох се за 5 години напред.

Ма, май не би. Много съм доволна, че затягат от година на година критериите. Я да си седят на тенекийката! Колко е хубавко!

Аз да се похваля...тъкмо си се върнах в цивилизацията. Аре, отчетох се за 5 години напред.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Ама всички разбрахме колко е хубаво в "цивилизована" Канада и колко е гадно и мръсно във варварската България...като толкова ти е неприятно що не си седиш тук и спреш с изтезанията над себе си, че и над другите?Bistra написа: Аз да се похваля...тъкмо си се върнах в цивилизацията. Аре, отчетох се за 5 години напред.
Е че тя това написа де, насъбрала си за 5 години напред. Спокойна ли си ?def34 написа:Ама всички разбрахме колко е хубаво в "цивилизована" Канада и колко е гадно и мръсно във варварската България...като толкова ти е неприятно що не си седиш тук и спреш с изтезанията над себе си, че и над другите?Bistra написа: Аз да се похваля...тъкмо си се върнах в цивилизацията. Аре, отчетох се за 5 години напред.
Аз не разбирам какво се натягате толкова. То видимо и на други в Канада им е по-гот, но си трайкат и се правят на "патриоти". Както казва статията " това е много лесно с местните социални помощи"

И кво сега, кат им е по гот в Канада да вземат да пуснат прес-съобщение до Ройтерс...или то просто дай да избиваме комплекси щото живеем в Канада и сме голямата работа?pumpy написа:Е че тя това написа де, насъбрала си за 5 години напред. Спокойна ли си ?def34 написа:Ама всички разбрахме колко е хубаво в "цивилизована" Канада и колко е гадно и мръсно във варварската България...като толкова ти е неприятно що не си седиш тук и спреш с изтезанията над себе си, че и над другите?Bistra написа: Аз да се похваля...тъкмо си се върнах в цивилизацията. Аре, отчетох се за 5 години напред.
Аз не разбирам какво се натягате толкова. То видимо и на други в Канада им е по-гот, но си трайкат и се правят на "патриоти". Както казва статията " това е много лесно с местните социални помощи"
Аз не разбирам теб какво те тресе точно ??? Кой и как избива комплекси ???def34 написа: И кво сега, кат им е по гот в Канада да вземат да пуснат прес-съобщение до Ройтерс...или то просто дай да избиваме комплекси щото живеем в Канада и сме голямата работа?
На мен също ми е по-гот в Канада, без да се имам за "голямата работа".
И не се чувставам ни най-малко виновен поради това пред тези, на които има е терсене или много зле в Канада.
Както и пред тези, които са в България и не им харесва да са там.
И не се чувставам ни най-малко виновен поради това пред тези, на които има е терсене или много зле в Канада.
Както и пред тези, които са в България и не им харесва да са там.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Нищо не ме тресе..просто предложих след като за някои пребиваването в България е равносилно на експедиция в Амазонската джунгла и след като са избегнали опасността да бъдат сготвени с ориз, да избягват да посещават такива опасни места..просто щото след това няма как да се осведомяваме за техните ежедневни душевни терзания!pumpy написа:Аз не разбирам теб какво те тресе точно ??? Кой и как избива комплекси ???def34 написа: И кво сега, кат им е по гот в Канада да вземат да пуснат прес-съобщение до Ройтерс...или то просто дай да избиваме комплекси щото живеем в Канада и сме голямата работа?

- Bistra
- Напуснал форума
Ами, амазонска джунгла?!?...Просто страна с красива природа, хубава за посещение отвреме-навреме, но негодна за постоянно пребиваване поради некачественост на мат'риала. 
Def34, не се заблуждавай, че някой се мисли за голямата работа, много моля! Всеки средностатистически чужденец (или небългарин) би ти го казал. Освен ако не е руснак. Доколкото видях за момента само такива трайно се заселват и то само по Черноморието.
Хм сега се сещам за нещо много ценно, което много ме радва в Канада. Хората не се карат. Поне тези около мен не съм ги чула да го правят. Дали това е щото са по-неизнервени или дори щастливи...не знам. Само констатирам.

Def34, не се заблуждавай, че някой се мисли за голямата работа, много моля! Всеки средностатистически чужденец (или небългарин) би ти го казал. Освен ако не е руснак. Доколкото видях за момента само такива трайно се заселват и то само по Черноморието.
Хм сега се сещам за нещо много ценно, което много ме радва в Канада. Хората не се карат. Поне тези около мен не съм ги чула да го правят. Дали това е щото са по-неизнервени или дори щастливи...не знам. Само констатирам.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Това да не повярваш че канадка го е писала, толкова българско звучи. То трябвало преди време да затегнат критериите, сега е късно вече, изпунато е положението.Bistra написа:М-Дам, позната картинка. Ми те като додат у Канадата па така разсъждават, бе! (стига да им стигне мозъко, да се класират)![]()
Ма, май не би. Много съм доволна, че затягат от година на година критериите. Я да си седят на тенекийката! Колко е хубавко!![]()
- Bistra
- Напуснал форума
Мислиш ли?succes написа:Това да не повярваш че канадка го е писала, толкова българско звучи. То трябвало преди време да затегнат критериите, сега е късно вече, изпунато е положението.

Ако имаш предвид мен под "изпуснато положение" ще те успокоя, че ни канадците, ни българите са били зян, когато съм живяла в едната или другата държава. Работила съм винаги и съм си плащала съвестно данъците. Друг е въпросът, че един приятел ми сподели по време на престоя ми в България, че в днешно време не можел и грамотно пишеща секретарка да си намери. Какво остава за емиграция? Едно е да имаш желание за нещо, но съвсем друго е да го осъществиш.