На цигански е така :OILERS написа:Pointzero написа:Гайка,MrGeek написа:Ашколсун, както казват коалиционните ви партньори. Значи викаш още със залпа на "Аврора" я заличиха Русия от картата? А дали Франция е съществувала по времето на империята на Наполеон?Pointzero написа:От 1917 до 1991-ва Русия я няма като самостоятелна държава![]()
![]()
ZeroZero, и аз сериозно ти отговарям - не всички, ама едни от най-големите и не от Русия, а само от онова оградено с крепостни стени място в Русия на един площад с една проклета мумия, която още си лежи там и от която започна всичко. Знам, че няма да схванеш тънката разлика, ама все пак надеждата умира последна.Pointzero написа:Я да те питам тебе, ти наистина ли смяташ, че всички злини на България са дошли от Русия?
Сериозно питам!
Първо, кои са ми коалиционните партньори? (не знаех, че имам такива). Това, че не харесвам герберастите като теб (не се отнася за всички членове на ГЕРБ - там има и много заблудени души, някои от които напоследък напуснаха след "кървави писма") не означава, че симпатизирам на сегашното статукво: БСП-ДПС и патерицата им Атака. Тъй, че размърдай останалите си активни гънки на мозъка и мисли преди да слагаш етикети наляво и надясно.
Второ, заяждаш се много дребнаво! Общоприет факт е, че след ВОСР Русия престава да съществува като самостоятелна държава. Дали през 17-та или 18-та, 20-та - все едно. Пак казвам, като нямаш аргументи ставаш дребнав.И като ще се заяждаме: Канада кога става държава: 1867-ма с 4 провинции или по-късно???
Третото няма да го коментирам, т.к. си беше въпрос за лична употреба.
— Не човек, а желязо —
просъскал агентът фашист.
Тихо мъртвия казал:
— Не, комунист!
Три деня чалаф
от чалаф станал лиляф
не човек а лимиринта -просьскал агента фашист
тихо мьртвия казал -Сус ,бе брато,комунис